Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar hiçbir kızla çıkmadım.Anadolu Teknik Lise de okuyorum.Bölümüm gayet iyi.3 yıl sonra inşallah eğitim için Almanya ya gideceğim.Teşekkür alacağım.Takdir almam şu an mucize.F... Y... Geometri!Onun yüzünden takdiri kaçırıyorum.Ah...ah.Şuan hoşlandığım bir kız var.Bir sınıf altımda okuyor.Aynı bölümdeyiz.İnşallah onunla çıkabilirim.

Belki de Almanya ya gitmem.Ama hedeflediğim iş branşı gereği inşallah gezeceğim ve yeni yerler göreceğim.Hedeflediğim yer,konum için lisans sınavlarına gireceğim.Şansa bak ki artık lisans sınavları İngilizce yapılacakmış.Hem de haftada 4 sa İngilizce eğitimi verildiği bir ülkede.Bugün atölyede temizlik yaptırırlar diye okula gitmedim.

İnşallah 3 sene sonrası güzel günler görürüz.

5800 ımın bataryası sizlere ömür.Şuan en iyi GPU NVidia GTX690,en iyi işlemci İNTEL İ7 3980X,en öne çıkan anakartlar ASRock markalılar.Şu sıralar Pazarl*and denilen bir firma çıktı.Başları geciken ürünlerden ötürü dertte.Şu sıralar 4GB gayet yeterli RAM için.W8 çıkacak.SSD artık daha tercih edilebilir.Toplamak istediğim sistem:AMD Phenom II X4 965
    ASRock 990FX Xtreme 3
    Corsair Vengeance 8 GB
    Sapphire HD 7850
    WD 500GB 16MB
    Seasonic 620W

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 31 Mayıs 2012; 14:11:28 >

• Şuan lise bitmek üzere ve puanlar malesef kötü durumda polisliğe başvurdum mülakatı geçtim yazında KPSS'ye çalışacağım eğer polislik yatarsa bari memurluğu düşünelim hem memurluk hem üniversite birlikte olursa mükemmel olur. Allah korusun hiç biri olmazsa seneye bir daha tabi bu sefer tabiri caizse it gibi çalışarak bir üniversite hedefleyeceğim. Her ne kadar TM'ci olsamda içimde sürekli bulunan yazılımcılığa da bu yaz adım atmayı düşünüyorum belki üniversite tercihimi bile bu doğrultuda yapabilirim, özellikle mobil yani Android ve iOS yazılımcılığı gerçekten gelecek vaat ediyor...
    (Bakalım o zamanlar Android ve iOS'un durumları ne olacak belkide iyi rakip ikisinide süpürecek:)
    Benden bu kadar, Allah ömür verirse üç yıl sonrasında görüşüz ve neler olmuş açıklarız. 3 yıl sonrasına 2015'e selamlar... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan üni tercihlerini bekliyorum 20 yaşındayım eski sevgilim başkasıyla nişanlı.üzgünüm ama mutluyumda yaşayıp gidiyorum.laptopum asus n61 telefonum n73-4yaşında-.ailem var çok şükür.bakalım 3 yıl sonra sevgilim olmuştur belkide nişanlanmışımdır iphone 10 falan çıkmıştır.üni 3deyimdir.hadi bakalım hayırlısı 3 yıl sonra hortlatmayı unutmayın.ha unutmadan evdeyim ve kanaldyi izliyorum
  • Yaşım 19. Sevgilim yok, tabi 3 sene sonra ne olur Allah bilir. Lise sondayım Stajımın bitmesine 2 gün kaldı. Çok monoton geçen bi hayatım var. Bakalım üniverste değiştirecekmi bu monotonluğu.Tabi askerlikde kafamı kurcalıyor. Herşeyin hayırlısı. Umarım Dönüp baktığımda gülüp geçerim bu yazdıklarıma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnckmk14 -- 31 Mayıs 2012; 14:37:09 >
  • 19 yaşındayım, AÖF 1. sınıf Turizm ve Otelcilik okuyorum hatta bu Cumartesi ve Pazar günü sınavlarım var.İşsizim.Yoğun bir şekilde iş aramaktayım ve GW2'yi beklemekteyim(bu sırada Diablo 3 oynuyorum).Modelini dahi bilmediğim kızaklı bir samsung telefonum var, 21,5'' monitörüm, ortalama bir sistemim var, kendi halimde yaşıyorum, sevgilim yok.Şimdilik bu kadar.

