Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 16. Boy 175 kilo 72. ko yu daha yeni bıraktım eğer 3yıl sonra okursam ne halde olacak çok merak ediyorum. malum yaz geldi okullar kapanıyor yaz için planlarım var. ama kalma - geçme derdine düşen biri haline geldiğime inanamıyorum. kalmaktan kastım yazın okula gelmek. samsung monte kullanıyorum. Bu yaz bir 3 kilo versem iyi olur. neyse uzatmayalım çok sevgili kuzenimle uzun bisiklet yolculukları yapıcaz bu yaz. sistemim 2 gb ram i3 işlemci hd 5470 ekran kartı şimdiden kötü bir sistem ama.. şu anki ruh halim berbat. mobil olduğum için gif koyamadım ve anlatımım kötü. gelecekteki ben eğer bu mesajı okuyorsan lütfen yeni bir sistem topladığını ve derslerinin iyi olduğunu söyle..
  • Yaş 22. Üniversite 2. sınıf. iPhone 4. 74 kiloyum. 3 sene sonra ya askerde olurum ya da çalışıyor olurum. Hayırlısı kısmet. (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamjustaAdmin

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

3 yıl sonra inşallah çoktan yönetici olmuş olurum.

DH Hatıra Konusu.   2009-2012 |  2012-2015

Yarbay olmuşsun

zaman ne çabuk geçmiş

• Yaşım 18 bütün sene hazırlıkta yattıktan sonra bölüm dersleri girecek gibi geliyor bu yaz work and travel yapacağım seneye de interrail kısmet olursa saçma sapan liselilerden sonra doğru düzgün bir kız arıyorum seneye tiyatroda başarılı olmuş yatay geçişle istanbula gelmiş ve android yazılım üstüne uzmanlaşmış olacağım

Hadi bakalım
  • Yaşım 16 , boy 1.72 , 64 kiloyum şu an ki durumumdan bahsedeyim lise 1.sınıf öğrencisiyim ve bu sene kalıp kalmama derdine düştüğüm için kendimden utanır durumdayım ve hala ne olacağını bilmiyorum okulların kapanmasına 1 hafta var ve yazın çok eğlenceli planlarım var arkadaşlarımla beraber ancak sınıfta kalmazsam tabi şu an bilgisayarımı sistemini söyliyeyim bu günün şartlarında bile çok kötü ama yinede yazayım 1gb ram Atix550 , işlemci Amd 512 çif çekirdek 2.20 eğer bu mesajı üç yıl sonra okursam umarım boyum uzamış olur ve sivilcelerden kurtulmuş olurum neyse bu kadar yeter üç yıl sonra görüşmek üzeree

• Yaşım 13
    Samsung S3353 üm var
    PS3 ve 10 oyunum var
    Google Chrome kullaniyorum
    Gta San Andreas Multiplayer oynuyorum
    pawno kodlama ögrenmeye calisiyorum
    1 tane sevgilim var ama onu sevmiyorum
    pentium d işlemcili 2005 model bilgisayarim var
    ipod touch 4. Nesil 5.0.1 Jb li bakalim 3 sene sona neler olacak :D
    edit:boyum 1.69 kilom 68
    edit2:Herkesin Sağlığı Yerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixel. -- 1 Haziran 2012; 19:33:58 >
  • Yaşım 16 , boy 1.72 , 64 kiloyum şu an ki durumumdan bahsedeyim lise 1.sınıf öğrencisiyim ve bu sene kalıp kalmama derdine düştüğüm için kendimden utanır durumdayım ve hala ne olacağını bilmiyorum okulların kapanmasına 1 hafta var ve yazın çok eğlenceli planlarım var arkadaşlarımla beraber ancak sınıfta kalmazsam tabi şu an bilgisayarımı sistemini söyliyeyim bu günün şartlarında bile çok kötü ama yinede yazayım 1gb ram Atix550 , işlemci Amd 512 çif çekirdek 2.20 eğer bu mesajı üç yıl sonra okursam umarım boyum uzamış olur ve sivilcelerden kurtulmuş olurum neyse bu kadar yeter üç yıl sonra görüşmek üzeree

