Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BursaGB uzerinden 2 adet siparis gecilmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursagb den taksitle nasıl alıyoruz arkadaşlar ?

Tamamdır hallettim. Son teklif kredi kartı ve atm kartından giriyorsunuz. Orada 109,20 olarak gözüküyor. Benim bonusa 3 taksite 115 tl, 6 taksite 118 tl ve 9 taksite 121 tl olarak gösterdi. Haber edeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 16 Eylül 2016; 20:56:28 >
  • gamesmonde üzerinden g2a ödeme seçeneğini kullanarak siteye değil de g2a üzerine kredi kartı bilgilerimi girdim. daha önceden g2a üzerinden oyun alanlar varsa zaten şüphesi kalmayacaktır. daha sonra siteye para aktarıldı ve o parayla oyunu satın aldım. 1-2 dakika sonra da işleme alındığı gözüktü.

bekliyoruz bakalım :)
  • BF için bazı görüşmeler yaptıktan sonra konusunu açabilirim. Takipte kalın ama yeri burası değil tabi o yüzden anketi kaldırıyorum.
  • Toyoda kullanıcısına yanıt
    karbonat eroll kullanıcısına yanıt
    GamesMondeden G2a yoluyla aldım. Artık hayırlısı olsun.
  • Arkadaşlar güzel bir çalışma oldu emeğinize sağlık bu şekilde başka oyunları da satın alabiliriz birlikten kuvvet doğar boşuna dememişler
  • Bursagb üzerinden 1 adet key aldim.

• Gamesmonde üzerinden bende enpara ile aldım bir sıkıntı olmadı.Hayırlısı bakalım.
  • Hocam önceden de yazmıştım ama 20.20'de bir daha yazmamızı rica etmişsiniz. Gamesmonde üzerinden bir adet key aldım.
  • yıllardır pes oynayan biri olarak artık fifa oynamaya karar verdim. çünkü ne kadar beklersek oyun pc için daha fazla bozulmaya başladı. pes 17 demoyu oynadım aynı oyunu tekrar çıkarmışlar sanki. origin hesabımda fifa 13,14,15 var alışamadığımdan dolayı 2 saati geçmemiştir oyun sürelerim. şimdi bu önsipariş bonusları ne işe yarıyor pek bilmiyorum. önsipariş bonusları hakkında bilgi verir misiniz? almaya değer mi önsipariş bonusları için yoksa fiyatın düşmesini mi bekleyeyim? cevap yazarsanız sevinirim.
  • İlk mesajda mavi italik ile yazdığım yazıyı lütfen okuyun.
  • Larrikin kullanıcısına yanıt
    Bende büyük ihtimal G2A pay ile alicam oradan hayırlı olsun hocam

• Gamesmonde sitesinden 1 key,100 TL olarak aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

İlk mesajda mavi italik ile yazdığım yazıyı lütfen okuyun.

fakat güzel pazarlık yaptık reis
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    İnşallah herkes kazasız belasız CD keyini alır da güzel sonlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

İnşallah herkes kazasız belasız CD keyini alır da güzel sonlanır

inşallah
  • BursaGB den sipariş verdim hadi hayırlısı olsun
  • Bu key olayı pc için mi sadece. PS4 kullanıyorum bu sistemi anlamadım ben. Güvenli midir.
  • macar prensi kullanıcısına yanıt
    PC için sadece hocam
  • Gamesmonde'den aldım 1 tane key umarım kazasız belasiz atlatırız Konuyu açan arkadaştan da bize bu fiyatları veren 2 siteye çok tesekkur ediyorum kendi adıma

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.