Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar tercih dönemi başladı erkenden ev tutmak isteyen arkadaşlar olursa göztepe kampüsüne 10 dakika mesafede göztepe benzincisinin hemen karşı sokağında 3+1 daire var. 2300 tl kirası var. 4 kişi anlaşılırsa rahatlıkla kalınabilir. İlgilenen arkadaşlar PM atabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017-18'de okulumuza katılacak yeni arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz diyelim. :)

Hukuk Fakültesi ile ilgili merak ettiklerinizi pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı marmara iletişim düşünen, halkla ilişkiler
  • Malzeme metalurji türkçe bölümü sırf türkçe mi yoksa yüzde 30 ing mi?Türkçe bölümüne gidersem hazırlık okuyabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machine Wizard -- 12 Temmuz 2017; 20:14:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: battalgazi137

Malzeme metalurji türkçe bölümü sırf türkçe mi yoksa yüzde 30 ing mi?Türkçe bölümüne gidersem hazırlık okuyabilir miyim?

İlk sayfada listemiz var, oradan Malzeme metalurji okuyan kişileri tespit edip pm atarsanız daha iyi olur. Bölümü kazanıp adını yazdıran daha bu konuya bakmıyor. :)

• marmara ing iktisat, işletme mesaj atabilirsiniz.
  • Puanlar açıklandığına göre Almanca hazırlık ve İşletme Enformatiği hakkında sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.
  • Tercümanlık okuyan var mı? Almanca ve fransızca yazdım bilgilendirirseniz sevinirim

• Dişte hazırlık var mı hazırlık okurken bir daha ygs lys e çalışmayı düşünüyorum. Bu bölümde okuyanlara sorum mantıklı bir hareket mi ?

Edit: Hazırlık varsa binası nerde şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetkiliağabey -- 24 Temmuz 2017; 15:53:43 >
  • yetkiliağabey Y kullanıcısına yanıt
    Bir yer kazanmışken tekrar hazırlanmanın tek dezavantajı obp'nin kırılacak olmasıdır. Beni 10 binden 25 bine atmıştı. Bunun acısını yaşamış biri olarak söylüyorum eğer bu durumu göze alıyorsan dene.

• yetkiliağabey Y kullanıcısına yanıt
    Hazırlık binası Göztepe'de fakat dişte var mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetkiliağabey

Dişte hazırlık var mı hazırlık okurken bir daha ygs lys e çalışmayı düşünüyorum. Bu bölümde okuyanlara sorum mantıklı bir hareket mi ?

Edit: Hazırlık varsa binası nerde şimdiden teşekkürler.

Hazırlık sınıfımda 4 tane dişçi vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmara Bilgisayar gelebilir.

Birkaç sorum var.

1- Göztepe kampüsü yakınında uygun fiyatlı apart bulmak zor mu?
    2- Göztepe'ye en yakın KYK nerede ?
    3- Hazırlık okuyacaklar için Yeterlilik Sınavı ne zaman yapılacak ? Genelde Eylül'ün ilk haftaları yapılıyor.
  • İlk 2 soruyu bilemiycem fakat okula yakın apartlarda uygun fiyatla kalan öğrenciler çok. 400-500 tl bir şeydir diye tahmin ediyorum.

Sınav tarihini ise akademik takvimden öğrenebilirsin. Okulun sitesinde takvim yayınlandı. Hayırlı olsun şimdiden

• 1. Konusunda bilgim yok.
    2. Maltepe'de bulunan Mimar Sinan Öğrenci Yurdu olması lazım en yakını.
    3. O daha açıklanmamış. Hazırlık Sınıflarının 2017-2018 takvimi açıklandığında o da açıklanmış olur.
  • Oo kaldı 3 gün. Konu da güncellenmiş reisimize teşekkür ediyoruz. Şimdiden marmaralı olacaklar hayırlı olsunn 😀😀

• Marmara Üniversitesi'ne yeni kayıt olacak öğrenciler için oryantasyon filmleri yayınlandı:

https://www.marmara.edu.tr/news/yeni-kayit-icin-oryantasyon-filmlerimiz-yayinda/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiperNet

Marmara Üniversitesi'ne yeni kayıt olacak öğrenciler için oryantasyon filmleri yayınlandı:

https://www.marmara.edu.tr/news/yeni-kayit-icin-oryantasyon-filmlerimiz-yayinda/

İlk sayfaya da editliyorum, paylaşım için teşekkürler.

• 2017 tanıtım videosunu izlemek isteyenler bakabilir.

• Marmara üniversitesi kazanıcam bu sene büyük ihtimalle, bölümüm İngilizce değil ama isteğe bağlı olarak okuyabiliyorsun. Bu fırsatı değerlendirmek istedim, Marmaranın hazırlığı fena değilmiş duyduğuma göre. Sormak istediğim; isteğe bağlı hazırlık sınıfında kalırsam sene tekrarı yapmak zorunda mıyım yoksa dilekçe vs ile geçiriyorlar mı?

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.