Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.672
Cevap
47
Favori
535.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maholin79

Ön fren balata tavsiye edecek var mı arkadaşlar?

2013 Linea 1.3 Multijet

Hangisini aldınız acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brava 34

quote:

2013 Linea 1.3 Multijet

Hangisini aldınız acaba.

Arkadaşımın tanıdığı usta 60 TL'ye TRW marka ön fren balatası +30 TL işçilikle toplam 90 TL'ye anlaştık.
    Haftasou taktıracağım.
  • quote:

quote:

quote:

2013 Linea 1.3 Multijet

Hangisini aldınız acaba.

Arkadaşımın tanıdığı usta 60 TL'ye TRW marka ön fren balatası +30 TL işçilikle toplam 90 TL'ye anlaştık.
    Haftasou taktıracağım.

Hayırlı olsun. Memnun kalırsınız umarım. Opar In sahtesi çok varmış piyasada. Trw için iyi diyorlar.

• Evet.

Bende TRW hakkında iyi şeyler duymuştum. O yüzden kabul ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

2013 Linea 1.3 Multijet

Hangisini aldınız acaba.

Haftasou taktıracağım.

Çakmasına bile garanti veriyorlar. Tanıdık ya da yakın bir yer olsun, ileride ses yaptığı zaman veya şikayetiniz olunca gidip durumu anlatırsınız.

Kız kardeşimin Linea'sının balatalarını 2 ay önce Opar olmayan bir marka ile değiştirdim. Şimdilik bir şikayet yok.

• ARKADAŞLAR MERHABA 2012 MODEL U5 1.3 DIZEL (ACTİVE PLUS) ARACIMA HIZ SABITLEYICI TAKMAK ISTIYORUM. DAHA ONCEDEN YAPAN EURO5 ICIN VAR MI?
  • Arkadaşlar bu Lineaların arka stoplarında kronik bir sorun mu var? Yolda giderken gördüğüm 10 tane Linea'dan en az 8 tanesinin arka parklar veya stopları yanmıyor. Birinde sağ yanıyor sol yanmıyor, birinde sol yanıyor sağ yanmıyor, bazılarında ikisi de yanmıyor, bazılarında fren lambası teki veya hiçbiri yanmıyor vs.. bu kadar çok olması ampulden ziyade farklı bir durum var mı sorusu getiriyor insanın aklına, saygılar
  • ceyarr kullanıcısına yanıt
    Trafik te linea çok var ya tesadüfen denk gelmiştir. Bide patlak lamba olunca göstergesinde ikaz vardı. Çalışmıyor mu acaba. Kısa far patladı benim ikaz falan yanmadi
  • Arakdaşlar Merhaba,

Ankarada Linea aracı olup Hız Sabitleyici taktırmak isteyenler linklteki arkadaşla koordine kurabilir. Gerçekten çok samimi ve işine özen gösteren bir arkadaş. Ben taktırdım çok memnunum. Bütün özellikler çalışıyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-fiat-linea-punto-1.3-multijet-hiz-sabitleyici-montaji-353339214/detay/

• Herkese Merhaba,

Uzun arayışımdan sonra kapora verip yarın ekspertize götüreceğim 2013 active plus 1.3 95bg lineayı. 33.250TL'ye anlaştık toplamda 2400 TL parca parca hasar gözüküyor. Ancak araba da esp yokmuş. Çok büyük sıkıntı olur mu sizce? Ayrıca arabayı incelerken nelere dikkat etmem gerekir. yorumlarınızı bekliyorum.
  • selamarkadaşlar aranıza 2014 linea 1.3 multıjet 95 hp urban 38000km modeli ile katılıyorum
  • beni m araçta teyp üzerinde asr tusu ok bu arabada esp ve asr yokmu yoksa sadece asr mi yok bu araçta esp olup olmadığını nasıl anlarım saygılar
  • Arkadaşlar fiat linea aracıma usb changer aldım fakat bağlayamadım
    Mavi soketin nereye bağlanacağını biliyorum ama soketten çıkan 2 adet uçluk nereye bağlanacağını bilemiyorum
    Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz
     DH LİNEA TAKIMI (69  ÜYE ) DH LİNEA TAKIMI (69  ÜYE ) DH LİNEA TAKIMI (69  ÜYE )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alokurt06

selamarkadaşlar aranıza 2014 linea 1.3 multıjet 95 hp urban 38000km modeli ile katılıyorum

hayırlı olsun. Bende bakıyorumda fikir olması açısından fiyat nedir acaba?
  • e77c E kullanıcısına yanıt
    Aux menüsünü aktif edecek sinyalin Girişi bağlantısı bunlar. CD Radyo media menüsünde aux aktif olacak. Linea için nereye bağlanır bilmiyorum ama. Linea Türkiye forumda detay bulabilirsin.

• brava 34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim arkadaşım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten hayırlı seneler. 2015 pop gsr ile girdik bakalım linea kervanına. Albea dan sonra çoook farklı gelmedi. 1.vites daha ölü ama çokda sıkıntı değil.

Şimdi Karter koruma bunlarda yok galiba onu taktırma niyetim var.

Birde teyp çok boş. Zaten Bosch olduğu için aux da olmuyor sanırım. Ekranlı g. görüş kameralı bir cihaz taktırwcağım inş.

Çok özellik önemli değil. Kamerası sağlıklı çalışsın, direksiyon tuşları aktif olsun yeter. Android tabanlı cihazlar 1000 TL nin üstünde. Acaba universal bir cihaz taksam direksiyon kumandası çalışırmı.
  • Son zamlardan sonra ne yakıyor araçlar???
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

Son zamlardan sonra ne yakıyor araçlar???

Hangi zamlardan söz ediyorsunuz.

Maaşallah zammı otomatiğe bağlamışlar habire zam geliyor, yetişemiyoruz. Doldurduğumuz depo bitmeden akaryakıta tekrar zam geliyor. Aracın ne kadar yaktğını hesaplayamıyoruz bile. Dünyada petrol fiyatları düşerken yakıt fiyatları artan tek ülkeyiz.

Bunun yanı sıra kış mevsimi sebebiyle soğukların artması yakıt tüketimini oldukça artırdı.
  • Herkese merhabalar iyi forumlar :) sonunda bir araba almaya niyetlendik hayrlisiyla 42 bin civari şöyle 1.3 2014-15 model düşük km li birşey e niyetimiz var siz değerli kullanıcıların yorumları önemli ne dersiniz kronik sorunu vs. Gidişi çekisi nasıldır üzer mi yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.