• 19 Yaşındayım adım 3 yıl sonrada aynı kalacağı için not düşmüyorum Şuanda sevgilim yok çünki olsun istemiyorum onların saçma sapan tripleri beni boğuyor ( sevgili geçmişimin kötü olmasından dolayı sanırım ) umarım 3 yıl sonra düzgün bir kız arkadaş bulabilirim kendime Ayrıca mezun olduğum yıldan beri yani 2 yıldır dershaneye gidiyorum ve hiç bir halt öğrenemedim çünki muhabbet ortamını görünce cıvıyorum ve dersleri anlamıyorum bundan 3 yıl sonrada yine aynı kafadamı olucam görücez ama ben kendimi biliyorum ben yine aynı kafa yapısında olurum . ( benden adam olmaz lan ) Şuanda Samsung S5620 telefonum var almak istediğim telefon ise HTC One X veya iPhone 4S . Hedeflediğim bir kaç iş girişimim var umarım onlar 3 yıl sonra olur ve ben bunları gülümseyerek okurum umarım herşey yolunda gider ve hedeflerime ulaşırım .

ve son olarak ....

Umarım o yıllarda ailem hala yanımda olur .

• adım hüseyin cd-dvd-bilgisayar dükkanım var aöf 4 sınıf öğrencisiyim bu sene okul biterse yazın askere gideceğim şuan sevgilim yok haziranda yakın bir arkadaşımın düğünü olacak yaz sonuna doğru ev almayı düşünüyorum inşallah olur 3 yıl sonra askerden gelmiş ev-bark iş-güç sahibi, çocuk bekleyen dünyadaki en güzel huylu kızın kocası olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beastly -- 31 Mayıs 2012; 15:00:08 >
  • Adim Sinan 11. sinifim manita yok seneye ygs lys kasicaz bakalim insallah istedigim yeri kazanirim boy 185 kilo 90 belki o zamana zayiflarim 3 sene sonra universitede 2 olucaz insallah belki manitada yapariz o zaman iphone 6s cikar herhalde onu inceleriz bi araba aliriz belki mekan mekan akar program yazariz

• Kiz arkadasi olarak goruyor ben seviyorum,friendzonedan kurtulmaya calisiyorum bakalim 3 sene sonra ne olacak

• 5 senelik lise maceramın sonundayım LYS ye gireceğim yurt dışında üniversite okumak gibi bir niyetim var bakalım.
    HTC Desire Hd telefon kullanıyorum.
    Saçlar 6 aylık.
    1.88 61 kiloyum bakalım o zaman durum ne olacak.
  • Bizim o ko geneldeki konu 5yıllık oldu la
  • Lise bitiyor, YGS puan 390, LYS'ye pek çalışamadım,
    beni neler beklediğini henüz bilmiyorum. Hayatım monoton ama mutluyum.
    Şu aralar body'e sardım bakalım ne hale geleceğiz. 1.75 boy 70 kilo.
    İyi bir üniversite, iyi bir bilgisayar mühendisi olmak istiyorum.
    Hedeflerim, hayallerim, umutlarım var.
    (Son olarak kız arkadaşım yok )
    Bakalım neler değişmiş olacak ileride tekrar baktığımda.
  • Buraya yazınca kaybolur gider lan bu oyun yerine al bi ajanda doldur içini
  • Takdir mi gelecek, teşekkür mü onu bekliyorum.
    Kendi yaptığım hesaplama da ortalamam 84.60 idi.
    Tüm durum bu.
  • Sevgilim var.
    22 yaşındayım
    Telefonum i4s
    Unı 3.sinifim 4ten ders alıyorum
    cebimde su an 45tl var
    Ailemden uzaktayim saçma sapan ogrenci yurdunda saçma sapan insanlarla muhattap olmak Zorundayim
    3 yıl sonra evlenmiş olucaksin ama bakalım bu kadar uykusuz gecelerin , emeginin karşılığını alabilecek misin
    Uzerine umuyorum hala soğuk kanlı, kimseyle muhattap olmayan birisi olarak kalırsın Hırsın seni kor etmez ... İdari hakimlik sınavını kazanırsın
    Ha birde ins. aldığın o kitapları okumak için 3 yılı beklememiş olursun .

