Şimdi Ara

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.148
Cevap
26
Favori
749.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    185/65/r14 michellin energy sever+ almayı düşünüyorum 165tl fiyat aldım ... Sizce nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail_oz_41 -- 11 Mayıs 2015; 22:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tommyvercetti07

Merhaba arkadaşlar,
    '98 model 1.6e RTE aracımız var. Maalesef bizimde radyo bozuk. Başka bir radyo alıp takmak istemiyorum. İstanbul’da veya Antalya'da Orjinal Megane 1 radyosunu bulabileceğim bir yer var mı?

bende orjinal radyo mevut kardeşim makul bir fiyata yollayabilirim sana..
  • Beyler bizim Meganın da direksiyonu çok gıcırdıyor. Aşağı ayarlıyorum olmuyor, yukarı ayarlıyorum olmuyor. Aynı yağlanacak kapı menteşesi gibi, gıcır da gıcır. Elimi üzerinde duruyor lastik hareketinden yine sallanıp gıcırdıyor. Çok sinir bozucu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultekin05

Beyler bizim Meganın da direksiyonu çok gıcırdıyor. Aşağı ayarlıyorum olmuyor, yukarı ayarlıyorum olmuyor. Aynı yağlanacak kapı menteşesi gibi, gıcır da gıcır. Elimi üzerinde duruyor lastik hareketinden yine sallanıp gıcırdıyor. Çok sinir bozucu.

Benimkinde de hafif gıcırdama vardı, servis kısa bir yağlama işiyle hemen çözmüştü, bence bir gösterin.
  • arandur kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle yapalım artık yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim. ☺

• Bu araçların en donanımlısı ve tutulanı Alize olanları değil mi?
  • en donanımlı olanı RXI veya dynamique serisidir.
  • arkadaşlar bugün radyoyu karıştırırken bi özellik daha öğrenmiş bulunuyorum, hıza duyarlı ses de deniliyo aracın hızı artarken radyonun da sesini açan bi özellik bu sayede motor sesine rağmen müzik dinleme keyfiniz de devam ediyor :) yapılışına gelince radyonun üzerindeki src tuşuna uzunca basın ve ekrana bilgiler geldiğinde ok işaretleriyle speed menüsüne gelin 0-5 arası olan düzeyi kendinize uygun ayarlayın. Bazı arkadaslar radyo dinlerken işe yaramadığını söylüyorlar ben de orijinal usb var ben de işe yaradı. Sonuçları sizler de söylerseniz güzel paylaşımlar olur Allah kimseye kaza bela vermesin

• Öncelikle herkese merhabalar ben de megane 1 almayı düşünenlerdenim özellikle çok fazla sorun çıkarmaması, yakıtı güzel olması bi de ikinci el piyasasının hareketli olması tercih sebeplerimden oldu. Tamamen orijinal, boyasız, kazasız, hasar kayıtsız 1.6 2001 model 150000 km lpg işli temiz bir araç buldum. 23000 TL istiyorlar ama ne yapsam bilemedim ne kadara kadar alınabilir acaba bilen birisi yanıtlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • İstenen ücret çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

İstenen ücret çok fazla.

Hmm teşekkürler düşünceniz için ne kadara kadar çıkayım peki 21500 e falan uygun olur mu
  • Merhaba arkadaşlar doğru yere yazıyorumdur umarım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-88binde-temiz-arac-ihtiyac-nedeniyle-satilik-213366079/detay/

bu araç hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?
  • Epitaph E kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşlar nasıl yorumlar bilemem, ben olsam almazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İstenen ücret çok fazla.

rxt olsa da mı çok fazla olur hocam
  • Bana gore 21.000 den fazla verilmez

• quote:

Bana gore 21.000 den fazla verilmez

Teşekkürler tekrar, bakalım 21000'e kadar almak lazım o zaman.
  • İlla Renault olmasına gerek yok başka modellere de bakılabilir.
    Forumda 20.000'e kadar araç tavsiyesi isteyin, kesin birileri bir kaç bin daha koy falan modeli al der.
  • quote:

İlla Renault olmasına gerek yok başka modellere de bakılabilir.
    Forumda 20.000'e kadar araç tavsiyesi isteyin, kesin birileri bir kaç bin daha koy falan modeli al der.

:) :) :) aynen bir kaç bin daha koy diyenler her yerde :) olsa zaten koyarız aslında renault tutkum yok megane tutkum da yok ama temiz ve güvenilir bir araç bulunca kaçırmayalım dedik her halde şu 115 sayfanın 110 sayfasını okumuşumdur. Baya kitlesi varmış megane 1 in ben hiç böyle olduğunu düşünmezdim. Hayırlısı olsun bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurgurler0

Öncelikle herkese merhabalar ben de megane 1 almayı düşünenlerdenim özellikle çok fazla sorun çıkarmaması, yakıtı güzel olması bi de ikinci el piyasasının hareketli olması tercih sebeplerimden oldu. Tamamen orijinal, boyasız, kazasız, hasar kayıtsız 1.6 2001 model 150000 km lpg işli temiz bir araç buldum. 23000 TL istiyorlar ama ne yapsam bilemedim ne kadara kadar alınabilir acaba bilen birisi yanıtlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Fiyat Normal arkadaşım. 2001 boyasız , kazasız ve hasar kayıtsız bir araba için gayet normal bir fiyat. bu durumda bir araba bulursan al derim...
  • Megane 1 ler 2. elde tutulan araç, ancak temizini bulmak zor, bu nedenle temizleri emsallerine göre yüksekten gidiyor, örneğin benim araç tüpsüz, 2001 model rxt, "0" dan beri bende, yani ilk sahibiyim, garaj arabası, 5-6 ay daha binmem gerekiyor, aracı bilenler 23-23.5 veriyorlar.Km. de emsallerine göre oldukça düşük, belki bunun da etkisi vardır.
  • 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.