Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıradaki hedef 2015. Lütfen mesajlarını okuyan arkadaşlar güncellesinler. Yeni arkadaşlarda yazarsa güzel nostalji olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Yüksek Lisans tezimin ortalarındayım..
    ÜDS puanı yükseltilecek... 80'in altı kurtarmaz.
    Hatun ebesinin damına öğretmen olarak atandı...
    K850i kullanıyorum. Aylık cepnet kullanıyorum.
    2 Yıldır ölmedi şu alev desenli RazerX7.
    Sanıyorum kadroya geçmek üzereyim.
    Kulandığım sigaranın fiyatı 4.5 lira. GÜnde bir paket... Bırakamayacağım sanırım.
    O çok sevdiğin mousepadi bilirsin. Sen bunu okurken hala görüyorsan bunu, bu şehirde teknoloji bir gram ilerlememiş demektedir.
    İş konusunda hala sorunun varsa kusura bakma bu benim hatam..
    Hala malum mekana kafa dağıtmaya gidiyorsan, kusura bakma bu senin hatan...
    O zamanki anneme babama çok iyi bak, onlar için daha fazla zaman harca.
    Malum ömürlerinden 2-3 yıl daha gitmiş olacak...

Ekleme:
    Kaç yıldır şu sitedesin, umarım bu kullanıcı adını korursun.. 401 mesajın ve Cybergoth avatarın var..

Yüksek lisans bitti. Üstüne doktora dersleri bitti ve doktora tezine başlayacağım.
    ÜDS puanı uçtu. Sonraki sınavda 100'ü hedefliyorum ama anca alırım...
    Hatunu ebesinin damından eş tayini ile getirmeme az kaldı. Da önce bi evlenmeliyim
    Sony Ericsson Satio kullanıyorum. Aylık cepten devam.
    Hala RazerX7
    Geçtim. Hem de müthiş bir mahkeme davasını kazanarak.
    Kullandığım sigaraya Tayyip zam koydu. 5.5 lira. Bazen 6.5. Günde neredeyse bir paket. Neyse ki yakında bırakacağım.
    Şehirde daha fazla teknoloji şirketi oldu ama senin gidip bir mouse pad alacak zamanın yok.
    Hala malum mekana kafa dağıtmaya gidemiyorsun. İşin gücün var ve zamanın yok.
    Annenin keyfi yerinde..

Avatar aynı. Biraz mesaj sayısı yükselmiş..

• yaş 22 hala sınava hazırlanıyorum vay arkadaş

bakalım 3 yıl sonra durumumuz ne olcak
  • Yaş 21.
    Saçlar omuzda.
    Sevgilim var.
    Tiyatro,gitar,paten,pipo hobilerim.
    Üniversite için Eskişehir'e gidiyorum bu sene.
    2 Tane dövmem var.

Hayırlısı olsun bakalım 2015'te konuyu hortlatıp bu yazımdaki değişikler neler olacak çok merak ediyorum.
  • yarın yazıcam bu kafayla yazamam şuan konu güzel sevdim. tebrik ediyorum yazan herkesi.. sabır işi gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TL4NT1S

yaş 22 hala sınava hazırlanıyorum vay arkadaş

bakalım 3 yıl sonra durumumuz ne olcak

Tahmin etmek zor değil dostum. Ya askerdesin ya da sınava hazırlanıyorsun.
  • Yaş 18.
    Saçlar 2 aylık.
    Boy 1.74 , kilo 48
    Telefon Motorola Atrix.
    Lise sona geçiyorum bu sene.
    Mesaj sayım 2173. Toplam mesaj 6216.
    Sistemim profilde yazıyor. Umarım 3 sene sonra sağlam bir sistem kurmuş olurum.
    Şuan sevgilim yok.
  • Merhaba ben Nihat Eskişehirliyim Şuan 68 Kilo 186 boyundayım Yaş 20 Tarih 31.05.2012 2013 de ölmessem hortlatıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliperinesk -- 31 Mayıs 2012; 4:23:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

Ehehe ÖSS'ye gireceğim. yusufyusuf.gif n'olacak bakalım göreceğiz.
    Sevgilim şu an için yok bakarız duruma göre.
    Eeh gitarda da çalışıyoruz harıl harıl bakalım n'olacak 3 sene sonra grubumuz falan.
    Şu an için tek istediğim teknolojik ürün ; iPhone 3Gs
    3 sene sonra neler olacak merak ediyorum.

Kendi evime çıktım, artık arabam var, (2012 Civic), Gibson Les Paul aldım kendime, hiç bir zaman 3Gs'im olmadı ama 4S'im var şimdi. Biraz oluyor sevgilimden ayrılalı, onun dışında hayat güzel gibi. Bakalım kaç kiloya düşebileceğim. (1.83 - 83KG)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

100 milyarı geçik borc + okul bu sene bitiyor.... Askerliği yaparak dönmüş olabilirim büyük ihtimal... Bayram bayram kapalı havaya bakıp can sıkmaktan baska yaptıgım bişi yk... sevgilimde yok... belkide bayadır konustugum kız 3 sene sonra evlenecegim insandır 3 sene sonra ne olacak bakalım...

3 sene sonra 25 yaşında oluyorum oha beee...

Yarın kadar çabuk bi şekilde bu konu kilitide açılıcak...

