Golcülük 20 Dünya Çapında Teknik 20 Dünya Çapında Top Sürme 20 Dünya Çapında Yer Tutma 19 Dünya Çapında Oyun Okuma 16 Mükemmel Kısa Paslar 11 İyi Kafa 9 Yeterli Orta 1 Çok Kötü Uzaktan Şut 1 Çok Kötü Top Çalma 0 Berbat Uzun Paslar 0 Berbat
Bu adam bana bu mesajı yolladı;
Hi mate, Welcome to FootStar !
I'm the manager of Predators Football Club in England and we are looking to recruit new players for our recently formed Youth Academy. Youth teams are a new addition to the game, so now there is the chance for young players to play in thier own league at their own stadium!
We have high standards here at Predators and have been a very successfull club over the seasons since we formed. We have a very active club with experienced players and can offer everything a new player to the game would need. Our aim is not just to form a great youth team, but to help new players learn the game and eventually become a real FS star for club and country.
Are you interested in joining us?
Hope to hear back soon,
Buster
Bende olabilir bayım sizinle oynamak isterim.Dedim kısaca ama teşekkür etmeyi unuttuğumu şimdi hatırladım
İngiltere,Manchester'ın Predators takımında başladım maaşım çok düşük sanırım 1200 ve 3yıllığına attım adamlarla anlaşıyorum fakat derdimi kolayca dile getiremiyorum.U-19 takımına verdiler.Biri sevabına bonservisimi satın alabilir mi
Kusura bakmada bonservisini kimse almaz.Predator genç takımına oyuncu arıyordur menajer,sende oltaya düşmüşsün.3 sezon falan orda kalırsın bırakmaz herifler seni,boşver antrenman antrenmandır. Ne antrenmanı veriyorlar orada?
Takım antremanında hız veriyorlar Ama saat 2de ben uyumuş olurum 18de de okul var sittin sene bu antremana katılamam ben Menajerle iyi anlaşıyoruz da bu oyunu oynamaktan vazgeçtim ben ya boş zamanlarda şu oyuna girim bakim diyorum forum ve mesaj yazmaktan chat yapmaktan başka bir faaliyet bulamadım. Kendi başıma antremana falan çıkamaz mıyım?
Ya antrenman almak için online olman lazım değil.Sen offline olsan bile alıyor o antrenman. Hey allahım
Tamam læ çaktım Buraya yazıyorum gelece yıla dünyanın 1 numarası 2numarası 3numarasıda ben olcam ss alın
Ben antremanı vs. ayarladım.Ne zaman profilimde meviim yazacak?
quote:
Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever
Ben antremanı vs. ayarladım.Ne zaman profilimde meviim yazacak?
Onu menajerin veriyor sanırsam.Bana FC vermiş.Ne demek oluyor?Forward Center falan mı?
Bu arada U19 takımında ilk maçıma çıktım 6puanlık oynamışım profesyonel ligde şamar oğlanı ettiğimiz takımın pafı bizi 2-1 yeni sahamızda 2deplasman maçımızda berabere kalmışızdiğerlerine çat çut 3-5 çakmışız.Ligde bir tane Gillingham United diye takım var tam şamaroğlanıAdamlar 10 maçta 191 gol yemiş gelen 15 çakıyor giden 25 Sevdim bu işi
Bide Bomb hocam senden msn şeedebilir miyim.Pm'den yollama pm kapalı bende istersen ben verim sen ekle
Arkadaşlar kaç antremanda 1 skill artar?
Bu arada ismim Buğra Erçetin Flemington FC U19 da oynuyorum yaşım 17:)
quote:
Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever
Arkadaşlar kaç antremanda 1 skill artar?
Bu arada ismim Buğra Erçetin Flemington FC U19 da oynuyorum yaşım 17:)
Onu bende merak ediyorum.Diğer oyunculardan daha hızlı gelişebilme imkanımız falan mı?Çift anreman falan yapma gibi? Veya kontratımızı karşılıklı anlaşıp düzeltme?
