Şimdi Ara

DH Footstar Grubu(45 kişiyiz) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
1
Favori
29.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sitenin tasarımı değişmiş.bende yeni bir takıma gittim anlamadım ama adam bana 14000 euro yani 28000 tl veriyor.
  • Top Tutma (GK) 1
    Çok Kötü
    Çizgi Önü (GK) 1
    Çok Kötü
    Refleksler (GK) 1
    Çok Kötü
    Çeviklik (GK) 3
    Kötü
    Top Atma (GK) 1
    Çok Kötü

Konsantrasyon 4
    Kötü
    Önsezi 0
    Berbat
    Tutarlılık 0
    Berbat
    Maharet 0
    Berbat
    Karar Verme 0
    Berbat
    Soğukkanlılık 0
    Berbat
    Cesaret 0
    Berbat
    Yaratıcılık 0
    Berbat
    Söz Geçirme 0
    Berbat

Hız 0
    Berbat
    Dayanıklılık 0
    Berbat

Bunlar yetenekler.Kaleci olarak SLM U19da oynuyorum.Öbür kaelciyle her maç 45 45 oynuoz.:D

Bu arada isim Mert Erdoğan
  • Her zaman dediğim gibi 17-18 yaşlarında kadroya girip boşu boşuna kondisyon harcamayın.U-19'daysanız bilemem tabi.
  • öbür kaleci kiralık gitti yehhuuuu artık hep full 90 dakka oynucam:D

çeviklik 4 oldu:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi World_War -- 4 Nisan 2009; 14:34:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: World_War

öbür kaleci kiralık gitti yehhuuuu artık hep full 90 dakka oynucam:D

çeviklik 4 oldu:D

bence o kadar sevinme macarın dediği gibi bu yaşlarda kondisyon kaybı okadar iyi değil.
  • ben haftada 3 saat kondisyon 3 saat eğlence diğerlerinde ise çeviklik çalışıyorum sence iyi değil mi
  • bende başladım
    Oyuncu: Barbaros Oytun
    Takım: Avicenna

Faroe Adalarında oynuyorum 17 yaşındayım menejerimiz Türk geleceğe yönelik takım hazırlıyolar bu yüzden hiç bi maçta daha oynatmıycakmış bizi full dayanıklılık ve kondisyon çalışıyoruz sadece forvet yetiştiriyo takım 2 senelik sözleşmem var
  • Öncelikle hayırlı olsun koraxxx,oradan ayrıldıktan sonra mutlaka Hız,Teknik veya Golcülük veren bir farm takım bul kendine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: World_War

ben haftada 3 saat kondisyon 3 saat eğlence diğerlerinde ise çeviklik çalışıyorum sence iyi değil mi

yanlış yapıyorsun bence. ben haftada c.tesi ve çarş. hariç hergün 1 tane kondisyon veriyorum çünkü kondisyon her zaman 90 üstü olmalı ve hiç eğlence vermiceksin o boş iş sadece istersen kız arkadaş edinmek için edinene kadar haftada 1 kere yapabilirsin ama onun dışında gereksiz ben 3 aydır eğlence verimiyorum moral 97yani moral arttırıyor lafları falan boş çok arkadaşın olsun yeter
  • Yazın benide
  • quote:

Orjinalden alıntı: kjksa

Yazın benide

Oyuncu ve takım adınız neydi?
  • Haydi beyler konumuzun aktif olmasını sağlayalım..
  • Oooo Ayberk Karaca Oooo son zamanların en formda genç oyuncusu Oooo Türk futbolunun yetiştirdği ender orta sahalardan birii
  • Benim o romanian allianceyi Keramet olarak değiştirirmisin yanlışlık olmasın :)
  • Tamamdır,yaptım.
    Grubumuza şöyle güzel bir imza aranıyor.
  • beyler 2 kayıt yaptım 2side reddedildi neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illeg4l -- 4 Mayıs 2009; 22:43:29 >
  • Aynı bilgisayardan başka bir kayıt vardır

Aklıma ilk gelen bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: igneli

Aynı bilgisayardan başka bir kayıt vardır

Aklıma ilk gelen bu..

daha önce kayıt olmadım footstara
  • Hocam aklıma başka bişey gelmiyor açıkcası. Nasıl bir sistemle kontrol ettiklerini bilmediğim için yorum yapamıyorum
  • Eğer kayıt olduktan sonra hemen mail beklediysen gelmemesi normal,Footstar'a başlamadan önce 2 gün beklemeniz lazım üyeliğinizin onaylanması için...

Bu arada,bu Zihinsel Yetenekler konusuna değinmek istiyorum..

Bilindiği gibi oyuna talent(yetenek) sistemi geldi,ve bu yetenekler için yetenek puanı veriyorsunuz.Mevkiinize özel bazı özellikler oluyor(Defansın patronu vb.)Bu özellikler sizlerin maçtaki oyununa etki ediyor ve skillerinizde değişimler oluyor(ÖRN:Yer Tutma(+4),Teknik(-3)
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.