Şimdi Ara

DH.Mizah 'Teknoloji Çiziyorum' Karikatürler - 4 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
30.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: paradoks!

nirvanha1

Her yerde şu ergen siyasetini yapmazsanız olmuyor dimi...

Sizin ergen'lerle bir sorununuz var herhalde.Yada ERGEN'lik çağınız sorunlu geçti veyahutda hala o dönemi atlatamamışsınız.Kanınızın son damlasına kadar saflarınızı koruyun atgözlüğü ile dünyaya meydan okumaya devam edin nede olsa PolatAlemdar yeniden sizi kurtarmaya devam edecek.Yazdığımdan sonuç çıkaramAyan arkadaşlara manasını yazayım diyorum ki .............boş verya zorundamıyım....

LAAN diyarumki beni bu halimle kim takar lan ,herşeyi dışarıdan ithal eden mağazalardan alıyorum ben sadece bir tüketiciyim oda dipde kalanlar laan beni kim takar.Oku oku büyük adam olda sende bişeyler yap seni de taksınlar karşılıksız pazar olma da sanada kendi dilinde oyun yapıp satmak zorunda kalsınlar sanada kıytırıkdan 2 yıl garanti değilde adam gibi garanti versinler beğenmediğin yada tatmin olmadığın ürünü istediğin gibi geri iade edebilme hakkın olsun.Oku lan oku :P

Bana ERGEN SIFATINI yakıştıracak arkadaşlara birdaha duyurulur TAMI TAMINA 36 YALŞINDAYIM.2 de çocuk sahibiyim AYRICA PROFİLİMDE SİZİN GİBİ GİZLİ DEĞİL HERKESE AÇIKTIR.

Çizer arkadaşa bir not:Perspektifden bakınca uzak nesneler yakın nesnelerden daha küçük olmalıdır.Yani zuppermarionun sol eli sağ elinden daha küçük olmalı.Keza bu yanındaki vatandaş içinde geçerli.

• dostum onda br sorun yok ya. karikatürde bazı uzuvlar isteğe göre orantısız çizile bilir ki bende o eli isteyerek büyük çizdim.
  • Konuda baya eleştiri,tartışma var.Öncelikle arkadaşımıızın formatını anlamak gerek.Çizdiği karikatürler teknoloji ve yakın gündem üzerine ki buda espiri açısından zorluyor olabilir.Ben ilk iki karikatürü beğendim ancak sonuncusu olmamış,daha iyi bir şeyler çıkabilirdi.Çizimler çok iyi ona kimse bir şey demiyor zaten.

• DH.Mizah 'Teknoloji Çiziyorum' Karikatürler - 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpisan

dostum onda br sorun yok ya. karikatürde bazı uzuvlar isteğe göre orantısız çizile bilir ki bende o eli isteyerek büyük çizdim.

Abartılabilir ,büyük de çizilebilir mesala adamın kafası yada burnu vucudundan büyük olabilir , ancak orantısız çi-zi-le-mez.Herşeyin kendi içerisinde bir uyumu olmalıdır.Bakınız o el başkasının eliymiş gibi duruyor , sanki marionun arkasında birisi varmış gibi :)
  • Anladım hocam, sizin stiliniz sanırım bu şekilde, başarılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paslı Pedal -- 27 Temmuz 2012; 14:21:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

quote:

dostum onda br sorun yok ya. karikatürde bazı uzuvlar isteğe göre orantısız çizile bilir ki bende o eli isteyerek büyük çizdim.

Abartılabilir ,büyük de çizilebilir mesala adamın kafası yada burnu vucudundan büyük olabilir , ancak orantısız çi-zi-le-mez.Herşeyin kendi içerisinde bir uyumu olmalıdır.Bakınız o el başkasının eliymiş gibi duruyor , sanki marionun arkasında birisi varmış gibi :)

Harekette vurgulama yapılırken orantısız çizilebilir, bu bir tekniktir. Buna bir sürü örnek gösterebilirim ama hemen bulduğum, en basitinden bir örnek:

http://i.imgur.com/Qmiae.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

quote:

Harekette vurgulama yapılırken orantısız çizilebilir, bu bir tekniktir. Buna bir sürü örnek gösterebilirim ama hemen bulduğum, en basitinden bir örnek:

http://i.imgur.com/Qmiae.jpg

Benim anlatmaya çalıştığım şey şuydu ama belkide problem bendedir.Olay kamera açısı ile ilgili.

DH.Mizah 'Teknoloji Çiziyorum' Karikatürler - 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 27 Temmuz 2012; 15:22:43 >

• neyi tartışıyorsunuz yöneticiler.Karikatür ya komik olur yada ince mesaj verir.Tamam çizimler çok güzel ama konu yok.eline full hd video kamera alıp sağa solu çekmek gibi.Görüntü kaliteli ama bir konu yok :)

• Şu yayınlanan karikatürlere nedense hiç gülemedim. Çok zoraki yapılmış gibi duruyor. Eğlenceli değil. Yapmak için yapılmış sadece.
  • güldürmüyor ama çizimler iyi.

• konu yeterince saptı yetmezmi artık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazian_12
    Öncelikle emeğinize ve ellerinize sağlık. Çizgileriniz ve ifadeleriniz gerçekten çok hoş. Karikatür çizmek zor bir iştir.
    Sizin de dediğiniz gibi espriler konusunda öneriler alıp bunları kağıda dökebilirsiniz. O zaman hem çizgi yönü hem de espri yönüyle mükemmel işler ortaya çıkabilir ve DH Mizah fenomen haline dönüşebilir.
    Olumsuz eleştiriler sizi yıldırmasın lütfen. Tekrar söylüyorum çizgileriniz çok güzel. Devamını bekliyor ve başarılar diliyorum.