• bu sene 2.kez gırdım sınava 3.ye katlanamam :) karşıyaka 3 yıl ıcınde super lıge cıkar ınşallah :) cıksın da alem taraftar gorsun :) lıse bıttıgınden berı bı kızla konusmuslugum yok :) agır abaza takılıyorum su an nefes alsın yeterr :)
    bakalım 3 sene sonra sag kalcak mıyız ? Kım bılır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

yaş 20
    üniversite 2 ye geçiyorum
    palyaçoyum
    şuan bi kızla flört halindeyim adı gizem.
    müzikle uğrasıyorum.
    bir kitap yazıyorum daha 9. sayfadayım
    canım sıkılıyor evde kimse yok

Yaşım 21
    üniversite bitmek üzere 2 senelikti dgsye hazırlanıyorum
    şuan 4 kız ile flört halindeyim isimleri;Pelin,Fatma,Göksenin,Büşra.
    Müziği bıraktım kitaba devam sınavlar yüzünden pek ilerleyemesemde yazı dizilerim oldu.
    İsteğim üniversiteyi 4 senelik yapmak Tekstil mühendisi olarak
    1 sene sonraki kendime diyorumki kazanamassam eğer daha çok çalış!!
    Kazanırsam eğer yine 4 ayak üzerine düştün lan
    Evde kimse yok canım sıkılmıyor

• -1,68 boy.
    -18 Yaş lise bitiyor.
    -aslında çok sakallıyım ama kesince grileşen nokta nokta halini alan bi yanağım hala yok
    -ilişki: sınav korkusu yüzünden teklif edemediğim hoş bir kız var. fakat sınavdan sonra ne olur bilmem.
    -"la" demeye bayılıyorum. gün de 30, 40 kere kullanırım.
    -2013'te de sınava girmeyi düşünüyorum.
    -dün bi palyaço yanıma gelip, "bi gün ölmek için hergün yaşıyoruz" dedi.
    -İngilizcem zayıf.
    -öpüşmedim.
    -heavy metal çok severim bırakamayacağım gibi.
    -zayıfım ve kilo almak için ugrasıyorum
    -nokia 5230 var elimde, çok tatlı bi telefon mavi felan.
    -50 55 civarı bi kiloadayım galiba.
    -üninin ilk senesinde çok tuhaf bir olay yaşayacağım gibi geliyor.
    -cüzdanım yok cebimde 1.5 lira var, hüseyin'le fifa 2012 oynamaya gideceğim.
    -sonisphere festivali kapsamında metallica veya rammstein gelirse kesingideceğim.
    -Gelecekteki halime artizlenme diyorum, adam ol diyorum. sorumsuzluklarından kurtul diyorum.

forumdaki şu işarete bayılıyorum=

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 31 Mayıs 2012; 16:18:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234*

özendim bende yazıyım bir şeyler

yaş 16
    sanırım hala aynı kızı seviyorum
    lisedeyim
    telefon s.e c902
    dünyadaki güncel olayları yorumlamaya çalışıyorum
    basketbol oynuyorum sürekli
    minecraft da takılıyorum arada

yaş 17
    o kız mı umrumda değil
    lise sona geçiyoruz
    telefon bb 9780
    hala aynı yoldayım
    basketbola da tam gaz devam
    minecraftı özledim

son olarak yerim seni öss

• quote:

Orijinalden alıntı: DwyaneWade.

Öss hazırlanıyorum bi yandan staj bi yandan dershane... hepsi bi kenara sevgilimle birlikte güzel bir yıl daha 10 ay olcak. telefon alcam hafta sonu
    yarın staj var ama öbürgün işe gitmicem sevgilimle geçircem bütün günü..
    bu aradaa kuzenimi dövcem

Üniversitedeyim. Kız arkadaşım aldatttı ayrıldım. Telefon aldım sürekli tamire göndere göndere bir hal oldu çıkardım elden. Kuzenimide dövme falan yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.