Kaç antrenmanda skill alacağın belli değildir,kimi zaman kondisyona bağlıdır kimi zaman bonus alıp almadığına.MSN:kenny_42@windowslive.com
Bonus ise misal bir antrenmanı 3 defa ardarda yaptınız.Bu sizin skill atlamanızı daha kolay kılar.Bonus olayı budur.
Hafta boyunca hız ve kndisyon antremanı yaptık.Hız 1 derece arttı Tek takımdın FC ne demek.Dorward Center gibi olması gerekir fakat adam bizi 3-1-2-1-3 gibi birşey onatıyor. Bir de moralimin düşmemesi için oyuncularla ilişkilerimi ii tutmak istedim herkesin son maç performansını övdüm.İletişim puanım 720 küsur. Fakat performansını övdükten snra adamdan şu msj geldi:
Hi Eser, welcome to Predators I know you didnt mean anything bad when you praised my last performance, but it actually was a bad thing. That particular interaction makes a players confidence go up, and mine is already too high. It's not a problem because we can get it sorted by the next match, but usually if you can see an option to praise performance and warn about overconfidence, it usually means that the players confidence is high. It's always good to read the forum to see who needs help. Thanks for reading, if you have any troubles feel free to message me.
Neden böyle dedi anlamadım benden mi kaynaklanıyor? Birde kondisyonum %76'ya düştü.Takım sürekli hız antremanı yaptırıyor.Kendim kondisyonumu düzeltmek için takım antremanına çıkmasam olmaz mı?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden t.ederim.
Moralinin düşmemesi için onları övmen değil onlarla etkileşim içine girmek ve iletişim puanlarını tüm arkadaşlıklarına %5 %10 gibi miktarlar yazman lazım.Birde mevkinizde mesela forvetseniz FL FC önemli değil.Baştaki F önemli.Ama orta sahalarda durum farklı tabi ki.Attığı mesaja gelince,bunu Yardım Forumu'na yaz orda mutlaka çevirirler.Ama muhtemelen alakası yoktur senin övmenle onun attığı mesajın. Kondisyonunu çıkarmak için antrenmana çıkmamak değil kondisyon antrenmanı vermen gerek.
5:02': Tomáš Žák sola doğru Anssi Kainu için uzun oynuyor 5:14': Anssi Kainu, Eser Arlı'a doğru orta yapıyor 5:18': Eser Arlı tek hamlede oynamayı deniyor... 5:18': Eser Arlı vuruyor... 5:19': GOOOOOOL Predators U19 attı!! Kaleci neredeyse kurtaracaktı ama güzel bir şuttu.
2. maçımda ilk golüm topu çok iyi saklıyorum.Forvet mevkinde fırtına gibi esiyorum hocam çok saol büyük yardımın dokundu sevdim bu işi
Maç boyunca böyle gidersem maçın adamı olurum.Maçın 35.dk'sı 2-0 öndeyiz deplasmanda
Topik altta kalmış,gönlüm razı olmadı.
Erdal Karan (14302) Mevki K Favori Ayağı Sol Yaş 18 Yıl (2/15/7) Tecrübe Berbat Kişilik İyi biri / Efendi Hayat Tarzı Yok Milliyet Ankara, Türkiye Şu anki Yer Şehir Oteli, Sydney
Top Tutma (GK) 2 Çok Kötü Çizgi Önü (GK) 0 Berbat Refleksler (GK) 5 Çok Zayıf Çeviklik (GK) 5 Çok Zayıf Top Atma (GK) 0 Berbat
Yakında kısmetse Türkiyedeyim =))
Hangi takımda görcez hocam seni
ilk 11 de oynayabileceğim herhangi bir takımda
Benim ikinci oyuncum Gültepe'den kaleci Murat Şahin,U-18'e girebilir büyük ihtimal.
baya alta düşmüş ya:) Beyler napıosnz footstarda ben trbro takımındayım:) japonya daki Tokyospor A.Ş nin alt takımı:) 3hafta oldu başlyalı sezon tabii bot takım hepsi 3te3 benim 5 golüm iki asistim var ayrıca üç Türkiye u18 milli maçına çıktım