Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam eğer zorunlu hazırlığınız varsa gireceksiniz zira bu sınav seviyenizi ölçecek. 20 sinde ne sınavı var bilmiyorum ama o da büyük ihtimal hazırlık olmayan bölümlerde verilen zorunmlu ingilizce dersin muafiyet sınavıdır. Eğer dişin hazırlığı varsa yarın gireceksiniz diye biliyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pagan_13

İyi akşamlar arkadaşlar, bugün saat 10da yapılacak olan yabancı dil sınavına diş hekimiliği fakültesine giren öğrencilerin de girmesi zorunlu mu? Yoksa şu kılavuzda da yazdığı gibi sınav ayın 20sinde mi olucak, inanın kafam çok karıştı..

diş hekimliği fakultesi %30 ingilizce diye biliyorum. eğer öyleyse hazırlık zorunlu yani yarın girmelisin. zaten ydil.marmara.edu.trde ismini ve gireceğin yerine bakmışsındır diye tahmin ediyorum. 20 eylüldeki sınav ise ingilizce dersi muafiyet sınavı buna sen girmeyeceksin, türkçe bölümler için bu.

• Yanıtlar için çok teşükürler arkadaşlar, içim rahatladı yemin ediyorum
  • Pagan_13 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, başarılar yarın için :))

• merhabalar bu 20 eylülde yapılacak muafiyet sınavı tam olarak ne oluyor?
  • cenkoa C kullanıcısına yanıt
    Türkçe bölümlerde zorunlu ingilizce dersi oluyor. Eğer o dersi görmek istemiyorsan o sıanava girip seviyene göre muaf oluyorsun, olamazsan ingilizce dersi alacaksın ve vize final sınavlarına gireceksin.

İnkılap
    Türk Dili
    İngilizce

Bunlar her bölümde olan zorunlu derslerdir ama ingilizce için muafiyet hakkı vermişler. Ben girdim 60 aldım muaf oldum şimdi hiç ingilizce dersi görmüyorum

• bugün yapılan sınavda speaking bölümü var mıydı?
  • yarın yapılacak sınavla ilgili bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar 1. sınıfım ders seçimini ne zamana kadar yapabilirim sistem ne zaman tenhalaşır?
  • Ders seçiminde Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I dersi gözükmüyor herkesde sorun aynı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Arkadaşlar 1. sınıfım ders seçimini ne zamana kadar yapabilirim sistem ne zaman tenhalaşır?

Yarına tenhalaşır. 1.sınıflar Üniversiteli olmanın verdiği heyecanla ilk günden gömüyorlar.

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt

Hangimiz yapmadık çılgınlar gibi...

• cinematique kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar taksit taksit geliyor, yarına eklenir sisteme ara ara kontrol edin :D

• Beyler Marmaralı olmanın altın kuralıdır. Problemsiz işlem yoktur. Bunu sakın unutmayın. Sonra gelip buraya yatay geçiş nasıl yapılıyor demeyin

• Ders kayıt başlamış galiba giremiyodum baya internete, şimdi bys marmaradan ders kayıt kısmını seçince anadal danışmanı vs yok diyor napıcam?

Harç falan yatırılıyormuş galiba, 1. Öğretimler içinde mi var bu işlem, varsa ne kadar yatırıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.James Dio -- 8 Eylül 2016; 18:17:51 >
  • Gençler ben ytü denim sancaktepedeki yurt cikti bana sizede fsm yada Avrupa yurt ciktiydik sa takaslayabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: R.James Dio

Ders kayıt başlamış galiba giremiyodum baya internete, şimdi bys marmaradan ders kayıt kısmını seçince anadal danışmanı vs yok diyor napıcam?

Harç falan yatırılıyormuş galiba, 1. Öğretimler içinde mi var bu işlem, varsa ne kadar yatırıyoruz?

Harcı sadece 2.öğretimler yatırıyor. 2.öğretim değilseniz yatırmıyorsunuz. Muhtemelen sistemde bir problem vardır, danışmana mesaj atın.

• quote:

Ders kayıt başlamış galiba giremiyodum baya internete, şimdi bys marmaradan ders kayıt kısmını seçince anadal danışmanı vs yok diyor napıcam?

2.öğretim veya marmara üni 2.üniversiten ise harç yatırıyorsun yoksa harç yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler beyler, hazırlık sınavına falan girmiştim açıklanmamış daha galiba ondan olabilir mi bu ders seçme olayı?

• quote:

Teşekkürler beyler, hazırlık sınavına falan girmiştim açıklanmamış daha galiba ondan olabilir mi bu ders seçme olayı?

Yüksek ihtimalle. Çünkü ben de geçen bütlere girdim, sonuçlar açıklanmadığı için 2.sınıf için ders seçemiyorum. Seninki de aynıdır.

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.