Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi siteden alacaksanız bende oradan alayım
  • bursagb uzerinden simdi siparisi geciyorum iki adet vesile olan arkadaslara tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursagbye giriş yapamıyorum ki deli oldum
  • Bursagb'ye bakiye yükleme alanındayım 109TL gibi bişey çıktı ? Nedir bu olay arkadaşlar.

Edit: Neyse artık ödedim 109Tl falan bişeydi. Sonuç olarak bende bursagb'den aldım. Daha güvenilir geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 16 Eylül 2016; 19:17:25 >
  • egecano kullanıcısına yanıt
    İlk mesaji okuyun hocam. İki site de ayni. Ben bursagb den alacagim

• Vereceğim de origin ve gta v hesabımı satmaya bağlı işte satabilsem verecem direk. cdsi hepsi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Vereceğim de origin ve gta v hesabımı satmaya bağlı işte satabilsem verecem direk. cdsi hepsi var

İlanda uçak bileti için demişsiniz

• Ucak bileti de alacam ilk oncelik o oradan puan gelecek ve 109 tllik kupon gelecek ondan 1 tasta 2 kus

• bursagbden 2 adet key siparişini geçtim. Ödeme yöntemini yaptığım firma tarafından aranıp onaylayarak işlemi gerçekleştirdim. Sipariş aşamasıda hazırlanıyor yazıyor. Alacaklara duyurulur.
  • 105 tl bide taksit evlilik arefesinde olmama rağmen cezbedici valla bakalım alırım inşallah ;)

• gamesmondeden sipariş verdim 1 saat önce ama hala bekleniyor olarak gözüküyor. onaylandığına dair mailde gelmedi. Sizdede öylemi acaba.

edit: buraya yazdığımdan 1-2 dk sonra işleme alındı yazısı geldi arkadaşlar izleniyormuyuz ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redtoblack -- 16 Eylül 2016; 19:48:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Bursagb'ye bakiye yükleme alanındayım 109TL gibi bişey çıktı ? Nedir bu olay arkadaşlar.

Edit: Neyse artık ödedim 109Tl falan bişeydi. Sonuç olarak bende bursagb'den aldım. Daha güvenilir geldi.

Son teklif sitesinden yönlendirmeli aldıysan 1 bakiye sitede=1.04 tl ye denk geliyor o yüzden 109 tl civarı diğer gpay diye bişey var onda direk 105 liradır belki.Ama bende sontekliften alıcam daha önce de o siteden farklı alışverişim oldu güvenilir rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen sonteklif sitesine yönlendirmeli aldım.
  • Gamesmonde üzerinden 1 adet aldım
  • Beyler ben gamesmonde den aldım, ödeme yöntemi olarak paytr var güvenilirdir, hem kartta biriken maksi para vardı 15 lira onuda kullandırabiliyodu önce 15 lira yükledim sonra 85 lira yükledim siparişi geçtim, yani oyun bana 85 liraya geldi bakalım hayırlısı olsun :D
  • Arkadaşlar gamesmonde den ptt atm havale yöntemiyle almak istiyorum. Normal iban değil de hesap numarası girip parayı gönderiyoruz sonra hesap fişindeki detayları canlı destek ile paylaşıp işleme alınıp sepette ki ürünü alıyoruz değil mi ?
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Bende oradan aldım kardeşim hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Bende oradan aldım kardeşim hayırlı olsun.

sanada hayırlı olsun reis, beklicez artık :D
  • Arkadaşlar ilk site güvenilir midir ? Aldıktan sonra kodlar 26-27'sinde teslim ediliyor yazıyor e-posta aracılığı ile mi teslim ediliyor ?

• Usta bf1 için iyi fiyat vereceklerse yapabilirsin ben dahil 4-5 kişi alacak var daha da çoğalır. Bf1 premium için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.