Şimdi Ara

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04] (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.148
Cevap
26
Favori
749.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Multimedya sistem?
  •  [DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04]

Bizim teyplerin yerine in-dash teyp takabilirsiniz.(teybin icinden ekran cikan türden) ama orijinal gibi yapabilmek daha guzel olur tabi. Avrupa modellerinde orijinal navigasyonlu ekran mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackdıamond kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben direk son model araçlarda ki gibi ayrı ekran olarak düşünmüştüm. Gerekirse arabanın içi kesilip biçilir ama yeter ki estetik olsun.
  •  [DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04]

Arkadaşlar aracın sağ ayna kapağını sökmüştüm yalıtım icin. Göründüğü üzere mavi ve sarı olmak üzere iki soket var ve bir tanesi boş. Aracta elektrikli ayna ısıtmalı ayna ve dış sıcaklık göstergesi özellikleri mevcut. Sizce bu boş soket hangi özellik icin olabilir?

• Hocam bizim ön konsol havalandırma ızgaraları teyp klima tuşları vs. Birbirine cok yakın olduğu icin kesip biçmek care olmayacaktır. Küçük bi ekran konulabilir ama hem etrafı boş kalacaktır hem de kullanılış acisindan ergonomik olmayacaktır.

Hocam o halde ne tavsiye ediyorsunuz kaliteli bir teyp alıp geçmek en mantıklısı mı?
  • Ben audio system digital usb muzik changer kullaniyorum orijinal teybin arkasindaki bos soket girisine takiliyor kablosu. Hem usb hem aux hem hafiza kartı takabiliyosunuz. Ben 5 yil once 125 tl ye aldim simdi ne kadar bilmiyorum. Teyp konusunda bi marka ismi soyleyip sizi yaniltmak istemem forumda teyp degistiren varsa size yardimci olacaktir.

• Ben Sony Dx taktım ve kumanda kolu da aktif şu an. Onun içinde ayrıca bir aparat aldım. Sorunsuz 1 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum.
  • Htmakina kullanıcısına yanıt
    Hocam kumanda aparatı için link alabilirmiyim. Kendinizmi taktınız, fiyat olarak ne kadar ödediniz. Benim teyp pioneer, alsak kendimiz takabilirmiyiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lpg sonrası stepne başa bela olunca, bugün gidip mini stepne aldım 275 tl 4 taksit kılıf hediye. İnternette fiyatlar aynı ben ankara iskitlerden aldım 2015 imal tarihli. Bagajda dipte hafif eğimli dik konumda duruyor, birde gergi lastik ile sabitledim şahane oldu.

• baranel B kullanıcısına yanıt
    Renaultfunclub sitesinde kolega35 nickli arkadaş kensisi yapıyor ve satıyor. Şu anki fiyatı ne bilmiyorum ama 50 TL civarıydı. Ürün geldikten sonra kendim taktım. Zaten montaj kılavuzunu pdf olarak gönderiyor ve ona göre montaj yapıyorsunuz.
  • Htmakina Hocam cevabınız için teşekkür ederim, araştırdım yapan yer Ankara’daymış bi ara uğrarım.

Arkadaşlar stepneyi takıp test ettim, sokakta ileri geri dur kalk yaptım.

[DH]-------------Megane I Kulübü-------------[98-04]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 4 Aralık 2015; 20:04:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdıamond

Hocam bizim ön konsol havalandırma ızgaraları teyp klima tuşları vs. Birbirine cok yakın olduğu icin kesip biçmek care olmayacaktır. Küçük bi ekran konulabilir ama hem etrafı boş kalacaktır hem de kullanılış acisindan ergonomik olmayacaktır.

Adam yapmış beyler.

http://www.renaultfanclub.com/megane-1-fan-club-megane-1-kulubu/85789-projenin-cogu-bitti-megane-1-navigasyon-geri-vites-kamerasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 8 Aralık 2015; 8:17:59 >

• linkini verdiğiniz foruma üye olduğum için paylaşıldığı anda detaylı şekilde görme fırsatım oldu. Ama bizim araçların saat gostergesinin olduğu bölüm aracı kullanan kişiye uzak ayrıca navigasyon da olmadığı icin dar.. O yuzden zaten orijinal navigasyonlu megane 1 ler joystick vasıtasıyla kullanılıyor ayni sekilde megane 2 ve 3 de böyle. Görünüş açısından fevkalede güzel ama ergonomi açısından kullanışlı olduğunu pek düşünmüyorum. Tabi renkler ve zevkler meselesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar direksiyon teyp kumandasını taktırdım. 107 tl cihaz montaj dahil 120 tl dediler, ben anlamam montajdan siz takın dedim. Şuan direksiyon kumandası sorunsuz çalışıyor. İki yıl garantili. CSO elektronik link

• Hayırlı olsun. Güle güle kullanın

Teşekkür ederim, bu zamana kadar böyle bir aparatın varlığından bile haberdar değildim. Sayenizde ve özlemişim o kumandayı kullanmayı.
    Dostum yalıtım için aynayı sökmüşsünüz, benim bildiğim orada bir sünger olmalı değiştirince işe yaradı mı ya da farklı bir yalıtım mı yaptınız ses açısından. Soket bizim arabalarda o bölümde hiç yok
    Düz sistem bizdeki elektrikli değil. Arkadaşlar bizim arabalarda sol biliyorsunuz dış dikiz aynası kör nokta araştıran oldu mu sağ dış dikiz için kör nokta aynası. Ben bulamadım, yapan oldu mu.
    Biliyorsunuz bizim arabalarda sadece ayna camı değişe biliyor.
  • Sünger malesef yoktu hocam. Bende sanayiden aldım oraya göre kesip yapıştırdım baska bölümlere de yalıtım yaptım. Özellikle tavsiyem; torpidonun etrafına fitil çekin içinden gelen sesleri duymuyorum artık. Kapak da daha güzel oturuyor. Sol aynanın ısıtma çizgisinin sol tarafı kör nokta için bombeli yapılmış belki çıkması bulunup sağ tarafa da takılabilir.

• Arkadaşlar az önce sigortacım ile görüştüm, ak sigorta için % 20 hasarsızlık indirimi dahil 645 tl fiyat verdi. En düşük diğer firma 625 tl fiyat aldım. Siz fiyat aldınızmı. Fiyat alan konuya eklesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranel

Arkadaşlar az önce sigortacım ile görüştüm, ak sigorta için % 20 hasarsızlık indirimi dahil 645 tl fiyat verdi. En düşük diğer firma 625 tl fiyat aldım. Siz fiyat aldınızmı. Fiyat alan konuya eklesin.

Benim aracında Ocak ayında doluyor süresi. Sanırım bu zamlar hariç bir de yeni zammı yiyeceğim. Bakalım kaç lira olacak. İnsanları arabanın konforundan soğutuyorlar böyle böyle.
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.