Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oha ciddi misin?? Orada yatanlar var ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Oha ciddi misin?? Orada yatanlar var ya

Bknz. Ben
    Zaten eski bir kütüphaneydi, yenilenmesi bir bakıma iyi ama 6 ay çok uzun ya. Bu süre zarfında İlahiyat Fakültesi kampüsündeki kütüphanede devam edilecekmiş. Neyse vizelerde Haydarpaşada idare edeceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 28 Ağustos 2016; 1:27:50 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt

Bence de çok iyi oldu baya kullanışsız bir yerdi ama 6 ay çok uzun gerçekten. Ne yapıcaklar acaba, 6 ayda apartman dikiyorlar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Bence de çok iyi oldu baya kullanışsız bir yerdi ama 6 ay çok uzun gerçekten. Ne yapıcaklar acaba, 6 ayda apartman dikiyorlar :D

Valla bu yıl baya inşaatın ortasında kalacaksınız gibi. Arka tarafta bize inşa edilen kampüs, girişte kütüphane Göztepe'de var bir uğursuzluk

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    Hep sizin yüzünüzden. #HukukçularıGöztepedeİstemiyoruz

• Arkadaşlar marmara üniversitesi inkılap tarihi 1 dersinin notlarına nereden ulaşabilirim? yaz okulu sınavına giricem, yardım..
  • cikolata5 C kullanıcısına yanıt
    Fen edebiyata giderken ufak bir kırtasiye var ordan alabilirsiniz

• Beni de ekler misiniz ?
    Diş hekimliği

• Arkadaşlar marmara hukuk 2. Öğretim 2016 girişliyim. Hafta boyunca tamamen 1. Öğretimin derslerine girmem skinti olur mu? Yani sinavlarda hocalar sorulari farkli sorarlarsa ya da bazi hocalar derslerine girmiyorm diye puanda cimrilik yaparlar mi? 2. Öģretmde gunum tamamen olecek çunku...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hcbitti -- 4 Eylül 2016; 22:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hcbitti

Arkadaşlar marmara hukuk 2. Öğretim 2016 girişliyim. Hafta boyunca tamamen 1. Öğretimin derslerine girmem skinti olur mu? Yani sinavlarda hocalar sorulari farkli sorarlarsa ya da bazi hocalar derslerine girmiyorm diye puanda cimrilik yaparlar mi? 2. Öģretmde gunum tamamen olecek çunku...

Sınıfta 200 kişi olduğu için muhtemelen hocalar varlığından bile haberdar olmayacak. Sıkıntı olmaz o yüzden. Ayrıca sınav dönemi birinci Öğretim sınavlarına giremiyorsun. İkiye girmek zorundasın. Soruların farklı olması da problem teşkil etmez. Sonuçta birlere farklı ikilere farklı Hukuk öğretmiyorlar. Aynı konudan farklı sorular..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 5 Eylül 2016; 0:34:40 >
  • Kampüs kartının alım tarihini kaçırdım heralde,bu hafta içersinde okuyacağım bölümün olduğu kampüse gidip kartı alabilir miyim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pagan_13

Kampüs kartının alım tarihini kaçırdım heralde,bu hafta içersinde okuyacağım bölümün olduğu kampüse gidip kartı alabilir miyim acaba?

2016-ÖSYS Yerleştirme Sonucuna göre ve lisansüstü öğrenci alımı ile Üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizin kampüs kartları(Öğrenci kimlik kartları) 19.09.2016-30.09.2016 tarihleri arasında bağlı bulundukları birimin bulunduğu yerleşkede dağıtılacaktır.
    -Kampüs kartların teslim edilebilmesi için kimlik fotokopisi ve kimliğin aslının bulundurulması zorunludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Orijinalden alıntı: Pagan_13

Kampüs kartının alım tarihini kaçırdım heralde,bu hafta içersinde okuyacağım bölümün olduğu kampüse gidip kartı alabilir miyim acaba?

2016-ÖSYS Yerleştirme Sonucuna göre ve lisansüstü öğrenci alımı ile Üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizin kampüs kartları(Öğrenci kimlik kartları) 19.09.2016-30.09.2016 tarihleri arasında bağlı bulundukları birimin bulunduğu yerleşkede dağıtılacaktır.
    -Kampüs kartların teslim edilebilmesi için kimlik fotokopisi ve kimliğin aslının bulundurulması zorunludur.

Off, kusura bakma eylülü ağustos diye okumuşum tarihlerde :S

• İyi günler arkadaşlar ben okula ders muafiyeti için dilekçe verdim sonucu nasıl öğrenebilirim bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: SonViraj23

İyi günler arkadaşlar ben okula ders muafiyeti için dilekçe verdim sonucu nasıl öğrenebilirim bilen var mı

Marmara Üniversitesi Öğrenci İşleri Çağrı Merkezi:216 6276272

Arayın ilgilenirler.

• Merhabalar. Hazırlk sınavıyla ilgili bilgisi olan var mı?

• Merhaba arkadaşlar geçen seneden Marmara İktisat mezunuyum arka sayfalarda mesajlarım var.
    Bugün ektercihle Marmara Bilgisayar programcılığını kazandım.Kayıt işlemleri nasıl oluyordu yıllar geçti unuttum

Ben üni mezunuyum.Lise diploması okulda.Neyapmalıyım şimdi bu madde için?

Adayın mezun olduğu okuldan aldığı lise diplomasının aslı ya da yeni tarihli Geçici
    Mezuniyet Belgesi aslı (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez).
    o Daha önce bir Yükseköğretim Kurumundan mezun adaylar da lise diplomasını
    getirmek zorundadırlar. (Son mezun olunan üniversitenin diploması ile kayıt
    yapılamaz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blizzard Days -- 5 Eylül 2016; 20:26:11 >
  • uzaktan öğtretim kazandım ödemey apmalıyım harç için bu yazıyor.numarayı bulamadım

Yazan şey;
    Yapı Kredi Bankası Şubelerinden Üniversitemizce verilecek öğrenci numarasına (Bu
    numaralar ilan içerisinde liste halinde verilecektir.) ödemekle yükümlüdürler
  • İyi akşamlar arkadaşlar, bugün saat 10da yapılacak olan yabancı dil sınavına diş hekimiliği fakültesine giren öğrencilerin de girmesi zorunlu mu? Yoksa şu kılavuzda da yazdığı gibi sınav ayın 20sinde mi olucak, inanın kafam çok karıştı..
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.