Arkadaşın çizimlerine kimsenin bir şey dediği yok zaten. Çizimleri güzel.

Ama başlığın adı MİZAH mâdem, 1 kere de güldürsün be arkadaş..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paradoks! nirvanha1 Her yerde şu ergen siyasetini yapmazsanız olmuyor dimi...
    Sizin ergenlerle bir sorununuz var herhalde.Yada ERGENlik çağınız sorunlu geçti veyahutda hala o dönemi atlatamamışsınız.Kanınızın son damlasına kadar saflarınızı koruyun atgözlüğü ile dünyaya meydan okumaya devam edin nede olsa PolatAlemdar yeniden sizi kurtarmaya devam edecek.Yazdığımdan sonuç çıkaramAyan arkadaşlara manasını yazayım diyorum ki .............boş verya zorundamıyım.... LAAN diyarumki beni bu halimle kim takar lan ,herşeyi dışarıdan ithal eden mağazalardan alıyorum ben sadece bir tüketiciyim oda dipde kalanlar laan beni kim takar.Oku oku büyük adam olda sende bişeyler yap seni de taksınlar karşılıksız pazar olma da sanada kendi dilinde oyun yapıp satmak zorunda kalsınlar sanada kıytırıkdan 2 yıl garanti değilde adam gibi garanti versinler beğenmediğin yada tatmin olmadığın ürünü istediğin gibi geri iade edebilme hakkın olsun.Oku lan oku :P Bana ERGEN SIFATINI yakıştıracak arkadaşlara birdaha duyurulur TAMI TAMINA 36 YALŞINDAYIM.2 de çocuk sahibiyim AYRICA PROFİLİMDE SİZİN GİBİ GİZLİ DEĞİL HERKESE AÇIKTIR. Çizer arkadaşa bir not:Perspektifden bakınca uzak nesneler yakın nesnelerden daha küçük olmalıdır.Yani zuppermarionun sol eli sağ elinden daha küçük olmalı.Keza bu yanındaki vatandaş içinde geçerli.

Ergenlik dönemini bitiremeyenler varmış demek ki. Bir yaşıma daha girdim.

• Vay be Mesut Çevik o kadar artı alan lafımızı kendine yedirememiş...

Cevap veremeyeceğini bildiği için silmiş, bravo...

Ömer arkadaşımız en başında haklıydı... Sizler yapıcı eleştiri değil; güdülecek koyun arıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slark

Mesut beyi yerden yere vurmuşsunuz hani o sizin bilicik "merhaba ben Mesut Çevik" iniz değil miydi? sizin için az mı canlı yayın yaptı az mı inceleme yaptı? bazıları da edepsizce eleştirmiş DH'in seviyesi gitgide düşüyor Mesut beyin özel hayatından bile bahseden vardı neyse ki yorumu silinmiş. ne demişler önce edep önce edep.

Birkere adamprifosyenel sadece isini yapiyor az incelem yapti ne demek anlamiyorum sadece yapmak istedigi icin karsiliksiz bize mi yaoiyormkarsiliginda ekmek parasini kazaniyor.Boyle davranmasi kendi profiline ve kariyerine zarar veri cunku sert cikislari uyelerin gozunde dusmesine sebep olur bazi uyelerinde yaptigi cok yanlus ama is arkadasi oldugu icin anlasamda korumasini begenmeyenleremki ocgunluk oyle karikaturden anlamayan deyip igneli cevap vermeside hic hos degil.Dediginiz gibi once edep ama her iki taraf icinde gecerli bu.Dhnin seviyesi evet cok dustu ama mesut ceviginde yaptigi yorumlardaki seviye bixim bekledigimden dusuktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesut Bey,sizi seven bu kadar insana karşı daha nazik ve yapıcı olmanızı beklerdik
    öncelikle..Ben DH i sadece tekno haber sitesi olduğu için değil aynı zamanda üyelerinin bilgi,ahlak ve kültür seviyelerinin yüksek olduğunu düşündüğüm için seviyorum,Sizi de.Karikatürleri bende beğenmedim açıkçası,belkide site sakinlerinin zeka seviyelerine orantılı olarak beklentilerininde yüksek olmasını doğal karşılamalısınız..

• Bir karikatür ya güldürmeli ya da bunun ötesinde anlamlı, düşündürücü olmalı. Şimdi teknoloji, donanım vs vs hakkında yapılacak kariktürlerin ikinci sınıfa giremeyeceği aşikar. Bu konuda yapılan karikatürlerin de güldürmediği açık. Sonuç olmamış..
    İkinci olarak yok aklına espri gelen mail atsın yok hep beraber yapalım tarzı anlamsız istekler de bir ayrı komik zaten.
    Mesut çevikin savunması için ne desem bilemedim. Başarısız olduğu bir alanda arkadaşını desteklemek doğru olan şey değil bence. Başarılı oldğunu düşünüyorsa yapacak birşey yok.. Allah akıl fikir versin diyelim.
    Bu arada örneklendirmek gerekirse
    1. grup içinhttp://tinyurl.com/d8rk3dt
    2.grup içinhttp://tinyurl.com/c2hvaav
    http://tinyurl.com/c42bffm

Bir de direk konuyla ilgili olsun...http://tinyurl.com/cwayvvs

• Kaldı ki bölümün adı DH Mizah. Yani gülmemiz gerekir diye düşünüyorum.

O zaman hiç, hatta zerre kadar gülmeyeceksek bölümün adını başka koysaydınız.

DH Dram falan gibi...
  • Abi kötü olan yemeğede kötü denmez mi yani şimdi.

Karikatürlere değil ama şu kediye güldüm. :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.