• 1 hafta sonra büyük sınav var ama içimde bi rahatlık var güveniyorum kendime. Geçen gün arkadaşım melisa yüzünden abi dediğim biri bıraktı gitti beni, özlüyodum fakat atlatıyorum yavaş yavaş. 3 sene sonra buraya bakar hatırlarım artık
    Galaxy spica kullanıyorum ama bi sorun var telefonda, zaten kimseyle görüşmüyorum 2-3 aydır kapalı duruyor öyle. numaramı da değiştim kimse bilmiyor zaten şu sınav geçsin yeniden canlanıcam. eskisi gibi olucam.
    Şu aralar çok yalnız hissediyodum, açtım müziği oynadım oyunumu. Raadım şimdi. Oyun dediğim diablo falan değil la, transformice bildiğin. eğlenceli ama.
    derslerim falan geçen seneye göre çok iyi. ailemle çok kavga ediyoruz. geçer ama.
    neyse çok gereksiz bilgi verdim. son olarak; boy: 166 kilo:46

*eğer şuan zamanın boşsa ve sıkılıyosan, cezmi kalorifere gir. transformice oyna. baffbot odasına git eğlencelidir oralar. hala danza kuduro, michel telo falan açıyolar ama eğlenceli yine de. eskiden sıkıldığında bunu yapardın.

• quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

yarbay olabilcemmi acaba 3 yılda

olamamışın
  • 176 boy 76 kilo kilo verip vücut yapabilecekmiyim acaba sınıfı direk mi geçerim yoksa sorumluluğa mı giricem ya da kalıcakmıyım acaba sevgilim olur mu acaba üniversiteyi kazanmış olurmuyum bir dahaki hafta arkadaşlarla alem yapıcaz 3 yıl sonra okuyunca arkadaşlarım aklıma gelsin hayatımdan pek memnun değilim
  • iPhone 4
    iMac
    The West Web-Browser Game
    AKK'den dolayı 1Mbit internet
    Yarın da son final sınavı (3. Sınıfın)
  • Pazartesi volvo ile görüşmeye gideceğim (müdürden izin alabilirsem)
    Temmuz ortasına kız isteme planları var, sonbaharda düğün (olabilecek mi?)
    İşten 8-9-10 gibi çıkıyorum
    Ailede herkes şu an sağlıklı.
  • Yaş 20 3 sene sonra insallah universite bitmis ayni zamanda askerlikte aradan cikar diye dusunuyorum.Yarin ilk sinifin son finaline girecegim.Alttan dersim olmaz ise babamin araba sozu var.Hersey 2-3 hafta icinde netlesicek.Ayrica Trabzonsporda sampiyon olucak insallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 31 Mayıs 2012; 18:12:01 >
  • Ufo saldırısı olacak mı ? olmayacakmı ? 31.05.2012
  • Galaxy S2 ( bozulmazsa 5 yil daha kullanirim ilk telefonum ozel yeri var kalbimde)
    1mbit sinirsiz. 3 yil oncede 1mbitti ( hedef 1000mbit uni interneti yeter artik 2gb 10 saat yerine 20snde indirmek istiyorum..)
    1.80 boy 65 kilo ( hedef 70-72)

21.12.2012 sazan.avi 3 yil sonra hayatta olursak buraya yazmistim
  • üniversite'de bu yıl son sınıftayım, 10 temmuz 2012de tek ders macerasından sonra okul bitecek ve ben ingilizce öğrenmek yaban ellere gideceğim. Ordan geldikten sonra askerlik, iş, güç derken tam 3 yıl sonra nerde olacağım çok merak ediyorum...31mayıs 2015'de
  • gelecek sene üni bitince ne yapacağımı hiç bilmiyorum. 3 yıl sonrasını düşünmek bile istemiyorum. yaş 23.
  • Sınavlarla cebelleşiyorum seneye daha büyüğü var sosyal medyadan iyice sıkılmaya başladım. insanların kişilikleri de bayağı bozukmuş,yeni yeni farkediyorum. 8mbit internet,lenovo b560'ım var.Telefon 5230 . Zamkimle aram kötü biraz ne olacak bilmiyorum.Tam zevk almaya başladım aslında okuldan da biraz geç oldu Asosyallikten kurtulmak isterken asosyallikten de hoşlanmaya başladım,iyi bayağı Friendzoned olmayı istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

su anda 1523 yada buna benzer bi post sayim var.sabah aksam oturuyorum burda.kari kiz isleri hic ii gitmio daha nfs shift oynayamadim.su anda net 1 megabit sinirsiz 49 tl.

