Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu satın alan arkadaşlar satın alım işlemini nasıl yaptınız biraz açıklama yaparsanız herkesin bilgisi olur çok makbule geçer. Teşekkürler.
  • GamesMonde sitesinde siparişi geçtim yaklaşık 15-20 dk yı buldu İşleme alındı yazısını görmem neyse..

Canlı chatten konuştum 25-26 sında keyler dağıtılacakmış..

GamesMonde sitesinden yapamayanlar için anlatayım nasıl alışveriş yapacaklarını..

Önce normal bir site üyeliği alacaksınız...

Sonra bu sayfadaki Özel linke tıklayıp Fifa 17 yi sepete ekleyeceksiniz..

sonra ödeme şekliniz seçip önce sitedeki hesabınıza para yükleyeceksiniz..

ondan sonra o parayla alışverişinizi tamamlayacaksnız..

Ben kredi kartıyla yaptım işlemi mi..

diğer yönetemleri denemedim..

HAYIRLISI ARTIK FİFA 17 aldık bekliyoruz
  • bursagb gittigidiyor sitesinde satış yapıyor oradan yorumlara bakabilirsiniz

birde bursagb pre order sürümü diyor gamesmonde sitesine baktım fifa 17 standart editon var 5 tl fazla verip bursagb den almak daha mantıklı geldi
  • niye 21 eylüle kadar geçerli yav ben origin acess ile deneyip sonra alacaktım oyunu :( neyse bakacağız artık teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 16 Eylül 2016; 18:13:56 >
  • bursagb banada daha güvenilir geldi.direk siteye ödeme yapamıyoruz,bu biraz sıkıntı.
  • karbonat eroll kullanıcısına yanıt
    Bursagbde çok şikayet var ben gamesmondeyi düşündüm. Kalite diye paylaşilan siteler değilki bunlar sorumluluk kabul etmiyorum diye yazmiş zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamesmonde üzerinden siparişi verdim. garanti bonus kredi kartıyla tek çekim alırsanız, banka size aylık 34,96 liralık 3 taksit imkanı da sunuyor.
  • Ben bursagb den aliyorum gittigidiyor profili guven veriyor

• valla ben iş bankasından havale ile alıcam. Gamesmonde de masraf ücreti yok bursa da var. onun için gamesmonde düşünüyorum. telefondan iş bankası uygulamasıyla havale yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn99

Key olarak geliyor da ödeme işini nasıl yapıyoruz hocam ya direk kart bilgilerini girip aldım bugüne kadar burdaki ödeme sistemini açıklarmısın siteye para mı havale ediyoruz?

https://www.gamesmonde.com/make-payment/3

şuradan ödeme olayı
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    İnsanları yönlendirmek gibi bir niyetim yok ama evet bende ayni fikirdeyim. Çok fazla şikayet okudum kimi yakin zamanlı kimi 1-2 yıl önce ama sonuçta şikayet var. Artık güvenip alıcaz birisinden.

• Larrikin kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu açan arkadaş kabul etmiyor haklı da zaten onun sorumluluğu değil bu.

Şikayetler var ama bu güvenilir değil anlamına gelmez. Bin bir türlü müşteri var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende bursagbden satin alacagim guven veriyor dediginiz gibi

• Taksit olayı ve gittigidiyor profili için bursagb bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle birşey buldum arkadaşlar..

http://fifamods.com/haberler/en-ucuz-fifa17-nerden-alinir/
  • Bursagb den aldık hadi hayırlı olsun.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 16 Eylül 2016; 20:44:52 >
  • Games monde'den aldım. İyi olur inşallah. Fifamods sitesine güvenerek aldım açıkcası. 100TL cidden iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 16 Eylül 2016; 20:31:37 >
  • bursagb üzerinden aldım.Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun.konu sahibinede ayrıca teşekkür ediyorum.
  • Arkadaşlar selam;
    Bursagb üzerinden 2 adet fifa keyi aldım 5 dakika önce.Güvenlik kontrolü gerçekten hoşuma gitti önce cep telefonunu sonra ev telefonunu arayıp kontrol ettiler.Bana güvenilir geldi umarım hiçbir sorun yaşamadan keylere sahip oluruz.Konuyu açan arkadaşa tekrar çok teşekkürler çok emek verdi.Herkese iyi akşamlar
  • Preorder İçerikleriniveren hangi site acaba ? Ondan alacağım direk
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.