Şimdi Ara

DH Hatıra Konusu. 2009-2012 | 2012-2015 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
421
Cevap
23
Favori
12.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 19 Lise bitti biteli hayatımda düzgün birşeyler olmadı sevdiğim kız başkası tarafından hamile bırakıldı büyük ihtimal bir üniversite kazanamıycam ama 3 sene sonra göğüs çevrem 125 kollar 40-45 karın ise 85 cm olmalı innş olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakın bakın Ne anlatıcam

lise 3 e geçtim
    buraya taşınalı 1.5 sene oldu(2 mayıs 2008 di sanırım)
    abim bu gece gidiyor(almanya-erasmus)
    şu an ilişkim yok
    perşembe okullar açılıyor
    bugün arefe
    mesaj sayım 194 rütbem teğmen
    1 ceza puanım var
    bilgisayarım gta 4 ü kaldırmıyor ,fifa 09 u biraz kasıyor ama idare eder
    boyum 1.73 kilom 73(belki 3 sene sonra 1.80 olurum:D)
    i can footballa adlı oyunu oynuyorum ara sıra fifa 09 ve mynetten bilen kazanır ve tavla oynuyorum
    dersane başladı
    telefon kullanmıyorum msne de ayda yılda bir bakıyorum
    facebook var
    sigara alkol vb yok
    firefox 3.5 kullanıyorum
    internet hızım 1 mbit
    bırakamıyorum yukarıdaki arkadaşın dediği denklemi
    sakal yok
    türkiye dün basketde çok kötü yenildi ve 3 sene boyunca galatasarayımıza başarılar diliyorum
    hangi üniye gideceğimi çok merak ediyorum(tabi gidebilirsem)

vay be,daha dün gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Chains of Olympus

Sevgli yok.

Bilgisayar ölecek yavaşlıktan(inş. 3 yıl sonra daha iyi bi tane olur)

1mb sınırsız internet. (Umarım gelecekte internette hızlanır..)

Anime olarak:
    Afro Samurai(Bitti)
    Death Note(Bitti)
    Hellsing(Bitti)
    Devil May Cry(Bitti)

Dizi olarak:
    Chuck,How I Met Your Mother,BigBangTheory,Kurtlar Vadisi Pusu() arada sırada da Heroes izliyorum

Şuan Wow'un privatelerinde takılmaktayım, Street Fighter IV favori oyunum (eskiden gelen bi hayranlıktı , SF 2 , SF3 vs vs.)

Xbox360 , Wow , DH , Penguen tek eğlencelerimden ...

Michael Jackson'a küçüklüğümde hayrandım , bütün cdlerini aldım, hayranlığım tekrar oluştu ,1 aya kalmaz öldü adam..

Gelecekle ilgili kendime mesaj : "Kendine yeni bi pc al."

Bilgisayar hızlandı,
    İnternet 100mbit.
    Wow Retail oynuyorum.
    Yeni favori oyunum: Alan Wake.
    Vay anasını be, daha dün gibi vallahi

• bakalım bende bırakıyorum buraya mesajı bakalım 3 yılda neler değişecek.
  • Yaş 19.
    İktisat 1. sınıftayım. Yarın bitiyor sınavlarım. Yaz geldi alttan derslerim olabilir. 3 sene içinde illaha ki olacaktır.
    Yavaştan ekonomiyi anlamaya başladım. Sistemi hafiften kavradım sayılır ve güzel olan şey benim bunlara baktıkça ilgimin artması.
    Sevgilim yok. Hoşlandığım kız da yok şu an için.
    Alkol alıyorum arada bir sigara içiyorum ama ciddi anlamda sigaraya başlamayı düşünüyorum.
    Part-time işlerde geziniyorum bakalım bu sefer turnayı gözünden vurdum sanırım.
    Opera kullanıyorum.
    1mbit UyduNET
    Packard Bell Laptop(3 seneye iyileşeceğini düşünüyorum)
    Nokia 5230 telefon(Bu da değişir herhalde önümüzdeki yaz)
    Saçım uzun 3 aylık falan herhalde ama yarın keseceğim.

3 sene sonra muhtemelen okul bitiyor olur. Bende ya askere giderim ya da KPSS A grubu kadrolar için çalışıyor olurum en olmadı bir bankanın Uzman Yardımcılığı sınavını kovalıyor olurum. Ayrıca forumda 9.yaşımı doldurmama ramak kalır o yıl

• Yazayım bir şeyler 3 yıl sonra (belki daha erken de olur) hortlatan olmazsa ben hortlatırım.