simpsonlar hala israrla devam ediyor.yeni bi format bitti dvdrip bitecek gibi

rapid hesabim:10231452
    sifrem:12crt23crt4
    belki ilerde lazim olur. simdilik soylemek istedigim bunlar gelecekteki benden selam soyluyorum.su anda durumlar hic ii degil kendine ii bak gece ustunu yatmadan uyuma it herif sonra sabaha kadar donuyosun

öncelikli olarak ilk sayfadan atlamışım hemen olaya.şimdi görünce nasıl eğlendim,güldüm belli değil
    sonrasında hemen gözüme çarpan kullandığım ingilizce klavye oldu hemen gözüme çarpan.neler çekmişim,neler yazmışım belli değil.o kelimeleri geçtim imla kuralları felan almış başını gitmiş
    rapidpre almıştım o dönemler çok iyi hatırlıyorum.o zamanlar tabi ne torrent biliyoruz ne birşey,ama şimdi ohoooo
    3 senede 94 post atmışım ki hiç hoş değil belki bir yarbay olabilirdim.sonrasında sabah akşam buralarda olma kısmım hiç değişmedi o kısım da hala aynı.kız işleride şaşırtıcı derecede hala aynı bir değişim bir olay,birileri felan hiç olmadı 3 senede.tabi bunları böyle yazınca ağır oldu gibi biraz.
    nfs shift olayıda çok ilginç mesela.onu kurdum felan 3.gün sildim hoşuma gitmedi.ikincisini oynamadım bile
    internet hızıda bir megabit 49 iken şu an 8 megabit 50gb sonrası hız düşürmeli sistem 55 lira felan.o konuda da çok gelişen birşey olmadı hani.
    simpsonlara o dönem takmıştım felan.şaşırtıcı derecede bu senede sezon onayını aldılar.seneye 24.sezon başlayacak.
    yeni bir format bitti derken dvdrip sonrası 700mb brripler yeni yeni yaygınlaşıyordu.hey gidi tabi yılların dvdripleri sonrası brripe yeni yeni geçiyorduk.şu anda brrip devam ediyorum yoluma dvdrip nadir.bazen 720p yada 1080p izliyorum bazı filmleri.ciddi bir yer sorunu yaşıyorum ama.
    donma olayıda devam ediyor hala sabaha karşı bir soğukluk felan gerçekten üşüyorum.çok ileri görüşlüymüşüm gerçekten

asıl şimdi olay 2015e mesaj yollamada;

sevgili gelecekteki ben.ben şu anda 2012 yılındayım.olurda mayalılar yanılır bu 2012yi atlatırsak 2015de görüşmek üzere.geçmişteki ben olarak daha geçmişteki bende burda.onu da bir oku değerlendir,gelişmeleri felan gözlemle.diğer yandan bir güncelleme mesajı olarak

