Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015'e kadar burda kalır mıyım ki? Neyse 3 sene sonra görürüz. Bu arada 2. kez sınıfta kalacağım galiba. 2015'e kadar inşallah kız olaylarında ilerleme kaydederim. Birde matrax dinliyorum 3 sene sonra dinlermiyim acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ehliyet seni alacağım . Üniversite sana gireceğim . Kızlar sizi öpeceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

Ben geldim öncelikle kendimi tanıtayım adım Cem şu anda 19 yaşındayım kumral saçlı yesil gözlüyüm akşam lisesi okuyorum ve melis adında bir kız arkadaşla konuşdum uzun zaman oldu görüşmeyelii su anda ünv okuyor bende lisedeyim :( işten cıkdım 1 sene 1 ay calışdım ve müdür yüzünden istifa etdim senin varlığınla yokluğun benim icin bir ifade etmiyor ha burdasın ha yoksun demesi ile ardından istifamı verdim geldm.

evimde 2tane masa üstü pc var bitanesi p4 intel 3.2 ghz işlemcili 352 mb ddr ram 40 gb hdd crt ekran vestel ve vestel kasa ilk pc vesteldi cocukduk o zamanlar.
    şuandaki pc intel i7 işlemcim windows 7 korsan gigabayt anakart powercolor 1gb(128)bit ekran kartı 4gb ddr3 1600 mhz ram 1tb hard disk kasamın markası cool master ekranım lg 21.5 full hd lcd ses sistemim logitech g51 cok memnunum donanım haber sayesinde almısdım

telefonumun markası nokia c5 hatdım avea şu anlık memnunum vala sevgili olayına gelicek olursak sevgilim yok bugüne kadar hic düzenli bir ilişkim olmadı iş arıyorum şu anda hayalim dj olmak inş bigün kendi müzik sütüdyomu kurarım internetim şu anlık ttnet ama ayrılcam doping ile sözleşme imzaladık fakat tam onaylanmadı süper online 10 megabit fiberi görünce aynı paraya bozdurcam sözleşmeyi parasını vericem internetim 1megabit sınırsız pcdeki oyunlarım counter 1.6 gta sanandres Need For Speed Most Wanted 18 WoS Across America 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal Need for Speed(TM) Hot Pursuit 1944 - Battle of the Bulge

şu anda DJ SENOL UZMAN - Gel'de Kivirma Vol.12 ( 2010 ) bunu dinliyorum cokda güzel bir set olmuş
    eğer dj olursam dj senol ile feat yapmak isterdim cocuklumda severek dinlerdim inş olurum :)

son olarak konumuza gelicek olursak işsizim 3 sene icinde inş aileme vatanıma miletime hayırlı bir insan olurum inş en kısa zamanda güzel bir işim olur

ve finale gelicek olursak su anda sevgilim yok ilerde olucakmı merak etmiyorum cünki kafamda su anda basıma derd olan liseyi bitirmek var ilerdede inş ünv kazanıp bitirmek radyo programcısı olmak isterdim hem radyocu hem dj ikisi bir arada haftada 1gün radyoda remix programı sunmak isterdim canlı performans bu mesajı 3 sene sonra okudumda acaba ne mesleği yapıyor olucam cok merak ediyorum iyi akşamlar herkese Allah herkesin gönlüne göre versin Amin

3sene sonrayı cok merak ediyorum inş Fenebahçe avrupada ses getiren bir kadro yapar galatasarayın gidişi kötü aynı zamanda beşiktaşında 3sene sonra yeni bir pc toplarım belkide ondan yazarım
    eğer ben unutursam bana pm atın arkadaşlar seviyorum seni DH

coğu şey aynı değişen pek bişey yok eski iş yerimdeyim şu anda mutlumuyum değilim sadece para için katlanıyorum bunlarda askere gidene kadar ardından kendi dükkanımı açmayı düşünüyorum ehliyetim oldu sırada araba almak var inşallah

• Lise 2 bitmek üzere bu sene MF pişmanlığı yaşadım seneye büyük bir ihtimalle TM'de olacağım. x3-02 kullanıyorum. hp pavillion g6 kullanıyorum. Şişmanım boyum ise 1 79 civarı. Sevgili durumları biraz karışık bir barışıp bir ayrıldığım kız arkadaşım var. 3 sene sonra Hukuk okumak, ehliyet almak istiyorum ve göbekten kurtulup biraz kas yapmak da fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoeTy

