Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (276. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.672
Cevap
47
Favori
535.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 model 1.3 linea urban paket aracım satılıktır.

82000 km de . ikinci sahibiyim. yetkili servis bakımlıdır.

ilgilenen arkadaş olursa pm ile ulaşabilir.
  • Hayrlı olsun öncelikle sıkıntısız bir şekilde satarsnız arabanizi, bende sizin arbadan düşünüyorum biraz yorumlar mısınız kullanımı, kronik sorun veya karşılaştığınız problem oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

Hayrlı olsun öncelikle sıkıntısız bir şekilde satarsnız arabanizi, bende sizin arbadan düşünüyorum biraz yorumlar mısınız kullanımı, kronik sorun veya karşılaştığınız problem oldu mu?

İnşallah Hocam.

Urban pakette kronik sorun yok.

Active Plus paketteki ufak hataları bu pakette yapmamışlar.

Yakıt uzun yolda süper. Şehir içi kışın 7 lt gibi.

Bagaj devasa. Mtv 1.3 olduğundan uygun.

Yedek parça bol. Bu paralara binebileceğin en yüksek modelli en donanımlı dizel araçtır.
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam, urban modelinde düşük km lisini bulmak zor baktım birazda haliyle birazda fazla istiyorlar pop donanım düşük km olması bana daha mantikli geliyor, bunlardaki kronik sorunları nelerdir çok mu üzer.
  • Kızdırma buji sorunu yaşayan var mı?
  • 2013 model 1.3 dizel hatasız boyasız 115 bin km de Active Plus donanımında araç ile pazarlık yaptık 33.250 ye ne dersiniz arkadaşlar bu paraya nasıl sizce tavsiyeleriniz nelerdir.
  • quote:

Cevap için teşekkür ederim hocam, urban modelinde düşük km lisini bulmak zor baktım birazda haliyle birazda fazla istiyorlar pop donanım düşük km olması bana daha mantikli geliyor, bunlardaki kronik sorunları nelerdir çok mu üzer.

Pop modelinde eski torpido kullandıkları için bahsedilen sıkıntıları yaşayabilirsiniz.

Bursa da yaşadığımız için tofaş ta çalışan arkadaşlarımız var. En önemlisi ses yalıtımında ve bir çok konuda malzemeden kıstıklarını söylüyorlar.

Alabiliyorsanız lounge paketi tavsiye ederim.

O olmazsa urban

O olmazsa easy

O olmazsa dynamic

O olmazsa pop

O da olmazsa en son Active Plus öneririm.

Ama uzun süre kullanacaksınız dolu olan modeli tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

quote:

Pop modelinde eski torpido kullandıkları için bahsedilen sıkıntıları yaşayabilirsiniz.

Bursa da yaşadığımız için tofaş ta çalışan arkadaşlarımız var. En önemlisi ses yalıtımında ve bir çok konuda malzemeden kıstıklarını söylüyorlar.

O olmazsa urban

O olmazsa easy

O olmazsa dynamic

O olmazsa pop

Teşekkür ederim hocam tam çözememistim bu farkları bide hocam örneğin urban paket araçların araç başında nasıl anlarız doğru paket olduğunu ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

quote:

O olmazsa urban

O olmazsa easy

O olmazsa dynamic

O olmazsa pop

Teşekkür ederim hocam tam çözememistim bu farkları bide hocam örneğin urban paket araçların araç başında nasıl anlarız doğru paket olduğunu ?

ruhsatta yazar.

dijital klima , yeni torpido , bej renk koltuklar varsa urban yada lounge pakettir.

• Merhabalar, ağabeyimin 2015 linea 15.000 km de 1.4 fire pop modeli orjinal garantili fiat servis montajlı garantili landeronzo marka lpg kiti... Hatasız boyasız değişeni olmayan sigara içilmemiş aracımız satılıktır. İlgilenen arkadaşlar olursa pmden yazabilirler.
  • Merhaba;

Aracım 2010 Model Linea 1.4 T-Jet.

Kilometre olarak doldurmasamda yıl olarak dolduğu için triger setini değiştirmek istiyorum.
    Triger seti ile birlikte devirdaim pompası ,alternatör kayışını değiştireceğim.

