Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schwarmer

quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Arkadaşlar yemekhaneden arka arkaya 2 defa yemek yediğimizde 2. si de 1.80 TL olarak mı ücretlendiriliyor bilen var mı ?

Hayır. Sanırım 5 tl kesiyordu.

Teşekkürler hocam bir sorum daha olacak sanırım ana kütüphane kapalı. Göztepe kampüsünde ses ve gürültü olmadan takılıp ders çalışabileceğim kimsenin karışmayacağı nereler var?

Kadıköy merkezde halk kütüphanesi var. 5'e kadar açık oluyor. Şahane bir kütüphane. Onun dışında karşıya geçerim diyorsan Taksim kütüphanesi de baya iyi.

Anladim hocam tsekkurler tavsiye. İcin acibadem kampusunun ( guzel sanatlar fakultsi) oldugu kutuphaneyi kullanabilio muyum giris cikislarda sorun olur mu cunku bolumum guzel sanatlar degil.

Yüksek ihtimalle sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar ingilizce ogretmenligi bolumundeyim. Dersler ne zaman başlıyor?
    Bir de bys`den haftalik ders programını tıklayınca bsi çıkmaması normal mi? (ders secmeyi yapmıştım).

• yemekhane olayı nasıl oluyor acaba hukuk fakültesinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beberoli

yemekhane olayı nasıl oluyor acaba hukuk fakültesinde?

Alt katta yemekhane var. Orta bahçeye inerken, kırtasiyenin yanındaki, mescidin tam karşısındaki uzun koridordan gir, biraz yürüdükten sonra aşağıya inen merdivenler göreceksin, oradan da in, biraz daha yürüdükten sonra kioskları göreceksin. Orada kartına para yükleyebilirsin. Kioskları geçtikten sonra soldan gir, dümdüz devam et, yemekhane karşına çıkacak. Yemekhaneye girdiğinde sol tarafta yemeklerin verildiği bölüm var. Onun en başında duvara asılı kredi kartı post cihazı gibi bir alet var, kartını ona okut. Yeşil ışık yandığında yemeğini alabilirsin artık. Yemek ücreti 1.8 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 5 Ekim 2016; 12:32:26 >
  • Geçen sene 1.5 tlydi 1.85 mi ne olmuş yemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz 1.80 tl, akşam 2.00 tl

• merkezi yatay geçiş yapıp ders kaydı yapamayan var mı? merkezi yatay geçiş yapanlar ders seçimini ne zaman yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agaryo

merkezi yatay geçiş yapıp ders kaydı yapamayan var mı? merkezi yatay geçiş yapanlar ders seçimini ne zaman yaptınız?

İngilizce muafiyet sınavı oldun mu?

• arkadaşlar aranızda siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden arkadaş var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolact

arkadaşlar aranızda siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünden arkadaş var mı

İlk sayfadaki listeden kontrol edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlaskanEagle

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: AlaskanEagle

quote:

Orijinalden alynty: AvriL<3

quote:

Orijinalden alynty: AlaskanEagle

quote:

Orijinalden alynty: AvriL<3

quote:

Orijinalden alynty: AlaskanEagle

quote:

Orijinalden alinti: AvriL<3

quote:

Orijinalden alinti: AlaskanEagle

yeniden hesap açtim, benim nickimi de halkla iliskiler olarak yazabilirmisiniz?

Hazirligi geçtin mi?

evet geçtim hazyrly?y, bu sene ba?lyyorum.

iyiymi? bende bu sene ba?lyyorum synyfta forumdan birini görmek güzel

Bende baya ?a?yrdym ?u an.
    Ylk defa internet üzerinden 2015 yylynda marmara halkla ili?kiler kazanan biri ile kar?yla?yyorum.

Bende internette ilk defa kar?yla?tym :D onu byrak koskoca hazyrlyk synyfynda bile 2 ki?i vardy 3 ki?iydik toplam 407 deydim ben hazyrlykta sen kaçtaydyn var my tanydyk okuldan gelecek bölüme olan

bende bir alt kattaydym hazyrlykta. bizim synyfta halkla ili?kilerden sadece bir arkada? vardy ama onunla samimi de?ildim pek. .
    ama rts okuyacaklar falan vardy baya bizim synyftan.

Bizde de dişçi ve gazeteci çoktu.

Forumda arada arkadaşlar ile mangal düzenliyoruz hocam müsait olursan gel tanışmış oluruz.

ben çoğu zaman müsaitim eğer davet edilirsem.
    ama forumda önceden de çok kıdemli olmadığımdan mangala falan katılmadım daha.

Aga nerelerdesin ismin nedir arkadaş yaptın mı sınıfta :D halkla iliskiler okuyan donanım haberciler olarak sohbet edelim bi :)

• Muaf oldugumuz dersler acıklanmadı mı halen , sistemde düsmemis hic ders
  • Arkadaşlar, aranızda Gazeticilik okuyan varmı ?
    ben şuan Türkçe öğretmenliği okuyorum,puanım marmara gazeteciliğe yetiyor, yatay geçiş yapmayı düşünüyorum ama bölümden tam emin olamıyorum.
    Gazeteciliği Okuyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: REGULARY

Arkadaşlar, aranızda Gazeticilik okuyan varmı ?
    ben şuan Türkçe öğretmenliği okuyorum,puanım marmara gazeteciliğe yetiyor, yatay geçiş yapmayı düşünüyorum ama bölümden tam emin olamıyorum.
    Gazeteciliği Okuyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

İlk sayfadaki listeden Gazetecilik okuyanları tespit edip pm atabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar bu sene başında bilgisayar ve öğretim teknolojileri bölümüne kayıt oldum ama derslere gitmedim ygs-lys ye tekrar hazırlanıyorum bir sonraki dönem itibariyle kaydımı sildirmek istiyorum ne yapmam gerekiyor bunun için?
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konularda en doğru bilgiyi öğrenci işleri verir. Şakası olmaz böyle şeylerin en iyisi gidin bir sorun, hayırlısı olsun

• arkadaslar merhaba. ekonometri, iktisat veya muhendislik yonetimi yuksek lisansi yapmayi dusunuyorum. bu bolumlere giris hakkinda bilgisi olan varmidir?

mulakatlarda ogrenci secerken nelere dikkat ediyorlar?

yaklasik 4 sene once lisans tan mezun oldum (itu ucak) ve bu bolumlerden birini okumayi dusunuyorum. sizce sansim varmidir secilmek icin?

tesekkurler

• 2017-2018 Marmara dönemi hayırlı olsun. Yeni gelecek öğrencilerin konumuzu şenlendirmesini bekliyoruz 😊😊

• 19-20 Haziran ön kayıt döneminde seçmek istediğiniz dersleri belirliyorsunuz. Ama başka bir fakülteden ders nasıl olur bilmiyorum

• Yeni gelecek arkadaşlara şimdiden hoşgeldiniz diyorum. İşletme Fakültesi yazacaklar için seneye ilk dönem büyük bir ihtimalle Bahçelievler kampüsünde olacak. Göztepe kampüsündeki binanın teslimi ekim-kasım civarı olacakmış.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.