Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitelere pek güvenemedim bu kadar adam alıyoruz bi tarafımızda patlamaz inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursagb`den 1 adet key alinmistir.Arkadasin dedigi gibi bi tarafimizda patlamaz ins

Kredi karti puanini kullanamadik o kotu oldu o da olsa nefis olacakti 24 lira bonus yatiyo kartta
  • Gamesmonde den havale ile alan arkadaş oldu mu acaba? Aldıysa aşamalarını yazabilir mi ? Gamesmonde den havale ile almayı düşünüyorum.
  • ORİGİN ID : StorMAnqelll

Ekleyebilirsiniz arkadaşlar

GamesMonde 1 adet key alındı...
  • Bursagb'yi Gamingistanbul'daki büyük standından hatırladım.Bende alabilirim sanırım ordan.
  • Alicam da 100 lirayi cope atmayalim simdi

• Arkadaslar bursagb kac taksit yapabiliyor

• Şurada mesajım bulunsun sonra bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordofcomputer15 -- 16 Eylül 2016; 23:40:23 >
  • Hala bazı arkadaşlar problem olursa sıkıntı yaşarsın falan diyor Allaha havale ediyorum ilk mesajda 3-4 tane ayrı ayrı çıkarımın olmadığını zerre sorumluluk almadığımı 1 kuruş dahi kar etmediğimi hatta bir sürü vakit harcadığımı söyledim. Daha ne diyim size ya insanda şevk bırakmıyorsunuz.
  • bursagb den alındı. Tekrar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Origin ID : lordinasKhaleesi

İsteyen ekleyebilir arkadaşlar.

• 2 adet bursagb sitesinden alındı

• Keyler ne zaman gönderilecek ? Bir de pre load var mı varsa ona göre mi gönderilecek keyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PnshR88

Keyler ne zaman gönderilecek ? Bir de pre load var mı varsa ona göre mi gönderilecek keyler ?

2 gün önceden gönderiliyordu.

• Gamesmonde sitesinden bir adet key alındı. Arkadaşın eline sağlık. Ekleyin hocam. bu kadar kişi almış patlamayız herhalde
    Origin ID : PnshR888
    Bi de işleme alındı diyor alınmış mı oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PnshR88 -- 16 Eylül 2016; 23:48:16 >
  • www.gamesmonde.com 'dan 1 adet key aldım. (İşleme alındı)

Öğrenir kardeşime çabalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Not : 2. için arkadaşımdan haber bekliyorum. Kesin değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaoglan_61 -- 17 Eylül 2016; 0:07:53 >
  • gecen yılda meksika originden almıstım sıkıntı cıkmamıstı hocam dil global istediginizi secebiliyorsunuz diye biliyorum.

Bu arada origin ID : STORMBEAS7 isteyen arkadaşlar ekleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STORMBEAS7 -- 17 Eylül 2016; 0:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Hala bazı arkadaşlar problem olursa sıkıntı yaşarsın falan diyor Allaha havale ediyorum ilk mesajda 3-4 tane ayrı ayrı çıkarımın olmadığını zerre sorumluluk almadığımı 1 kuruş dahi kar etmediğimi hatta bir sürü vakit harcadığımı söyledim. Daha ne diyim size ya insanda şevk bırakmıyorsunuz.

beyler kim diyor öyle bilmiyorum ancak adam zaten ilk mesajda söyledi ; isteyen alsın istemeyen almasın diye bir sorun çıkarsa ben mesuliyet kabul etmiyorum diye, kimse kimseden zorla para almıyor bizde gidip farklı sitelerden satın almadık sizler sayesinde indirim yaptırdık ve bizde o sitelerden satın aldık, boş yapmayın allasen kimse onlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cigano

Fikret Orman'dan rica edelim. Belki keyin üstüne para bile alırız

• bf1 ve forza horizon için de fiyat alabilirsek 10 numara olur
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışmaya başlamıştım hatta @rds 'ye haber verdim neler yapabiliriz diye fikir aldım ama bazı zekiler bak keyi alıyoruz ama bişey olursa seni tanırız şeklinde yaklaşımlarda bulununca hiç tadım kalmadı. İlk mesajın ne kadar çirkin bir hal aldığına bakın allah aşkına.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.