Başka değiştirmem gereken parça varmıdır?
    Yetkili servis ve özel servis fiyatlarını bilen varmıdır?
    Özel serviste değiştirince bir sorun olur mu?
    Özel serviste değiştirecek olduğumuzda herhangi bir özel alet/aparat gerekli oluyor mu?
    Denizli'de iyi bir özel servis bilen var mı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knn1982 -- 31 Ocak 2017; 10:46:0 >
  • knn1982 K kullanıcısına yanıt
    Alternatör gergisi de değişmeli..Kırmızı renkli olan organik antifiriz de alın ki eksilen sıvıyı tamamlayın..Elbette sente aparatı var ve onunla takmak gerek sente atlatmamak için..Yetkili serviste 1000 tlden aşağı değiştirmeniz zor..en iyi ihtimal 800 tl..Sanayide parçayı bulursanız 300-400 tl arası rahat alırsınız..işçilik 200-250 tutar..yani 550-600 arası rahat bitirsiniz işi..ama ben denizlide bulamam derseniz izmirde çağdaş oto var ona gidin derim..forumdan tavsiye ettiler deyin iskonto da yapar..yanilmiyorsam bornova sanayide yeri..iyi bir usta yaparsa özel yetkili farketmez,bu arada motor yağı,buji ve filtreler de değişecekse aynı işçiliğin içinde az bir farkla onu da yaptırın bence..tabii bu aracın 4 bujisi 160-180 tl civarı..filtreler 50 tl üçü,yağ ise 3,2 lt 90 lira civarı..filtreler opar olduğunda daha ucuz,ricambi olursa daha pahalı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

Alternatör gergisi de değişmeli..Kırmızı renkli olan organik antifiriz de alın ki eksilen sıvıyı tamamlayın..Elbette sente aparatı var ve onunla takmak gerek sente atlatmamak için..Yetkili serviste 1000 tlden aşağı değiştirmeniz zor..en iyi ihtimal 800 tl..Sanayide parçayı bulursanız 300-400 tl arası rahat alırsınız..işçilik 200-250 tutar..yani 550-600 arası rahat bitirsiniz işi..ama ben denizlide bulamam derseniz izmirde çağdaş oto var ona gidin derim..forumdan tavsiye ettiler deyin iskonto da yapar..yanilmiyorsam bornova sanayide yeri..iyi bir usta yaparsa özel yetkili farketmez,bu arada motor yağı,buji ve filtreler de değişecekse aynı işçiliğin içinde az bir farkla onu da yaptırın bence..tabii bu aracın 4 bujisi 160-180 tl civarı..filtreler 50 tl üçü,yağ ise 3,2 lt 90 lira civarı..filtreler opar olduğunda daha ucuz,ricambi olursa daha pahalı..

Uğraşıp yazdığınız için teşekkür ederim.
    Servis / Usta işi büyük sıkıntı. Diğer markalarda tanıdığım var ama Fiat ta hiç yok.

• Mesaj silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtcnkrt -- 7 Ekim 2020; 13:30:35 >
  • Merhaba Arkadaşlar

Ben Ankaradan Hasan 35 yaşındayım
    2011 Model 1.3 Multijet Emotion ile aranıza katıldım.
    Western Digital (WD) Firmasında çalışmaktayım
    Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • hasanmustafa06 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
    burası biraz tenha fiatlinea forumu daha aktiftir bilginize.
  • arabam 1,3 multijet 115k de. alternatör kayışı, kızdırma bujileri(biri bozuktu), şanzıman yağı, hidrolik yağ, arka balatalar, antifrizi kendim olmak üzere değiştirdim. Allah nasıp ederse birkaç yıl daha binmek istiyorum araca.
  • odrin34 O kullanıcısına yanıt
    Yakıtınız ne durumda!

• ort. hız 29 km/s
    ort. yakıt 6,9 lt kısa mesafe 5-7 km arasında dur kalk trafikte kullanılıyor araç.
  • Arkadaşlar 2010 linea var bende üstünde 185 65 15 var acaba 195 65 15 taksam bişey olur mu avantajı dezavantajı nedir birde lastik markası olarak dayton almayı düşünüyorum yada petlas hangisini tavsiye edersiniz 2016 retimi goodyear eaglesport var bu nasıldır oda 170e geliyor
  • 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.