Şimdi Ara

# DH Marmara Üniversitesi Topluluğu # (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
34
Favori
58.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar e-devletten kayıt olanlarin kesin kayit icin belge goturmeye gerek yokmus dogru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

ek madde 1 ile geçenler kesin kayıt için sadece öğrenci belgesi getirmesi yeterli değil mi ?

bir de ders seçimleri için süre verilecek mi ? telefondan aradım da hep meşguldü bugün o yüzden öğrenci işlerine ulaşamadım

- 2 adet fotograf
    - osys sonuc belgesi/ osys puan belgesi
    - bahar donemine ait guncel ogrenci belgesi
    - nufus cuzdani

ben de ek madde 1 ile gecis yaptim. 21-23 eylul tarihleri arasinda asil kayitlar yapilacak. Ogrencinin bizzat gelmesi veya vekalet olan kisinin gelmesi gerekiyor. Ders kaydi bize ozel acilacaktir kasmaniza gerek yok. Hangi bolumu kazandiniz?

fotoğraf dışında hepsi var fotoğraf derlerse de bir yer bulup çektiririm nasılsa :D
    teşekkürler bu arada iktisat ing kazandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 21 Eylül 2016; 1:02:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Hocam eksik evrak yok cunku hazirlikta transkript belgesi yok. Taban puani zaten 8 puan daha fazla. Hadi bende eksik diyelim, benden haric 15 kisi falan vardi onlarin hepsinin mi eksik

• merhabalar. marmara iletişime geçiş başvurusu yaptım myp ile ama sonuçları hala açıklamadılar? 20 eylül diyorlardı, aradım fakat açıklanmadı, yarın açıklanır dediler? sıkıntı olur mu bu durum benim bildiğim 21'inde kayıtlar başlıyordu?
  • arkadaşlar okula yeni kayıt oldum ve fakültede kampus kart dağıtılırken benim kartın çıkmadığını kart dağıtımlarinin halen devam ettiğini soylediler ben şuan geçici kart alacağım goztepe kampüsünde ama asıl kartın çıkmasını hızlandıracak bir yol biliyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ehlikeyf12

arkadaşlar okula yeni kayıt oldum ve fakültede kampus kart dağıtılırken benim kartın çıkmadığını kart dağıtımlarinin halen devam ettiğini soylediler ben şuan geçici kart alacağım goztepe kampüsünde ama asıl kartın çıkmasını hızlandıracak bir yol biliyormusunuz

Denizbank'ı arada arayıp durumu öğrenebilirsiniz. Maalesef hızlandırmanın bir yolu yok.

• Bu arada konu mobilde 100 sayfa olmuş. Konuda onlarca kişinin emeği var. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

• Emeği geçen,yardımcı olan herkese teşekkürler.

• Nice yüzlere

• Det.Harvey Bullock kullanıcısına yanıt
    Asıl biz sana teşekkür ederiz, ellerine emeğine sağlık. Hepimiz için harika bir yıl olur inşallah. Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Asıl biz sana teşekkür ederiz, ellerine emeğine sağlık. Hepimiz için harika bir yıl olur inşallah. Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun

Rica ederim. :)) Umarım bu konu ilerleyen yıllarda eğer forumda olursak, dönüp baktığımızda, gençliğimizi, anılarımızı hatırlatacak, güzel bir hatıra olur.

• merhaba arkadaşlar ben marmara üniversitesi hukuk fakültesi 2. öğretime yatay geçiş yaptım 2. sınıfım.marmara hukuk ders saatleri vs hakkında görüşlerinizi öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beberoli

merhaba arkadaşlar ben marmara üniversitesi hukuk fakültesi 2. öğretime yatay geçiş yaptım 2. sınıfım.marmara hukuk ders saatleri vs hakkında görüşlerinizi öğrenebilir miyim?

Öncelikle hayırlı olsun. Fakülte sitesinde ders programına ulaşabilirsiniz. Eğer tek iseniz, Türk Hukuk Tarihi pazartesi 10.30'da ve Devletler Umumi Hukuku perşembe yine 10.30'da olacak. Salı ve Çarşamba günleri dersler ders programına uygun gerçekleşecek.

• Pazar günü fakülteler açık oluyor mu acaba, kampus kartımı almaya gideceğim de..

• Arkadaşlar yemekhaneden arka arkaya 2 defa yemek yediğimizde 2. si de 1.80 TL olarak mı ücretlendiriliyor bilen var mı ?
  • Arkadaşlar türkçe işletme okuyorum sosyal fobiliyim sunum falan oluyor mu çok kafama takıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwarmer

Arkadaşlar yemekhaneden arka arkaya 2 defa yemek yediğimizde 2. si de 1.80 TL olarak mı ücretlendiriliyor bilen var mı ?

Hayır. Sanırım 5 tl kesiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Det.Harvey Bullock

quote:

Arkadaşlar yemekhaneden arka arkaya 2 defa yemek yediğimizde 2. si de 1.80 TL olarak mı ücretlendiriliyor bilen var mı ?

Teşekkürler hocam bir sorum daha olacak sanırım ana kütüphane kapalı. Göztepe kampüsünde ses ve gürültü olmadan takılıp ders çalışabileceğim kimsenin karışmayacağı nereler var?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler hocam bir sorum daha olacak sanırım ana kütüphane kapalı. Göztepe kampüsünde ses ve gürültü olmadan takılıp ders çalışabileceğim kimsenin karışmayacağı nereler var?

Kadıköy merkezde halk kütüphanesi var. 5'e kadar açık oluyor. Şahane bir kütüphane. Onun dışında karşıya geçerim diyorsan Taksim kütüphanesi de baya iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kadıköy merkezde halk kütüphanesi var. 5'e kadar açık oluyor. Şahane bir kütüphane. Onun dışında karşıya geçerim diyorsan Taksim kütüphanesi de baya iyi.

Anladim hocam tsekkurler tavsiye. İcin acibadem kampusunun ( guzel sanatlar fakultsi) oldugu kutuphaneyi kullanabilio muyum giris cikislarda sorun olur mu cunku bolumum guzel sanatlar degil.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.