1617 postum var şu anda.sabah akşam ölesiye dizi,film vs. izliyorum.aynı geçmişte bıraktığım duruma benzer bir haldeyim.daha cod mw3ü oynayamadım,batman arkham city,homefrontu oynayamadım.sniper elite v2 takılıyorum bu aralar genellikle.internet hızı yukarda da belirttiğim gibi 8 megabit hız düşürmeli 55 lira.bu yaz için simpsonların 23 sezonunu da izlemek gibi bir planım var.umarım bunu yerine getirebiliriz.bir sürü torrent sitesindeki hesaplarım sana emanet aman ratiolarını kaçırmış olma.
    gelecekte lazım olur diye
    işte TL hesabım:nickisenbiliyorsun
    şifre:sahufuafnaofnapfnasıofnafanosasf(cidden buna yakın birşey ben bile tam bilmiyorum.unutmamanı temenni ediyorum kolay gelsin unutursanda)
    ekstra ilave etmek istediğim şeylerde var.çünkü 3 sene öncesine göre çok sınırlı kalmışım felan açıkçası keşke daha fazla detay yazsaymışım şimdi okuyunca hafif bi duygulandım felan ondan.ama eskiden çok eğlenceli değilmişmiyiz sence yani okurken bayağı keyif aldım şu anda ben.umarım sende bu kısmı okurken ilerde çok keyif alırsın.hani şimdi bu yazdıklarımı hatırlıyorum diyorsunya sağolsun konu sahibi uyarmasa buraya ne yazdığım konusunda en ufak bir fikrim yoktu.yani insan unutabiliyor.
    bu kısa ekstra bilgilendirici kısımdan sonra yeni kısımları ilave edeyim.
    hp laptopum var geçen seneden aldığım i7li felan.hala ciddi yer sıkıntısı yaşıyorum.arşiv boyutum 2.5 tb şu anda.umarım başlarına birşey gelmemiştir.çünkü bunun önemini sende biliyorsun.bu yaz bazı planlarım var bir kaç ülke felan umarım gerçekleştirirsin.kız konusunuda çok değinmek istemiyorum ama hani umarım 2015de en azından hayatında biri olur.yani temennim o yönde.şimdi biri var ama çok karışık bir durum.acaba o olay nereye varıcak felan.sen daha iyi bilirsin kim olduğunu.o konulara ilerde değinicez tabi felan.ama umarım bu yazıları onunla birlikte okuyup birlikte keyifle eğlenirsiniz felan o zaman gerçekten geçmişte yaşayan ben olarak çok mutlu olurum.ha olurda zaman yolculuğu tarzı birşey olursa bir back to the future olayı olarak bir işaret ver bana yani tam şu saate gel şimdiki saati vermeyeyimde ödüm felan patlar bunu yazarken 01.06.2012 01:30 a gel.yani uğra beni bul konuşalım gerekirse zamana müdahelede bulunalım.şu an fena gerildim yalnız şunu yazarken ha bak tam 1:30 ona göre gel yani hafiften bir geleceği oluşturuyormuşum gibi hissettim şu anda ha uhh.başka değinmek istediğim şeyler kendine lütfen çok dikkat et şu son dönem pek oralı olmasamda sen bana sahip çık malum napcağım belli olmuyor benim.bu aralar felan geneldede bildiğin gibi bir sürü dizi film felan izliyorum her zamanki gibi.game of thrones 9.bölümde çok dehşetti ha noldu o bittimi güzel bitmiştir umarım.sonrasında continiuum adlı bir diziye başladım yeni bir dizi pazartesi başladı o da iptal olmamıştır umarım devam ediyordur.oyunları felanda hiç ihmal etme.çok fazla uzadı o yüzden burda kesiyorum diğer gelişmeleride hatırlamaya çalış işte.diğer arkadaşlar zaten bunu uzun bulup okumayacağı için sıkıntı yok.kendine iyi bak oralarda.ha bu arada iphone 4s felan almayı düşünüyorum ama htc one x yada galaxy s3 olabilir.çok kararsızım umarım sen bir karara varabilirsin.şu anda zakkumdan kendisi bile bilmiyor ama hatırlatsın diye seni bana gözleri pek andırmasada ismini verdim küçük kızıma şarkısını dinliyorum.bu şarkıyı unutma.çok mutlu keyifli bir gelecek geçirmen temennisiyle.ha bu arada ilk kısım çok eğlenceli bir karakterim şimdide çok ciddi bir karakterim varmış gibi düşünme bende komiğim la yani ama ciddi bişey konuşuyoruz diye çok fazla smiley kullanmadım ondan.ha bide msn kullanmayı sakın bırakma.ben hala kullanıyorum.kimse kalmasa bile hergün o msni aç.görüşürüz.

• Kız arkadaşımla bugün çok tartıştık ama barıştık ayrılmayız inşallah
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.