Manitam Yok
    Ps2'im Var Şuan Oyunlar Yüklüyorum Dmcyi Bi Geçemedim Gitti
    Google Chrome 3.0 kullanıyorum şimdilik en hızlısı bu :D
    Samsung SGH L700 Kullanıyorum
    Msn 9 kullanıyorum şu resimler solda olanından
    559 postum var
    İnş. bu sene okula güzel kızlar gelir meraktan ölücem
    Pc 1.61 Ghz 960 Mb Ram Hdd 31 Gb
    Warcraft III oynuyorum eurobattle.net Dota 6.61c Şuan , Heroes of newerth betada takılıyorum epey karışık alışmam zaman alıcak ilerde tutucakmı bakalım oyun

Şuan için izlediğim animeler
    Afro Samurai (5/5) 
    Bleach (236/~)
    Claymore (26/26)
    Code Geass: Lelouch of the Rebellion (25/25)
    Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2 (25/25)
    Death Note (37/37)
    Devil May Cry (12/12)
    Elfen Lied (10/13)
    Ergo Proxy (3/23)
    Full Metal Alchemist (51/51)
    Fullmetal Alchemist: Brotherhood (20/~)
    Fullmetal Alchemist Movie: The Conqueror of Shambala (1/1)
    Gintama (7/137)
    Great Teacher Onizuka (1/43)
    Hellsing (13/13)
    InuYasha (1/167)
    Naruto (220/220)
    Naruto Shippuuden (117/~)
    One Piece (416/~)
    Rurouni Kenshin (3/95)
    Soul Eater (17/51)

Heyt Be 3 yıl aradan sonra tekrar bi yazalım bakalım :)
    Ps2 hala duruyo
    Yemişim google chrome'u nighly kullanıyorum x64 de en hızlısı bu gerçi işten güçten bilgisayara vakit ayıramıyorum
    Msn tarih oldu artık millet twitterdı facebooktu takılıyo
    Okul felan kalmadı artık hey gidi günler be ..
    Şimdi kafamda farklı dertler var ev işi ne olucak kız arkadaşımla nasıl olucak felan derken kafamda bin bir türlü dert aldı başını gidiyo hayırlısı bakalım
    Laptop aldım. Oyun felan tarih oldu benim için artık arada takılıyorum öyle rising force felan oynuyorum. Anime listem baya kabarık oldu şu yeterli olur heralde
    TV: 42, OVA: 4, Movies: 4, Spcl.: 0, Eps: 2,324, DL Eps: 0, Days: 38.85, Mean Score: 35.1, Score Dev.: 2.15 

• -Yaşım 16, 10.sınıftayım dönem başında 6 zayıfım vardı şimdi teşekkür alma ihtimalim var
    -Boy 1.78 kilo 88 bu yaz kilo vermeyi planlıyorum.
    -Sevgilim olmadı.
    -Ailede herkes sağlıklı,ancak dedem kanser hastası,dualarınızı esirgemeyin.
    -Dersleri fazla takmıyorum ama iyi bir üni kazanmak istiyorum.
    -Trash ve heavy metal dinliyorum.Özellikle Metallica.
    -Samsung monte s5620,Psp 3004,iPod nano 4,P4 3.0 ghz sistem.
    -Günde bir kaç kez , haftada 2'ye indirmek istiyorum.
    -Basketbol ve futbol izliyorum,oynamaya çalışıyorum.
    -Şu an telefonumdan ve koltuğa uzanarak yazıyorum,arkadaşlarla piknikten geldik ve BEŞ,BEŞ,BEŞ,BEŞ diye bağırmaktan sesimiz kısıldı.
    -3 sene sonra kendimi İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesinde görmek istiyorum.
    -Diablo 2,FF crisis core.
    -An itibariyle 236 mesajım var.
    -Asosyalim...

''Sevgili 2015'deki ben,umarım adam olmuşsundur.Tembelliği bırakıp,sosyal ve başarılı bir tip olmuşsundur.Umarım ailem seninle gurur duyuyordur...'' Hayatta başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün üniversitenin ilk sınıfını bitirdim. 8 sınav açıklandı hepsinden geçtim iki tane ilk dönemden var onlarıda 2013'te vermiş olurum inşallah.İlk sınıf bitti hala ailemle oturuyorum. Eve çıkmam lazım. Boyum 1.73-1.75 Kilom 56 civarı biraz kilo almış olmam lazım. Bi süredir sevgilim yok. Sağlığım yerinde. Arkadaşım kanser inşallah düzelmiş olur. Kafede çalışıyorum günlük 20-35 TL.Bilgisayarın ekran kartı yok , hoparlörün kablosunu bulamıyorum , CS M&B KO FM PES gibi oyunlar oynuyorum. Arkadaşta Assassian's Creed ve LOTR Conquest oynadım çok hoş. Opera'yı bırakıp Chrome'a geçtim. Winamp'ın yeşil temasını kullanıyorum. Her tür müzik dinliyorum. Yeniden baskete başladım. Arada halı saha yapıyoruz. Köpek öldüren şarap içiyorum fiyatı 10-12 TL Efes Şişe fiyatı 3.5 TL. Mavi Lark içiyorum fiyatı 5.5 TL. 6300 Telefonum var.Facebook(418) ve Twitter(52-48) kullanıyorum. Babamla sorunlarım var. Saçlarım uzun. Her yerde sık çıkmadığından sakal bırakmıyorum. Gözlerim 2 numara. Bu sene Bodrum'a gittim 2013'te Antalya düşünüyorum. Şu an Havsa'dayım. Havsa/Edirne arası otobüs fiyatı 3 TL(Öğrenci).

