Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.672
Cevap
47
Favori
536.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende t-jet emotion plus aracımı 7.5 yıldır kullanıyorum. son 2 senedir sizin belirttiğiniz soğuk havalarda arkadan gıcırdama sesleri geliyor. hava ısınınca geçtiğinden umursamıyorum. ama öğrenmek için soruyorum. "Viraj demiri lastiği" maliyetli bir parça mıdır? ne kadara yaptırdınız?

aracı düşünenlere bende kesinlikle tavsiye ederim. aracımdan inanılmaz memnunum. üstelik benimki lpg.li. dizelden de ekonomik ve performanslı.
    fakat artık değiştirme kararı aldım. yıl sonuna doğru bir üst sınıfa geçeceğim inşallah. yoksa bize yetiyor maşallah
  • wertasd kullanıcısına yanıt
    Viraj demiri lastiğini saglam olduğu için değiştirmedim..Sadece ses yapıyor..Yenisini taktırsam 2-3 aya kalmaz o da ses yapacak..Ama ucuz bir lastik takoz,15-20 lirayı geçmiyor tanesi..hakkınızda hayırlısı olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap ve iyi niyetiniz için teşekkürler.
    Allah hepimizin gönlüne göre versin.
  • wertasd kullanıcısına yanıt
    Hatırlatmak isterim; ön viraj demiri ile arka viraj demirleri farklı yapıdalar..Bagaj kilidinin metal karşılığı , elektrik bandı ile sarılarak güzelce yaglanir ve ses kesilir..Eğer bagaj ses yapıyorsa,bu da bir ihtimal..Aklınızda bulunsun derim..

• Aldım tekrar linea'yı.

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Aldım tekrar linea'yı.

Tekrardan hayırlı olsun...
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkürler

• Geçen gün deri direksiyon yaptırdım 50 tl'ye harika oldu. Etli ve zevk veriyor kullanırken. Urban da kullanmış biri olarak onun direksiyonundan daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

• Bu aracın mp3 çaları şarkıları karışık çalıyor mu? Aradım bulamadım hiç bi yerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.000 TL civarında 1,3 mj dualogic linea almayı düşünüyorum yalnız yokuş/çekiş/şanzıman ile ilgili şikayetler var. Şu anda da 1,2 quickshift clio kullanıyorum, iki aracı karşılaştırırsak sorun yaşarmıyım arkadaşlar?
  • 1.2 cliodan sonra bu ne yav diyeceginiz bi performans alirsiniz, cekis ve yokusla hoc problem olmasin
    Sanzimanda mukemmel degil ama yeterli seviyede
    Cliodan daha iyi oldugu kesin, iki aracada sahip oldugumdan soyluyorun

• GT_500 kullanıcısına yanıt
    Olumlumu olumsuz anlamdami bu ne yav diyecegim kusura bakmayin yokus ile ilgili ne demek istediginizide anlayamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkkarayel

Olumlumu olumsuz anlamdami bu ne yav diyecegim kusura bakmayin yokus ile ilgili ne demek istediginizide anlayamadim

Yani yüksek performans alicaksınız demek istedim :) kusura bakmayin

• Yarın deniycez bakalım nasıl...
  • 2013 model 2014 Temmuz trafiğe çıkışlı 26 bin km'de 1.3 Multijet ( Aktive Plus/95 hp) kazasız,sigara içilmemiş Linea ne kadar eder arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maholin79 -- 7 Nisan 2016; 12:01:23 >
  • Merhabalar,
    Konunun ilk zamanlarından beri buradaydım. Artık ayrılık vakti geldi. İlgilenen olabilir diye malum site linkini veriyorum.
    İlan no: 293207316

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-293207316/detay/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar. 2 gün önce 2015 pop donanım linea satın aldım. 1.3 multijet araç. Aracı kaldırırken inanılmaz bir titreme mevcut. Aracım 13.000 km de ve bu km de baskı balata problemi olacağını sanmıyorum veya ihtimal vermek istemiyorum:)
    Bu sorun linea ya has bir sorun mudur bilgisi olan var
    İse cevaplarsa sevinirim. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: İzmitli233

Merhabalar arkadaşlar. 2 gün önce 2015 pop donanım linea satın aldım. 1.3 multijet araç. Aracı kaldırırken inanılmaz bir titreme mevcut. Aracım 13.000 km de ve bu km de baskı balata problemi olacağını sanmıyorum veya ihtimal vermek istemiyorum:)

Aracınızı servise götürün çünkü kalkışlarda en ufak bir titreme yok. Eğer servis bakımları zamanında yapıldıysa debriyaj balatasını garanti kapsamında değiştirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: İzmitli233

Merhabalar arkadaşlar. 2 gün önce 2015 pop donanım linea satın aldım. 1.3 multijet araç. Aracı kaldırırken inanılmaz bir titreme mevcut. Aracım 13.000 km de ve bu km de baskı balata problemi olacağını sanmıyorum veya ihtimal vermek istemiyorum:)

Aracınızı servise götürün çünkü kalkışlarda en ufak bir titreme yok. Eğer servis bakımları zamanında yapıldıysa debriyaj balatasını garanti kapsamında değiştirirler.

Alıntıları Göster

Şöyle bir durum var bugün fark ettim. Gazı fazla vererek kaldırdığımda araç titremeden sorunsuz kalkıyor ancak 2.000 devrin altında kalırsa devir düz yol bile olsa titreme oluyor. Multijetlerin baskıları narindir çok iyi biliyorum. Mesela kesinlikle geri geri yokuş çıkartmam araca. Ama bugün biraz dik bir yokuşta durmak zorunda kaldım daha sonra kalkarken araba resmen can veriyordu ki yokuş kalkış desteği olmasına rağmen. 10.000 bakımı yetkili serviste ve zamanında yapılmış ama baskı hususunda servislerin kullanıcı hatası tezi olduğunu biliyorum. Fiat ta durum bu şekilde değilse sevinirim. Açıkcası 13.000 km deki aracın baskı balatasını para vererek değiştirmek içimden gelmiyor.

• Orijinalden alıntı: İzmitli233

Şöyle bir durum var bugün fark ettim. Gazı fazla vererek kaldırdığımda araç titremeden sorunsuz kalkıyor ancak 2.000 devrin altında kalırsa devir düz yol bile olsa titreme oluyor. Multijetlerin baskıları narindir çok iyi biliyorum. Mesela kesinlikle geri geri yokuş çıkartmam araca. Ama bugün biraz dik bir yokuşta durmak zorunda kaldım daha sonra kalkarken araba resmen can veriyordu ki yokuş kalkış desteği olmasına rağmen. 10.000 bakımı yetkili serviste ve zamanında yapılmış ama baskı hususunda servislerin kullanıcı hatası tezi olduğunu biliyorum. Fiat ta durum bu şekilde değilse sevinirim. Açıkcası 13.000 km deki aracın baskı balatasını para vererek değiştirmek içimden gelmiyor.

Hocam anlattıklarınız tamamen bir debriyaj sıkıntısını işaret ediyor ve anlattıklarınız kesinlikle normal değil. Tanıdık bir servis bulursanız sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. Kullanıcı hatası olmayabilir. Sonucu merak ettim bende, geçmiş olsun.

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.