Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: doomsoow2

quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Orijinalden alıntı: doomsoow2

arkadaslar internetten ders seçimi yapıp hala onay almayan var mı

Onaylar son gün olur.

peki ben bazı derslerden muaf olmak için dilekçe vermiştim o ne zaman açıklanır pazartesi okul açılıyor bi bilginiz var mı acaba

Pazartesi öğrenci işlerinden öğrenirsin. Malum bayram tatilindeyiz. Okul açılacak diye endişelenme. İlk hafta okul sadece prosedür olarak var. Lisedeki gibi bir sistem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    evet pazartesiye kadar bekleyeceğim artık :)
  • İyi akşamlar herkese, ayın 19'undaki oryantasyon eğitimiyle ilgili bilgisi olan var mı acaba? Saat kaçta tam olarak nerde olucak?
  • Beyler dersler 19 unda mı başliyor? Peki neden okulun sitesinde boylr bir bilgi yok, yoksa ben mi goremedim? Hem ayrca ders kaydi 21 ine bitiyor nasl var yani okul? Haydarpaşadaym bilgilendiren olursa sevinirim

• Hcbitti H kullanıcısına yanıt
    Akademik takvimde yazıyor tarihler. Ders kaydı hep ilk hafta içinde sonuçlanır genelde ilk hafta ders yapmıyor hocalar zaten programın bile değiştiği oluyor. Kampüsten kampüse değişim olmaz hocam her yerde aynıdır sistem :D

Hayırlı olsun

• Pagan_13 kullanıcısına yanıt
    Fakültenizin sitesinde duyurusu yapılır takip edin. Bazı bölümler yapmaz oryantasyon bizim bölüm yapmamıştı. Çok gerekli bir şey değil zaten

• yarın gitmeme gerek var mı? gidiceksemde kaçta gideyim okula?
  • Arkadaşlar okuldaki kulüp faaliyetlerini nasıl öğrenebilirim ? Hangi kulüpler var faaliyetleri neler bunu nasıl öğrenebilirim bi kulüp fuarı tarzında birşey oluyor mu küçük çaplı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Arkadaşlar okuldaki kulüp faaliyetlerini nasıl öğrenebilirim ? Hangi kulüpler var faaliyetleri neler bunu nasıl öğrenebilirim bi kulüp fuarı tarzında birşey oluyor mu küçük çaplı?

Okulun ilk günü kulüp standları oluyor. Bazı uç kulüpler baya pasif oluyor mesela Dağcılık kulübü falan. Atatürkçü Düşünce Kulübü falan aktif bildiğim kadarıyla. Gittiğinde öğrenirsin. Bir kulüp listesi vardı, bulabilirsem atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Akademik takvimde yazıyor tarihler. Ders kaydı hep ilk hafta içinde sonuçlanır genelde ilk hafta ders yapmıyor hocalar zaten programın bile değiştiği oluyor. Kampüsten kampüse değişim olmaz hocam her yerde aynıdır sistem :D

Hayırlı olsun

Yeni ilk hafta gitmesek sıkıntı olmaz dimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arwen Undomiel kullanıcısına yanıt
    Sanmam hocam ben gittim pişman oldum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Arkadaşlar okuldaki kulüp faaliyetlerini nasıl öğrenebilirim ? Hangi kulüpler var faaliyetleri neler bunu nasıl öğrenebilirim bi kulüp fuarı tarzında birşey oluyor mu küçük çaplı?

Okulun ilk günü kulüp standları oluyor. Bazı uç kulüpler baya pasif oluyor mesela Dağcılık kulübü falan. Atatürkçü Düşünce Kulübü falan aktif bildiğim kadarıyla. Gittiğinde öğrenirsin. Bir kulüp listesi vardı, bulabilirsem atarım.

Teşekkürler bunların içinde aktif olanları yazabilirsen sevinirim.