Edit : Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL 22 -- 1 Haziran 2012; 20:32:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

bakalım okul bitcekmi

bitti bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

acaba lise bitermi

son 1 hafta
  • Adım engin 16 yaşındayım,sevgilim yok,acer laptop var,alcatel ot 890 d telefonum var,exper easypadım var,lise 2 bitti,ankarada yaşıyorum,pes 12,dota ve shift 2 tarzı oyunlar oynarım,maç yapmayı severim,çok şükür bir hastalığım yok, neyse uzatmayalım 2015 te görüşmek üzere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 2 Haziran 2012; 11:16:55 >
  • üniversite 2.sınıf bitiyor.1 sene para biriktirip, yurt dışı düşünüyorum.arada bf3 atıyorum.firefoxtan chrome'a geçtim.gitara başlayalı 3 seneyi geçti.konu dışına sürekli kıza teklif edicem tarzı konular açılıyor.internet hızı 8 mb akk denen zırvalık 1-2 aydır uygulanmaya başladı.Kısmetse 3 sene sonra görüşmek dileğiyle.Kalın sağlıcakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuruncuSite

Sevgili yok.
    Bilgisayarım çok kötü.(Bakalım ilerde ne olacak bu pcye.)
    Bugün bayram.
    İnternet hızım 1mbit.
    Bu dizileri izliyorum.Chuck,Prison break,Lost,Dexter,How I met Your Mother,The Big Bang Theory,Two and a Half Men,Leverage.8 dizi izliyorum bakalım bu sayı kaça katlanacak.

Sevgilim yine yok.
    Sistemim gayet iyi.Yeni bilgisayar yüzünden eski bilgisayarda çöp oldu.
    İnternet hızım 8 mbit fakat AKK ile 1mbit'e düşüyor.Bir değişiklik yok.
    30'a yakın dizi izliyorum.Burada büyük bir gelişme olmuş.

Pek bir değişiklik olmamış aslında.Valla konunun geri döneceğini hiç düşünmüyordum o zaman.O yüzden pek birşey yazmamıştım.Yazsaydım keşke.

Huawei İdeos X5 kullanıyorum.
    Bol bol Game Of Thrones'tan spoiler yiyorum.Game Of Thrones hastasıyım.
    Athlon x3 hd 6850 4 gb ram özelllikli bir sistemim.Win 7 kullanıyorum.
    Episodeları bitirmediğim halde Half Life 3 bekliyorum.Eğer bu konu hortlatıktan sonra hala çıkmadıysa gözümden düşersin Valve.
    Tsonga,Djokoviç'e çok kötü bir şekilde kaybetti.Djokoviç denen kıl yarı finale çıktı.Bunu da not alalım.
    Saçlarım acayip bir şekilde uzun.1 senedir kestirmiyorum.Hala da kestirmeyi düşünmüyorum.
    Oturduğum yeri ve mahallemi hiç sevmiyorum.Umarım ilerde kurtulurum bu yerden.

Bu kadar yine pek birşey yazmadım.

• yaş 19 - bankacılık ve sigortacılık talebesiyim - üniversite 1 bitmek üzere - yarın sigortacılığa giriş sınavım var son sınavım - yaz okulu var muhtemelen - birazdan nasa.gov.tr den venüsün güneşin önünden geçişini izlicem - boy 1,69 - kilo 53 - saç rensi sarı - telefon xperia x8 - makinem zenit 12xp helios 44, takumar 135mm - az önce velvele gurubunu keşfettim - sevgilim yok - istanbul'da ikamet ediyorum - max payne 3e az kaldı - 2 hafta önce joe lynn tuner konserine gittim -
    cüzdanımda 5 tl var - 8mb ttnet(akk var malesef) - 500gb dahili, 300 gb harici hdd - ati hd5670 - saçım 2 aylık - türkiye dün portekizi 3-1 yendi volkan ronoaldonun penaltısı kurtardı - guns'n roses tek günlük biletler çıkarsa gitmek isterim - son izlediğim film sen kimsin - lost biteli 1 yılı geçti - big bang theory izliyoruz - telefona rom yükleme işleriyle gereksiz vakitler harcıyoruz - ve analog makinemle güzel vakitler geçiriyorum. 3 sene sonra gelirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

