Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayadır internete girememiştim takip edemiyorum ondan dolayı, hazırlık sınavı açıklandı mı? Açıklanmamışsa ondan seçilmiyordur bölümde zorunlu hazırlık olduğu için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar programcılığı ekle kardo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gruba halen alım var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aprous

Gruba halen alım var mı?

@banyedimdegeldim 'e pm atın.

• Hazırlık sınavıni gecemisim hazirlik okuyacagım bu sene.20 eylul deki seviye tespit sinavina girmem gerekiyor mu?

• Dr.Mim kullanıcısına yanıt
    Nereden baktınız acaba yabancı diller yüksekokulunun sitesinde yok.

• Ferula kullanıcısına yanıt
    Marmara bys .

Teşekkürler bn denen kısım sanırım.

• ders kayıtta yeterli kontenjan yoktur diye hata veriyor ? hatanın ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkoa -- 11 Eylül 2016; 3:04:44 >
    Bys`de transkripti secince cikan sonuc olacak degil mi? Sinavi gecmis gibi gorunuyorum ama yine de ders kaydi yapamiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phinthy -- 11 Eylül 2016; 23:12:46 >
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Hocam hazırlık sınavına girmem gerektiği halde bazı sebeplerden ötürü gidemedim bir sorun olur mu sınıfa yerlesmemde devamsızlıkta vs. ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık sınavı seviyenizi belirleyen bir sınav, sınava girmezseniz en alt seviyeden başlarsınız hazırlığa ama başka herhangi bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Hazırlık @AvriL<3 den sorulur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Deardearyy

Hocam hazırlık sınavına girmem gerektiği halde bazı sebeplerden ötürü gidemedim bir sorun olur mu sınıfa yerlesmemde devamsızlıkta vs. ?

sanırım olmaz sınava girmediğin için direk hazırlığı atlamadın sayılır ve seviye belirleme sınavına gitmen lazım hangi seviyede sınıfa başlayacağın için.
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam beyler bayanlar ingilizce mütercim tercümanlık bölümüne kayıt oldum ve yeterlilik sınavından 92 almışım. Sıkıntı şu ki kayıt yenileme (ders seçme) yapamıyorum. "HATA # 1208101
    Anadal danışman tanımı bulunamadı, lütfen öğrenci işleri ile görüşünüz" Bunu söylüyor ve malum bayram olduğundan arayıp söyleyemiyorum. Bi el atın hele bana lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahadir5906

Selam beyler bayanlar ingilizce mütercim tercümanlık bölümüne kayıt oldum ve yeterlilik sınavından 92 almışım. Sıkıntı şu ki kayıt yenileme (ders seçme) yapamıyorum. "HATA # 1208101
    Anadal danışman tanımı bulunamadı, lütfen öğrenci işleri ile görüşünüz" Bunu söylüyor ve malum bayram olduğundan arayıp söyleyemiyorum. Bi el atın hele bana lütfen :)

bayramdan sonra fakulteni ara benim hala onaylamadılar mesela. marmarada bu işler biraz yavaş

• Valla sonunda öyle yapıcam ama bayramdan sonraki ilk pazartesi ders seçiminin de son günü güme gelmeyiz inşallah :(
  • quote:

Valla sonunda öyle yapıcam ama bayramdan sonraki ilk pazartesi ders seçiminin de son günü güme gelmeyiz inşallah :(

Bende ingilizce mütercimdeyim hocam, aynı şekilde bende seçemiyorum umarım sorun olmaz

• R.James Dio kullanıcısına yanıt
    Şimdi konuştum almanca mütercimlikte olan bir arkadaşla. Size danışman atanmamış diyor bayramdan sonra kalan 3 güne sıkıştırıp hallederler dedi :)
  • quote:

Şimdi konuştum almanca mütercimlikte olan bir arkadaşla. Size danışman atanmamış diyor bayramdan sonra kalan 3 güne sıkıştırıp hallederler dedi :)

Tamam hocam teşekkürler, sıkıntı bende sanıyodum bide hangi hazırlık sınıfında sınava girdiniz gördük mü acaba birbirimizi

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.