Şimdi Ara

DH LİNEA TAKIMI (69 ÜYE ) (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.672
Cevap
47
Favori
535.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende 2010 emotion aldım sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum aracım her çalıştığında radyo kendiliğinden açılıyor bunu önlemek mümkün mü acaba bi ayarı falan varmı bunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 30.750 tl ye 2011 model linea 1.3 emotion buldum 3 parca boya 2-3 bintl hasar kayit varmis ben mesaj atmadim daha bugun gidip bi bakacagim 30bn tl alieim diyorum. Km cok mu. Aracin ticari gecmisi yok diyor satıcı ama binici5 yılda 143 bin km yapması anormal geldi. Bakarken neye dikkat etmeliyim turbo sorunlu ise nasil anlarim

• 1.3 otomatik dizel linea araçların otomotiği nasıl yani sorun vs cıkartırmı kronik sorunları var mı malum otomatik vites Dizeller bazı markalarda sorun fiatta böyle bir şey var mı

• celebic kullanıcısına yanıt
    Kapıların otomatik kilitlenmesini iptal etmekde bir çözüm,ben öyle yaptım. Gerekirse kapı açma kolunu itip kilitliyorum.

• Selamlar, usb den bağladığım telefonumdaki şarkıları dinleyemiyorum,medya yok diyor. Çözümü bilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: mebat

Kapıların otomatik kilitlenmesini iptal etmekde bir çözüm,ben öyle yaptım. Gerekirse kapı açma kolunu itip kilitliyorum.

Anahtar üzerinden kilidi açmak daha mantıklı çünkü otomatik kilit önemli.

• quote:

Selamlar, usb den bağladığım telefonumdaki şarkıları dinleyemiyorum,medya yok diyor. Çözümü bilen var mı acaba?

Denediğiniz bellek yüksek kapasiteli mi acaba? Çünkü bazı araçlarda yüksek bellek kapasiteli diskleri görmüyor.

Evet telefonum 32 GB , kontrol amaçlı 8 gb bir telefonla deneyeyim bakalım.En iyisi flash bellekten dinlemek galiba. Cevap için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

Arkadaşlar 30.750 tl ye 2011 model linea 1.3 emotion buldum 3 parca boya 2-3 bintl hasar kayit varmis ben mesaj atmadim daha bugun gidip bi bakacagim 30bn tl alieim diyorum. Km cok mu. Aracin ticari gecmisi yok diyor satıcı ama binici5 yılda 143 bin km yapması anormal geldi. Bakarken neye dikkat etmeliyim turbo sorunlu ise nasil anlarim

Bence bu araca bu km cok, satıcı her ne kadar ticari geçmişi yok desede bu araç ticari kullanılmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ergin.

Arkadaşlar 30.750 tl ye 2011 model linea 1.3 emotion buldum 3 parca boya 2-3 bintl hasar kayit varmis ben mesaj atmadim daha bugun gidip bi bakacagim 30bn tl alieim diyorum. Km cok mu. Aracin ticari gecmisi yok diyor satıcı ama binici5 yılda 143 bin km yapması anormal geldi. Bakarken neye dikkat etmeliyim turbo sorunlu ise nasil anlarim

Km normal olabilir çünkü yıllık 30000 km yapabilir insan fakat bence fiyat yüksek. Benim arabam 2014 model ve daha 39800 km'de ve sadece kaputun ucunda bir karış boya var ve 35500 gibi vericem. Bu km ve fiyata bakarak bence çok o arabaya o fiyat.

• HERKESE İYİ AKŞAMLAR BEN 2013 EYLÜL DE SIFIR 1.3 M.JET ACTUAL 95 EURO5 MOTOR LİNEA ALDIM ŞUANDA ARABAM 36.750 KMDE YALNIZA AKLIMA BİŞEY TAKILDI önceki aracım fiaorinoda km/L den km/100 çevire biliyorduk ama bunda çevrilemiyor ve üstelik menü ingilizce servise gitsek yeniden program yükleyip km/100 çevrilebilme imkanı varmı aranızda bunu hiç deneyen oldumu
  •  DH LİNEA TAKIMI (69  ÜYE )
    Radyo açıkken 8Gb flash bellek taktım direk çalmaya başladı,direksiyondan ileri geri yaptım. Ama radyoya veya cd ye geçtikten sonra tekrar flash'a dönemiyorum. Her seferinde yeniden takmak mı gerekiyor acaba?Ayrıca bellek takılıyken blue me ye çal komutu veriyorum geçersiz komut diyor.

• quote:

Radyo açıkken 8Gb flash bellek taktım direk çalmaya başladı,direksiyondan ileri geri yaptım. Ama radyoya veya cd ye geçtikten sonra tekrar flash'a dönemiyorum. Her seferinde yeniden takmak mı gerekiyor acaba?Ayrıca bellek takılıyken blue me ye çal komutu veriyorum geçersiz komut diyor.

Dostum Linea kullandığım araba değil ancak kız kardeşime aldığımda arabaya 2 ay kadar bindim ve kız kardeşimin arabasında USB port yoktu. Ancak genel bilgi olarak biliyorum ki araçlardaki müzik sistemlerinde bulunun USB girişleri yüksek bellekteki USB diskleri desteklemiyor. Kullandığınız modellerde bluetooth bağlantısı varsa telefonunuzdaki müziklere ulaşabilirsiniz.
  • Bende 2015 Linea var, 1.3 motor, dik bir yokuşdan inersem hild holder devre dışı kalıyor, buna neyin sebep olduğnu bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mebat M kullanıcısına yanıt
    Kendi sorumu kendim cevaplayayım Flash belleğe şarkıları kolay erişim için klasörler halinde atıyoruz(TSM,THM,POP vb.) Belleği usb girişine takınca otomatikman çalmaya başlıyor ,direksiyondaki SRC tuşu ile bellek,radyo ve cd arasında gezebiliyoruz.
    Direksiyondan blue me tuşuna basıp "klasörler" diyoruz,km kadranındaki bilgi ekranına çıkan klasörler arasında ileri geri tuşları ile gezip SRC ile seçiyoruz,klasör içindede yine aynı yöntemlerle şarkı seçiyoruz veya tümünü çal diyoruz.
    Zahmetli gibi görünsede bir kaç tekrardan sonra pratikleşiyor.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Türkçesi "Yokuş kalkış desteği" yani inerken değil çıkarken devreye girer diye biliyorum.

• Slm arkadaşlar ben hasan hatay aracım 2012 active plus linea 134000 de sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

1. Hız sabitleyici takabiliyormuyuz taktıran varsa fiatını öğrenebilirmiyim.
    2. Multimedia ile ilgili ekranlı bluetooth özellği olan multimedia lar var sizce hangi marka araç için idealdır.

• BaBaRaY B kullanıcısına yanıt
    Hız sabitleyici takılabiliyor..Linea club tr adresinde bilgi var..Media için bulabilirseniz Necvocs iyi bir marka..

• Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 271272273274275
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.