Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.672
Cevap
47
Favori
536.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, aşağıdaki ilan hakkında görüşlerinizi alabilir miyim. Yazılan açıklama doğruysa fiyat makul mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-dizel-otomatik-dinamik-plus-full-plusfull-303164029/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okolyigit

Merhabalar arkadaşlar, aşağıdaki ilan hakkında görüşlerinizi alabilir miyim. Yazılan açıklama doğruysa fiyat makul mu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-dizel-otomatik-dinamik-plus-full-plusfull-303164029/detay

Ben bir kaç gün önce 2014 model 42000 km'deki arabamı 34100 tl'ye verdim. Arabamda sadece kaputun ucunda bir karış boya vardı. Abs, İki hava yastığı, elektrikli ön cam vardı donanım olarak.

• Arkadaslar merhaba
    2013 model linea aracimda düşük (10-20 km/h) hızlarda duyulan bir uğultu var. Devirle alakali değil. Hızla alakalı. Tekerlek bilyasi dağılmış değiştirdik ama yine ses devam ediyor. Üzerinde kış lastiği var ama o kadar ses yapmaz diye düşünüyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ysrgraphic

Arkadaslar merhaba
    2013 model linea aracimda düşük (10-20 km/h) hızlarda duyulan bir uğultu var. Devirle alakali değil. Hızla alakalı. Tekerlek bilyasi dağılmış değiştirdik ama yine ses devam ediyor. Üzerinde kış lastiği var ama o kadar ses yapmaz diye düşünüyorum. Değerli fikirlerinizi bekliyorum

Tekerlek bilyalarından değiştirilmeyen varsa o olabilir. Fakat yaz aylarında araçta kış lastiği kullanmanız hem lastiklerinize ve motora zarar verir hem de yol tutuşunuzu azaltarak kazalara sebebiyet verir. Tavsiyem önce yaz lastiklerini takmanız ve sonra tekerlek bilyalarından başlayarak arızaya ulaşmanız olur.
  • Arkadaşlar aux girişi ile ilgili bir sorumv ar sizlere.Lütfen yardımcı olur musunuz?Link aşağıda.

https://forum.donanimhaber.com/m_119715697//tm.htm#119715697
  • önerilere açığım:https://forum.donanimhaber.com/m_119851427//tm.htm
    linea teyp önerisi
  • Arkadaşlar lastik ihtiyacı olan arkadaşlar için yardımcı olmak amacıyla bir ürün tavsiyem var. LASSA GREENWAYS 185/65 r15 88H Piyasada yaklaşık 150TL civarında bulabileceğimiz fiyatına göre de güvenlik seviyesi iyi bir lastik. Yakıt sarfiyat değeri de fiyatına göre gayet başarılı. Lastiklerin dişleri kalmayana kadar kullanmak yerine böyle ekonomik lastikler tercih edebilirsiniz.
  • boral50 B kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler bende bi ekleme yapayım. Lounge paket linea için uygun fiyat. Hb da da 205 55 16 Goodyear lastik 155 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava 34 -- 26 Ağustos 2016; 20:09:28 >
  • Cruze var bende 2010 model ls plus linea ile takas düşünüyorum galerileri dolaşsam bulabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Kurt Yenilmemeli

Cruze var bende 2010 model ls plus linea ile takas düşünüyorum galerileri dolaşsam bulabilir miyim?

Hocam takasta zarar edeceğin garantiyken kendin önce arabanı satıp sonra malum siteden 2. el Linea'lara bakarsın.
  • merhaba arkadaşlar. albea dan linea ya geçiş yapmayı düşünüyorum. istanbul'da ve yılda 12-13 bin km civarı kullanıyorum. benzinli yada dizel mi tavsiye edersiniz. aralarında masraf olarak ne fark ediyor?
  • herekse hayırlı günler 2013 fiat linea aracım var radio ekranında durup dururken siyah noktalar çıkmaya başladı ve ben sildikçe bu noktalar büyüdü acaba aranızda başına böyle birşey gelen varmı varsa nasıl bir çözüm buldunuz bu sorundan nasıl kurtulabilirm olmassa aracıma bu yeni çıkan multimedya sistemi almayı düşünüyorum
  • . DH LİNEA TAKIMI (69  ÜYE ) DH LİNEA TAKIMI (69  ÜYE )

• Ön fren balata tavsiye edecek var mı arkadaşlar?

2013 Linea 1.3 Multijet
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    Kale yada opar..

• mert karip M kullanıcısına yanıt
    ekran gidik gibi duruyor, değişime niyetiniz varsa bahane olur size, yada arızalı bi linea teyp bulup ekranı değiştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

ekran gidik gibi duruyor, değişime niyetiniz varsa bahane olur size, yada arızalı bi linea teyp bulup ekranı değiştirin.

bu yeni çıkan fiat linea multimedye sistemi almayaı düşünüyorum navi+geri dönüş kemarası tv falan ama bu sorun durup dururken meydana geldi araba hafta içi hep kapalı otoparkta güneş vs görmüyo ve aranbnın torpidosuna hiç parlatıcı falan sürmüyorum durup dururken böyle birşey çıkması canımı sıkıyo hele arabanın üstünde duran bir insan olduğum için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert karip

quote:

bu yeni çıkan fiat linea multimedye sistemi almayaı düşünüyorum navi+geri dönüş kemarası tv falan ama bu sorun durup dururken meydana geldi araba hafta içi hep kapalı otoparkta güneş vs görmüyo ve aranbnın torpidosuna hiç parlatıcı falan sürmüyorum durup dururken böyle birşey çıkması canımı sıkıyo hele arabanın üstünde duran bir insan olduğum için

darbe yada baskı gördü ise lekeye sebep olabilir, tuş boyası çıkıyor ekranda durduk yere arıza olmuş çok şaşırmadım açıkçası. darbe aldı ise söyle diyim zayıf bi kendi kendine azalma ihtimali de var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert karip

quote:

darbe yada baskı gördü ise lekeye sebep olabilir, tuş boyası çıkıyor ekranda durduk yere arıza olmuş çok şaşırmadım açıkçası. darbe aldı ise söyle diyim zayıf bi kendi kendine azalma ihtimali de var.

peki hocam tuş boyası neyleçıkabilir bir tavsiyeniz varmı ben o lekeli yeri sildim 1-2 gün sonra gene daha fazla çıkmaya başladı

• mert karip M kullanıcısına yanıt
    Teyp tuşları boyası çıkıyor ya onu kastettim. Ekran daki piksel Arızaları için ekran değişir tamir i yok diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.