Şimdi Ara

DH LOL Toplumunu Bilinçlendirme Topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar eğer sizde uygun görürseniz tıpkı "xXx Klubu" gibi böyle bir topluluk oluşturmak istiyorum.

Kurallar basit:

1.Oyun içinde eğer Türkiye sunucusundaydanız yabancı kelimelerden uzak duracağız

- Gayet güzel ve uğruna savaşılmış dilimize sahip çıkmalıyız, eski oyuncu olabilirsiniz, İngilizcelerine alışmış olabilirsiniz fakat bir tane dilimiz var. Ben yabancı dil öğrencisiyim ve İngilizceye bayılmama rağmen böyle düşünüyorum, bir dilin kaybolmasının başlangıcıdır yabancı kelimelerin girmesi. Blue yerine Mavi demek, Drake yerine ejderha demek ne kadar zor olabilir, top demek yerine üst demek?

2.Kısaltmalarda dahil olmak üzere kesinlikle küfür kullanmamak. Kullananları uyarmak.

- Toplum olarak en büyük kusurumuz belkide budur, manevi değerlere saygısızlık.Senin uzun uzun küfür yazman ile o 3 harfli kelimeyi yazman arasında bir fark yok kardeşim. Sizin için zor olabilir ama toplum olarak iyiye gitmiyoruz, unutmayın en büyük devrim önce kendimizi aşarak başlar.

3.Büyük küçük ayırt etmeksizin saygılı
    olmak.

- Bu gerçeği kabullenmek istemiyor olsanızda bu oyunu küçük çocuklarda oynuyor ve örnek aldıkları sizin kötü davranışlarınız olabiliyor, o sizin velet dediğiniz çocukları topluca yok etme gibi bir şansımız yok onlarda kardeşlerimiz ve kötü muamele gördükçe büyüyünce onlar da kendinden küçüklere böyle davranmaya meyilli olacak.

4.Ne olursa olsun sürekli kazanmak zorunda olmadığınızı kabullenmek.

- Bu bir oyun mutlaka kaybedeceksiniz, bireysel olarak başarılı olmuş fakat takımınız gerekli mücadeleyi göstermemiş olabilir, bu sizin kötü olduğunuz anlamına gelmez.

Şimdilik kurallarımız bu kadar...

İmzamız çok basit kırmızı renkte "Toplumun Farkındayım" yazmak (Zorunlu değildir)

Desteklerinizi bekliyorum, seviyesiz yorumları şikayet edeceğim.

Çok uzun bir yazı olmaması için üyeleri yeterli seviyeye geldiğinde görsel şeklinde listeleyeceğim

DH LOL Toplumunu Bilinçlendirme Topluluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heimy -- 16 Haziran 2015; 16:43:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Destek +1 imza şart mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Twist of Fate -- 15 Haziran 2015; 14:57:11 >
  • İngilizce terimler ve imza dışında katılıyorum.
  • A Twist of Fate A kullanıcısına yanıt
    Hayır tabikide, sadece imza isteği olur diye düşündüm zorunlu değil arkadaşlar.

• katılmıyorum küfür etmek hakkımdır
  • get pwned noobz xXdddd
  • Herkes kendine yakışanı yapar genç sen kendine bunu layık görüyorsan, devam et ama konuyu kirletme lütfen..

• Yapıcı yorumun için teşekkürler.

• destekliyorum ingilizce durumunu biraz garip karşılıyorum çünkü oyun onların :) diğer konularda tam destek
  • Yaz beni. Bu arada "DH LoL toplumunu bilinçlendirme topluluğu" gibi bir şey olursa daha iyi olabilir. Başlık bu şekilde fazla genel olmuş gibi.

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, haklısınız

• Yabancı kelimelerden arındırmak zor olucak yayınlarda riotcular bile zorlanıyor

• LejyonerZED kullanıcısına yanıt
    Tabiki herşeyi Türçeleştirmek tuhaf olur "Troll" yerine "Mahlukat" dediğini düşünsene

• Heimy kullanıcısına yanıt

bu arada oyundaki isminde nickin mi ?
  • Tamamen katılıyorum.
  • Olabilecek birşeydir ama olamayada bilir küfür kötüdür günah.
  • Ailesinden eğitim almamış çocuk bizden hiç almaz.boşa kürek çekeceksiniz ama kolay gelsin.

Bir de, toplumu değil de topluluğu deseniz daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyak guclu olum roketini bari ingilizce soylesek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Heimy

Tabiki herşeyi Türçeleştirmek tuhaf olur "Troll" yerine "Mahlukat" dediğini düşünsene

Mahlukat coguldur tekili mahluktur saygilar

• +1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.