-LYS'ye hazırlanmam lazım ama şu sıralar yatışlardayım. Umarım bunu halletmişimdir.
    -Bitirmem gereken bir sürü oyun var. Aşağıda birkaç tanesini yazdım bakalım hangilerini bitirmiş olacağım:

Wolfenstein 3D, Quake 1-2-3-4, Doom 1-2-3, Unreal, System Shock 1-2, Hexen, Heretic, Outlaws, Gun, Deus Ex serisi, Thief serisi, Max Payne 1-2-3, Resident Evil serisi, Silent Hill serisi, Undying, Amnesia, Monkey Island 1-2-3 belki 4, Grim Fandango, Sanitarium, Syberia 1-2, Broken Sword (kaç tane var hatırlamıyorum), Bard's Tale serisi, Ultima serisi, Wizardry serisi, Might&Magic serisi, Fallout serisi, Wasteland 1-2 (o zamana 2 de çıkar), Elder Scrolls serisi, Baldur's Gate serisi, Icewind Dale serisi, Planescape: Torment, Neverwinter Nights serisi ve daha aklıma gelmeyen birçok RPG oyunu.

-Lise dönemi iyi değildi üniversite nasıl olacak bunu da hortlattığımda yorumlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 31 Mayıs 2012; 12:10:14 >

• Ben Can
    LYS derdi yüzünden çoğu bomba zevkimden mahrum kaldım BF 3 PS3 gibi.Okul ve şehirin kötülüğünden dolayı adam akıllı 1 tane bile sevgilim olmadı.Mezuniyette rabia diye bir kıza aşık oldum ama pek birşey olcağını sanmıyorum Kızın üniye giden sevdii varmış.Biz üniye gidince bakalım biz seven liseli kız olcakmı bunada bakarız 3 yıl sonra..Umarım bu yazıyı 3 yıl sonra istediğim şehirde istediğim üniversitede okurken okururum.Ha birde orta derece gitar çalıyorum solo lar olmadan gayet iyi çalıyorum fakat ekipmanımın değiştirme vakti geldi onuda hallederim inşallah ileride.
    Geçmişten kendime mesaj:Forever Alone mod u kapat artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 31 Mayıs 2012; 15:35:40 >
  • bende yazayım la

adım kadir
    7 yıldızlı hotelde çalışıyorum
    2 gb ram HD 4670 ekran kartı e2800 2.00 işlemci
    18.5 inç monitör
    20 liralık hoparlör
    önümde 1 litre cola boş bardak ve tabaklar
    telefon turkcell t20
    3 sene içinde burdan taşınmak istiyorum kim bilir 3 yıl sonra başka şehir veya ülkede olurum; bu arada nickimdeki faili 3 yıl sonra düzeltirim dursun şimdilik
    3 yıl sonraki ben'e mesaj da atalımİ;asfagkhaoquıeghaqouıweghoıuwtgwtygwy4hjwesho4y308t2346346 xd
  • Sinifi zar zor gectim ortalamayla.
    İliskim var 12 gundur yarin bulusucam umarim
    Galaxy S II kullaniyorum
    Dogru duzgun oyun ve dizi aliskanligim yok(Leyla ile Mecnun izlememe ragmen baya bolum kacirdim ve ps3 var)
    İnternet Supeonline 20 mbps fiber
    Galatasarayim futbolda sampiyon,erkek baskette yari finalde elendi
    Euro 2012ye katilamadik
    Mesaj sayim 1485.Dhde Binbasiyim
    Bilgisayarim HP Pavilion DV6-2157ET cok isinsa da 3 sene icersinde degitirmeyi dusunmuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboxzux -- 31 Mayıs 2012; 12:04:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 27
    1Ay sonra sefere çıkıyorum(Sydney-Tayland "Arkas" 1.kaptan)
    Sevgili var adı Cansu
    telefon iphone 4
    16mbit ttnet
    Pc HP Dv6
    Google Chrome v19 kullanıyorum.
    Hayatı seviyorum
  • 2.5 senelik rüya gibi bir ilişkim var. 5 sene olacak mı acaba

18 yaşından küçük olmak isterdim şu zamanda. Herşey çok üstüme geliyor. Hayatım pek iyi sayılmaz

Tam 3 saat 54 dakikadır da kalkıp içerden su almaya üşeniyorum. Allah da benim belamı versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Lise son siniftayım okuluma sovuyorum acaba ozleyecekmiyim
    İtü elektronik istiyorum acaba kazanabilecekmiyim
    Elimde iPod 3. Nesil var
    Telefonum n73
    Kiz arkadasım yok
    Cüzdanımda 50 lira var
    Kendime not: Eger bunu 2-3 sene sonra okursan eğer lise arkadaşlarından koptuysan teker teker ara, can ve berkayi unutma birde selay var tabii..
    Namık, bağdagül, emel 'e sevgilerini ilet , diğerlerlerini de Ara hal hatır sor (halo,nursen,Şenol,fatma,İsmail)

lise bitti, final dershanesindeyim. okulumu özledim sayılır ama öğretmenleri değil ortamı.
    hala itü elektronik istiyorum
    ipodla galaxy s'i 15.07.2011de çaldırdım nokia 1600 kullanıyorum
    kiz arkadaşım hala yok.
    cüzdanımda 100 lira, zulada 100 lira ve platinum kredi kartım var.
    gram altın fiyatı:93
    lise arkadaşlarımla bağımı koparmamaya çalışıyorum. canla ve berkayla görüşüyorum, selay için durum aynı

kendime not2: berna g. k. ve beyza a. ne durumda bi ara sor, olmadı malum yerden konuş. can, berkay, selay durumlarına devam. lise arkadaşlarını ara sor. yurtdışı planı yap kendine, ingilizcenin yanına ispanyolcayı eklemeye çalış.
    mesaj sayım:52

