Şimdi Ara

DH kıza yakınlaşma konusu yardım [:o]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler hoşlandığım bir kız var kızında benden hoşlandığını nerdeyse biliyor gibiyim fakat daha çok muhabbet etmem daha çok yakınlaşmam lazım kıza açılabilmem için fakat zaten sınıfta 2mizin muhabbeti çok dönüyor bende bunu dalga amaçlı kullanıyorum arada falan gülüyoruz geçiyoruz.yani öyle direk muhabbete girişemem anında olay anlaşılır olayı biraz alttan alıp kızında duygularından emin olup kıza açılmak istiyorum fakat biraz çekingenim.

yardım DH

Edit:bir sorun daha tipsiz değilim bir çoğu hobi ile uğraşıyorum fakat bu konudaki çekingenliğimden dolayı hiç kız arkadaşım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickgelmedikiaklıma -- 18 Mart 2012; 1:28:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fuansais

quote:

Orijinalden alıntı: nickgelmedikiaklıma

beyler hoşlandığım bir kız var kızında benden hoşlandığını nerdeyse biliyor gibiyim fakat daha çok muhabbet etmem daha çok yakınlaşmam lazım kıza açılabilmem için fakat zaten sınıfta 2mizin muhabbeti çok dönüyor bende bunu dalga amaçlı kullanıyorum arada falan gülüyoruz geçiyoruz.yani öyle direk muhabbete girişemem anında olay anlaşılır olayı biraz alttan alıp kızında duygularından emin olup kıza açılmak istiyorum fakat biraz çekingenim.

yardım DH

olur olmadık herşeye koymayın tamam yeterince ünlü oldu artık herkes kullancak bunu

• ona bunun onur kirici oldugunu soyle
  • Elinle idare et çekiniyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bykanarya

ona bunun onur kirici oldugunu soyle

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

Elinle idare et çekiniyorsan

kızla muhabbet edebilsem yani emin olabilecek kadar yakın arkadaş olabilsem açılıcam.ama şimdi gidip konuşmaya cesareet edemem.yakınlaşmak için öyle pat diye muhabbet edemem çok belli etmiş olurum.durum zaten bu yüzden karışık
  • yukarı
  • bu gün bir kez daha uplayalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.