Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, alışverişi sanal kart falan almıyorum direkt kredi kartımın bilgileriyle alıyorum bu bana bir sorun yaratır mı sitelerin güvenilirliği açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

Merhaba arkadaşlar, alışverişi sanal kart falan almıyorum direkt kredi kartımın bilgileriyle alıyorum bu bana bir sorun yaratır mı sitelerin güvenilirliği açısından?

Merhaba, kredi kartınıza sanal kart oluşturun online işlemlerden o şekilde alın daha güvenli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufem -- 17 Eylül 2016; 2:34:37 >
  • konu sahibi arkadaşa teşekkür etmek lazım. bf için de aynı fiyat olsa süper olur.
  • Takip
  • Bende oyunu BursaGB üzerinden Garanti aracılığı ile 3 taksit şeklinde satın aldım bu şekilde bankamın taksit faizi dahil 110₺ tuttu.
  • https://www.sikayetvar.com/bursagbcom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni kampanyayi battlefield 1 icin de yaparsaniz mukemmel olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baltidores

https://www.sikayetvar.com/bursagbcom

Merhaba, ben de bursagb sitesinden şu zamana kadar alışveriş yapmadım fakat güvenilir görünüyor ve güvenlik aşamaları düzgün geldi.Yukarı da sikayetvar sitesini veren arkadaşımız şöyle söyleyeyim g2a sitesinden sıkça alışveriş yaptım geçen sene fifa16 yı sorunsuzca aldım fakat o site hakkında da bir sürü şikayet görebilirsin ben sorun çıkmayacağina inaniyorum

• Bursagb.cm dan 105 tl ye fifa 17 önsiparişi vermek bulunmaktayim. Hadi hayirlisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egecano -- 17 Eylül 2016; 10:08:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Evet arkadaşlar Konu yöneticisine güvenerek Bursagb.cm dan 105 tl ye fifa 17 önsiparişi vermek bulunmaktayım.

Dalga mi geçiyorsun hocam sen ? İlk mesaji neden okumuyorsun ? Ben bana güvenin sorumluluk bende mi dedim yoksa umrumda degil mi dedim ? Mesajını düzelt lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: pclab123

quote:

Orijinalden alıntı: Baltidores

https://www.sikayetvar.com/bursagbcom

Merhaba, ben de bursagb sitesinden şu zamana kadar alışveriş yapmadım fakat güvenilir görünüyor ve güvenlik aşamaları düzgün geldi.Yukarı da sikayetvar sitesini veren arkadaşımız şöyle söyleyeyim g2a sitesinden sıkça alışveriş yaptım geçen sene fifa16 yı sorunsuzca aldım fakat o site hakkında da bir sürü şikayet görebilirsin ben sorun çıkmayacağina inaniyorum

inşallah sıkıntı çıkmaz. Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: egecano

Evet arkadaşlar Konu yöneticisine güvenerek Bursagb.cm dan 105 tl ye fifa 17 önsiparişi vermek bulunmaktayım.

Adam sorumluluk kabul etmiyorum her hangi birşeyde diyor siz hala adamı zan altında bırakacak mesaj yazıyosunuz hakikaten uğraşmaya değmezmiş keşke uğraşmayaydıkta 130 liraya alaydınız güvendiğiniz sitelerden.

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Yok o anlamda degil anlasmis etmis ya o mesele ucuza aldik sayilir ondan dedim. Zaten guvenilir siteye benziyor onayli vs

• egecano kullanıcısına yanıt
    Bana güvenme arkadaşım. Hic bir mesajda bana guvenin saglam site demedim. Ben bile havale ile aldim kredi karti kullanmadim. Ana insani cildirtiyosunuz

• Yanlis anlamda kullandigjmdan kusura bakmayin.

• Konuyla alakalı bir şey demek istiyorum. Kiminin bildiği kimininse ilk defa duyduğu(benim gibi) bu sitelere güvendik aldık. Eğer bu siteler güvenilirliğini kanıtlarsa zaten ciddi bir müşteri kitlesini kendilerine çekecekler. G2A'e bakıldığı zaman Fifa 17 137,BF1 132 tl olmuş. Bu sitelerle bu şekilde anlaşma sağlanırsa karşılıklı olarak iki taraf da kazanmis olur diye düşünüyorum. Hem yabancı sitelere vereceğimiz parayı yerlilere vermiş oluruz. Bu tarz bir olayı sonuna kadar desteklerim ben

• Bursagb den 1 adet key alındı sorun çıkacağını düşünmüyorum.Konu sahibine yüklenen arkadaşları anlamıyorum teşekkür edeceğinize tam tersini yapıyorsunuz.Bf 1 içinde yapılırsa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abivos -- 17 Eylül 2016; 10:56:15 >
  • Toyoda kullanıcısına yanıt
    Baksana hocam millet neler diyor ya

• Görüyorum hocam

• Konu ile ilgilenen arkadaşa teşekkürler alışverişimizi yaptık bekliyoruz
     [sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsomnia -- 17 Eylül 2016; 10:54:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.