2152 mesaj
    firefox
    lise1
    lost 2 sezon bitmek üzere
    counter strike 1.6
    Kill2live kalnını kurduk 5 gün oldu
    aşağıdaki bir smileyi yaptım 3 yıl içinde işallah imageshack silmez
    />
    />
    />

2219 mesaj.
    opera
    lise bitti
    dizi yelpazem genişledi.
    oyun yelpazem de genişledi.
    k2l devam
    imageshack silmiş.

edit: silmemiş
    />

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 6 Haziran 2012; 16:28:15 >

• baya bi süredir ilk defa DH'deyim

üç sene sonrasına mesaj bırakıcaz demek ,

geçen seferden değişik olarak yazacak çok şeyim var ama yazasım yok

umarım önümüzdeki üç sene hayatımı yaşayabilirim
  • Sevgili gelecekteki yakışıklı ben. İkimizde biliyoruz ki hiçbir zaman kendimizi yakışıklı bulmadık. Şuan hayatım çok heyecanlı gidiyor. Yaz olmasına rağmen tasarım işleri yüzünden hiç sıkılmıyorum. Elbette bazı olaylar sinirimi bozuyor ama yine de kötü bir yaz değil. Türkçe çevirisi olması dolayısıyla Batman arkham city ve Assassins Creed 2yi oynuyorum. Dizi olarak şuan izlediğim pek birşey yok ama umarım 3 yıl sonrasında hala sevdiğimiz diziler devam eder. Sana söylemek istediğim, eğer hayatından sıkılmışsan sakın vazgeçme. Herşey düzelecektir elbet. Etrafındakileri takma sakın. Kendini başkası için değiştirme. Tarayıcı olarak opera kullanmaya devam etmişsindir umarım. Yoksa gözümde traitor olacaksın. Şuanki birdizihaber siteniz kim bilir ne kadar popüler olmuştur. Olmamışsa bile ben senin farklı bir alanda popüler olacağına inanıyorum. Şimdiye kadarki en iyi projem, umarım şuan çok iyi yerlerdedir. Unutma sen yetenekli bir insansın. Kim ne derse desin. Onlar seni haketmiyor. Umarım hala apple cihazları kullanıyorsundur. iPhone 5 almasan bile iPhone 6 yı falan mutlaka al. Üniversite zorlamıyordur umarım. Eğer şuanki halinden farklı bir insan olursan veya başkaları için değişirsen eski haline geri dön. Söyleyeceklerim bu kadar. Umarım iyi bir haldesindir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

Yaş 18
    Bilgisayar Programcılığı okuyorum
    Okulu bitirince bir şekilde egitimimi devam ettirmek için yurt dışına gitmeyi düşünüyorum hedef : rusya
    Beşiktaş desen durumu vahim dün 4 yedik
    1 aydır iddaa dan tek maçtan yatıyorum kaçırdıgım para 200 TL civarı
    Face kullanmıyorum
    6700 ile yola devam
    Hp pavilion dv5 1230 et diz üstü sahibiyim
    8mbit e geçtigimden beri torrentin ebesini sömürdüm iyiki varsın torrent !

o günden bu güne oldu yaş 19 10 gün sonra 20 yiz
    Bilgisayar programcılıgı 2.sınıfta çaktım
    Rusyaya gitme işi yalan dolan hele burda bitirelimde açıktan devam ederim inşallah.
    Beşiktaş o günden bu güne daha da battı..
    İddaa yı oynamıyorum aklıma bile gelmiyor..
    Tabularımı yıktım face kullanıyorum
    6700 bozuldu şu an elimde takoz var ama şarjı iyi gidiyor..
    Laptop aynı..

Gelecek senelerde görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

Eaststreetz

Bugün 16 Eylül 2009.

Beşiktaş dün akşamki maçta Manchester Utd'a 1-0 yenildi.
    Türkiye Euro Basket '09 dolayısıyla Slovenya ile mücadele ediyor.
    Demokratik Açılım denen kavram hakkında herkesin kafasında soru işaretleri var.
    Ülke terör nedeniyle hareketli günler yaşıyor.
    Genelkurmay Başkanlığı, Elazığ, Hakkari, Şırnak, Siirt ve Diyarbakır'ın bazı bölgelerinin ''geçici güvenlik bölgesi'' olarak belirlendiğini duyurdu.
    ABD Ordusu 7.5M sıçrayabilen askeri robot geliştirdi.

• 3 Yıl sonra neler değişti yazarsın sayın 3 yıl sonraki Three Dimensions

Mesaj sayım: 646
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.