• Adım Enis ; yaşım 15 , WoW oynuyorum . Paladin'im var ; 393 ilvel Tank. Fakat şu sıralar oyundan bıktım.. Diablo ' ya sardım , 22 Level Demon Hunter yaptım çok eğlenceli . 6 küsür TB'lik Film arşivim var . Telefonum HTC One X . Konsol olarak Xbox sahibiyim. Şu sıralar Skyrim'le oyalanıyorum ; arada sırada CoD MW 3 giriyorum. Ses sistemi olarak Lifestyle®T20 sahibiyim. Bakalım ilerde neler olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

1) toplam 4 kızla çıktım
    2) 2 kere aşık oldum
    3) son aşkımla 6 sene birlikte olduk geçen gün ayrıldık
    4) üni 3 deyim 2 sene sonra biter diye düşünüyorum
    5) oyunları kaldırmayan bi laptobum var
    6) hayatımda yaptığıma pişman olduğum 4 şey var
    7) 5 farklı kızla ilişkiye girdim (2 si paralı)
    8) günde 2 paket sigara içiyorum
    9) ilk ve tek forumum dh
    10) aveanın bilgi msjlarından başka hatrımı soran yok
    11) 80 kiloyum
    12) cüzdanımda 4 lira 25 kuruş var

1) aynı
    2) aynı
    3) tekrar barıştık hala devam ediyo
    4) üni bitti kpssye hazırlanıyorum
    5) aynı laptobu kullanıyorum
    6) aynı
    7) aynı
    8) 1,5 pakete düşürdüm
    9) aynı
    10) arada bir aranıyorum
    11) aynı
    12) cüzdanımda 270 lira 25 kuruş var

• quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

Öss seni kazanıcam bi daha bu konuya baktıgımda izmirde elma çayımı yudumluyo olucam..

ÖSS bitti şimdide DGS derdi var bi 3 sene sonra lisans mezunu olurum herhalde
  • Adım Erman, kızlarla ılgılı hıc sıkıntım olmadı, askere gıtmedım, okulu bıtıremedım, çalışıyorum dıyecem ama galıba boş yere bana para verıyolar ama sıgortam yatıyo yanı çalışıyorum, çok sukur ısım ıyi, çalışma arkadaslarımı sevmem, abim var bide arkadaşı Soner, yanlarında da Gunay adlı çocuk, bi de Orhan onlar bi kız için benı satacak profesyonel kısılıksız kısıler dıye dusunuyorum.Bi de Ferhat diye bi arkadasım var çocukluktan berı arkadasım kafa çocuk şimdilik iyi aramız.Kavga etmedığim kımse kalmadı genelde sınırlı ınsanım.Kımseyı dınlemem kafam ne derse onu yaparım.Sokakta gördüğüm ınsan ile Obama arasında fark yoktur benım için.İnsanlarla çok kolay ıletısım kurarım kımseden kolay kolay cekınmem.Arkadaşlarımı ailemi sevıyorum ama bellı etmıyorum.Insallah sonum ıyı olur.
  • Bi tane kız var renklı gözlu hoşlanıyordum ondan felan işte şimdi onu sevmıyorum onun facesını ve msn ını patlattım o kızın mesajlarını okumustum namuslu ayağına takılıyordu bakalım onun sonu ne olacak.Eskı takıldığım kızda Kımya Muh. okuyo Evrım ısmı o bana çok asıktı bende boş değildim ama sırf salaklığımdan kızı savurdum hiç ettim.Tekrar kafalarsam bu mesajı ona okuturum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatanga.1988 -- 31 Mayıs 2012; 13:40:39 >
  • Matematik 0 mı düşecek 1 mi düşecek onu bekliyorum
  • Kişiliksiz ispiyoncu ve yalaka ınsanlardan nefret ederım muhtemelen bu değişmiyecektir
  • Adım Mehmet suan lisenin sonundayim birkaç gün önce mezuniyetimizi kutladık Fen lisesi bitirdiğim için pek kolay geçmedi lise ama ilerde çok özleyeceğim galiba.
    üniversiteye gitmek için ilk sınavı geçtik ikinci aşama için 2 haftam var sonra ne olacak hiç bilmiyorum gün itibarıyle sevgilim yok okul pansiyonundan atildigimiz için kendi evimizdeyiz boyum 1.78- 78 kiloyum
    elimde htc sensation var suan en iyi telefon galaxy s3 ve htc one x
    tekirdagdayim ders çalışmam gerekiyor ama artık o kadar bunaldim ki
    bakalım 3 yıl sonra neler olacak?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.