Şimdi Ara

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
796
Cevap
1
Favori
29.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Macar Bomb

Attım menajere mesaj,artık hayırlısı neyse o olsun.Keramet'e dönebilirim belki.
    Ne antrenmanı veriyor o takım?

bizim takım şuan kaleci antremanı ama kısa bir süre için çünkü şuan takım da çok fazla oyuncu yok 4-5 kaleci var o yüzden takım dolmaya başlayınca düzelcek. bende bizim ülkeden adam topluyorum takıma. isteyen oyunda mesaj atabilir bana.
  • Üzgünüm o iş yattı,ya SAKARYASPOR ya Keramet
  • veeee sonundaaa!!! Romanian Alliance takımından kaçtım Keramet'e geldim huzuru buldum(reklam gibi olmasında )
  • Keramet forumu çok güzeldir.Bende gelcem oraya çünkü Türk Yıldızları ile Keramet birleşiyor.
  • Bunu bildiğim için o Keramet'e geldim yav. Zaten hepsi benim oyundaki ilk arkadaşlarım yalnız bırakamadım tekrar birleşmek istedim eski günlere dönmek için
  • Sizle birleşiyoz biz yani Türk Yıldızlarıyla Keramet birleşiyor.

Elele geleceğe
  • Hadi hayırlı olsun ne diyim forumlar dolsun taşsın biraz yaa
  • Yeni başladım bu oyuna fakat hiç bir bilgim yok oyun hakkında.
    Biraz yukarıları okudum fakat aklım karıştı.
    İlk olarak işe nasıl başlarım ve takımı nasıl bulurum cevaplarsanız sevinirim.
  • Hocam öncelikle paranı çarçur etme. Paranı biriktir ve kendine antrenör al. Boşta olan takımların listesi var. Oradan kendine uygun bir takımın başkanına mesaj at ve yeni olduğunu gelişecek bir kulüp aradığını söyle. Biri yardımcı olmazsa başkası mutlaka yardımcı olacaktır.
  • Arkadaşın dediğini yap ve takım antrenmanına başla.
  • Ben de başladım oyuna:) Aktivasyon bekliyorum:)

Cengiz ekle hacı
  • Ekledim.
    Öncelikle kendine insan kontrolünde bir takım bularak başlayabilirsin.Menajerine 1000 TRY'lik teklifte bulunup "Gelişmek için takım antrenmanı almak istiyorum." diyebilirsin.Daha hızlı kasılmak için farm takımlar var.(Gültepe,DC) gibi.
  • Parayı ne için kullanıyoruz?
  • Parayı ev,araba için kullanabilirsin.Ama bunlar lüks olduğu için bunlara gerek yok.Sen bir 6. seviye antrenör(takımdan ayrı çalıştığın zamanlar olabilir) ve 1. seviye telefon alsan yeter.
  • Genç yaşta oynayınca ne değişiyor?
  • Aslında oynamak yarar değil tam tersine zarar.Eğer kondisyon yüzden azalırsa antrenman veriminde azalır.Ve maçta oynamak az yada çok kondisyon yüzdesi götürür.
  • Telefon alınca ne oluyor
  • İstediğin kişilerle etkileşime geçebilip iletişim kurabiliyorsun telefon sayesinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macar Bomb

İstediğin kişilerle etkileşime geçebilip iletişim kurabiliyorsun telefon sayesinde

Telefon sapıklığı var mı oyunda

• Ya sen benim söylediklerimi yap yeter,eğer antrenman kaçırmayıp kondisyonunu %80'in üzerinde tutarsan zaten iyi skill toplamıyla yaş atlarsın.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.