şu an tam 24 yaşındayım, neden 25 demişim bilmiyorum. Neyse. 100 milyarı geçik borç nerdeyse bitti sayılır, Okulum bitti. Mühendisliğe geçiş yaptım, şimdide o başladı. Askerlikte techil gene tabiki. Sevgilim oldu be sonunda, ama değişen bişi yok, anlaşabildiğim bir sevgilim olmadı, yada sevebilecekğim.

Doğru söylediğim şey.. Yarın kadar çabuk açıldı bu kilit.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre_gumus

Moralimin bozuk oldugu bi gün :))

yaş 18 tekrardan üniversite hazırlıkları.. Bakalım hortladıgında nasıl olacak.. :P

Üniversite hazırlıklarına hala devam :D:D 3 gün sonra 19 olacak yaş. Hala bi fark yok anasını satim. :D
  • Yas 17
    Telefon 6300
    Saçlar orta uzunlukta kumral
    Hedef Ankara Üniv. Siyasal Bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7308EAF1 -- 1 Haziran 2012; 11:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

3 yıl sonra inşallah çoktan yönetici olmuş olurum.

Yarbay olmuşsun
  • Bir kulübe transfer olmak istiyorum şu an görüşmeler falan var bakalım 3 sene sonra nolcak :)
  • 3 sene değil 4 ay sonra bakalım girecekmiyim üniversiteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Sevgili Yok
    Opera kullanıyorum
    Telefon sonny ericcson w300i
    Msn 9 kullanıyorum
    Pc Amd X2 240 2.7 Ghz 2GB Ram 1GB 4830
    Xp kullanıyorum
    Net 1Mb sınırsız
    Mesaj Sayım 1270
    Geleceğe mesaj:

Vay be
    Güncelleyelim

Sevgili yok.
    Opera akar.
    Telefon star 5233w
    msn son sürüm
    pc 4gb ram,1gb 4830 amd x2 240
    Xp akar.
    net gene 1mb
    Mesaj sayım 3366

Vay be konuya ilk mesajı daha liseye başlamadan atmışım.Şimdi lise bitti.Fazla bir değişiklik yok
    Bir daha güncelleyelim

Sevgili var ile yok arası.Durumlar karışık
    Telefon yine aynı Star 5233
    Windows 7 akar.
    Lise bitti.Ygs de rezil olduk.Büyük bir ihtimalle seneye kaldık.
    Seneye konu hortlatılınca inşallah Ygs süper geçti diye güncellerim.
    Mesaj sayım 3698.

• Lise son ygs-lys hazırlık öğrencisiyim.3 yıl sonra bakalım bir üniversite de olabilecek miyim.Eğer olursam 3.sınıf olurum ki mezun a kalırsam 2 de olacağım.Neyse okul durumu böyle işte.

Şuan casper i7 işlemcili laptop kullanıyorum muhtemelen 3 sene sonrada aynı pc den yazıyor olacağım.
    Telefon olarak 5800 ım var.2 senelik.5 senelik olmaz umarım.
    Lise bitecek,gerçekten samimi olduğum 3-5 arkadaşım var bakalım 3 yıl sonra hangileri benimle olacak.
    Sevgilim yok.18 senedir de olmadı.Bakalım rekor 21 e kadar çıkacak mı.İnşallah çıkmaz
    Ehliyetim yok.3 seneye kadar olur sanırım.
    Mesaj sayım 15.Değişmeyecek muhtemelen.

Aklıma gelirse editlerim.Geleceğe selamlar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 31 Mayıs 2012; 9:03:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

yas 18.5 htc wildfire s telefonum ve cok sevdigim bir sevgilim var benden 2 yas buyuk ilerde karim olmasini cok istiyorum zaten hayatindaki ilk erkegim universite sinavina hazirlaniyorum tekrardan para sıkıntim var sacim kisa umidim ankara icinde kazanmak odtu insaat gazi insaat filan dis hekimligi bakalim ne gorcez ilerde ehliyet sinavi aciklanmak uzere sonucu ehliyetimi alacagim oyle iste

Ayrildik.
    Ygs de 37 bininci oldum ve Ankara istemiyorum Muglada evinde kalmami isteyen bir kiz arkadasim var cift kisilik yatagi paylasmamizi istiyor. Sevgilim degil. Suan yazan 2 3 kisi daha var biri ru senden nefret ediyorum uzak durmani istiyorum benden umarim bir dahaki konu hortladiginda hayatimda olmazsin.
    Telefonum hala ayni sadece kulakligim bozuldu eski kiz arkadasimla ayrildiktan sonra hic konusmadik acaba napiyordur pek te umrumda degil dogrusu. Ehliyetimi aldin kaza bile yaptim. Ehliyetin pek bi faydasi yok cuzdanda eskidi gitti. Bi Erenim isirdi o kadar :)
    Insaat icin umarim Sakarya ya da mugla gelir. Daha iyi olsun isterim ama calismiyorum . Ben boyleyim havalar isinmadan calisir isininca yatarim.
    Onumuzdeki gunlerde gorusmek umuduyla...

• quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

yaş olacak 23 belki askerde belkide halen öğrenci hayırlısı bakalı8m

Yaş 23 Öğrenci olarak devam yaşlanıyoruz bea seneye nasipse askeriz
  • bende şimdi yazayım bari 2030 larda bakarım

yaş 23
    aöf 3. sınıf(askerliği uzun süre ertelemeye çalışıyorum 29 yaş muhabbeti ile)
    2 yıldır kız arkadaşım var
    body yapıyorum
    iş yok
    telefon sony satio
    mesaj sayısı 2764
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.