• ek madde 1 ile geçenler kesin kayıt için sadece öğrenci belgesi getirmesi yeterli değil mi ?

bir de ders seçimleri için süre verilecek mi ? telefondan aradım da hep meşguldü bugün o yüzden öğrenci işlerine ulaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 20 Eylül 2016; 16:23:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

ek madde 1 ile geçenler kesin kayıt için sadece öğrenci belgesi getirmesi yeterli değil mi ?

bir de ders seçimleri için süre verilecek mi ? telefondan aradım da hep meşguldü bugün o yüzden öğrenci işlerine ulaşamadım

- 2 adet fotograf
    - osys sonuc belgesi/ osys puan belgesi
    - bahar donemine ait guncel ogrenci belgesi
    - nufus cuzdani

ben de ek madde 1 ile gecis yaptim. 21-23 eylul tarihleri arasinda asil kayitlar yapilacak. Ogrencinin bizzat gelmesi veya vekalet olan kisinin gelmesi gerekiyor. Ders kaydi bize ozel acilacaktir kasmaniza gerek yok. Hangi bolumu kazandiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

ek madde 1 ile geçenler kesin kayıt için sadece öğrenci belgesi getirmesi yeterli değil mi ?

- 2 adet fotograf
    - nufus cuzdani

ben de ek madde 1 ile gecis yaptim. 21-23 eylul tarihleri arasinda asil kayitlar yapilacak. Ogrencinin bizzat gelmesi veya vekalet olan kisinin gelmesi gerekiyor. Ders kaydi bize ozel acilacaktir kasmaniza gerek yok. Hangi bolumu kazandiniz?

Hocam merhaba,

Akdeniz Uni. De hazirlik okuyup Merkezi Y.G. icin CEKO I.O. ye basvurdum. Bugunku sonuclarda ismim yok. Sadece 2 kisinin ismi var. Onlar da ust siniflardan ve birinci ogretimler.

Ben basvurdugumda kagit uzerinde 15 kisinin ismi vardi. Ancak simdi Ceko i.o de bir kisi bile yok. Sorun nedir sizce?

• kampus kartlarini alanlar var mi?
    hazirlik ogrencisiyim karti yabanci diller y. den mi alicagim yok bolumumun bulundugu fakulteden mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Bomb

kampus kartlarini alanlar var mi?
    hazirlik ogrencisiyim karti yabanci diller y. den mi alicagim yok bolumumun bulundugu fakulteden mi?

2016-ÖSYS Yerleştirme Sonucuna göre ve lisansüstü öğrenci alımı ile Üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizin kampüs kartları(Öğrenci kimlik kartları) 19.09.2016-30.09.2016 tarihleri arasında bağlı bulundukları birimin bulunduğu yerleşkede dağıtılacaktır.
    -Kampüs kartların teslim edilebilmesi için kimlik fotokopisi ve kimliğin aslının bulundurulması zorunludur.

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    bagli bulundugu birim derken fakulte degil mi cunku hazirligimla fakultem farkli yerlerde.
    universite terimlerini anlamiyorum kusura bakmayin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherry Bomb -- 20 Eylül 2016; 19:55:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherry Bomb

bagli bulundugu birim derken fakulte degil mi cunku hazirligimla fakultem farkli yerlerde.
    universite terimlerini anlamiyorum kusura bakmayin :D

Muhtemelen hazırlığın olduğu yerdir. Yarın bir sorarsın. Zaten son gün 30 Eylül.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

- 2 adet fotograf
    - nufus cuzdani

Hocam merhaba,

Akdeniz Uni. De hazirlik okuyup Merkezi Y.G. icin CEKO I.O. ye basvurdum. Bugunku sonuclarda ismim yok. Sadece 2 kisinin ismi var. Onlar da ust siniflardan ve birinci ogretimler.

Ben basvurdugumda kagit uzerinde 15 kisinin ismi vardi. Ancak simdi Ceko i.o de bir kisi bile yok. Sorun nedir sizce?

Aklima 2 ihtimal geliyor.
    *Birincisi taban puandan daha dusuk puaniniz oldugu icin ek madde 1-1 e gore reddedilmistir.
    *Diger ihtimal ise eksik evrak vardir
    - Transkripte disiplin cezasi bilgisi
    - Guncel ogrenci belgesi

Normalde reddedilme sebeplerini de yazmalari lazim. Ilan edilmeli. Malesef bunu hepsi yapmiyor.

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.