Şimdi Ara

DH.Mizah 'Teknoloji Çiziyorum' Karikatürler - 4 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
30.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konudaki başka üyelerin resimleri daha çok güldürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Arkadaşlar neden bunu birlikte nasıl gelştirebiliriz yerine ağır eleştiriler yapıyorsunuz....

Hayır zaten bizim toplum olarak kalkınamamızın en büyük nedeni budur.. Tamam orataya çıkarılan birşey toplum tarafından beğenilmeyebilir ancak ağır eleştiri yapıp kenara çekilmeyin... Varsa sizin kişisel görüşleriniz arkadaşa bildirin birlikte geliştirelim....

Hiç bir zaman birisi tarafından var edilen şeyi ağırca eleştirmeyelim onu geliştirmek için çabalayalım...

Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım. (M.K. ATATÜRK)

Ne yapalım, biz mi çizip gülelim. Arkadaş beceremiyor işte...

Madem öyle şöyle yapın, biri fikir versin, diğeri çizsin. Yoksa bu iş yürümez, hiç boşa uğraşmayın. +18 karikatür de cabası. Madem o sahneyi koydunuz, argo da koyun.

• Ortada bir emek var çizen arkadaşın hakkını yemeyelim ama espriler bana göre ne gülünecek ne de düşündürecek tarzda.
  • Ne bekliyorsunuz ki, burası bir karikatür dergisi mi? Espriler iyi olmayabilir ama çizimler gayet başarılı.
  • bende şu madem beğenmedin daha iyisini yapta görelim mantığını anlamam arkadaş.bu bi oyun oynayıp beğenmeyen adama madem öyle daha iyisini yap demekle aynı şey.veya yediği yemeği beğenmeyen birine sen gurme misin ne anlarsın demekten farksız.
  • Mesut bey şimdi gelip başka bir şey söylemez, gereksiz boş savunmalar sineye çekilip unutturulur.. Demek ki Mesut beyin bir videosu hakkında eleştiri yapsak vay halimize..
  • O değil de yorumları okudum yarısı karikatürü anlamamış.
  • Her zamanki gibi bir DH yetkilisi birşey yapıyor. Eleştiri geliyor. Diğer yetkililer arkadaşlarını savunmak için konuya geliyor. Çekemedikleri mesajları da ortadan kaldırıyorlar. Antipatiksiniz kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 30 Temmuz 2012; 3:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad
    Her zamanki gibi bir DH yetkilisi birşey yapıyor. Eleştiri geliyor. Diğer yetkililer arkadaşlarını savunmak için konuya geliyor. Çekemedikleri mesajları da ortadan kaldırıyorlar. Antipatiksiniz kusura bakmayın.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-StepYeterli düzeyde değil derken yeterli bir şeyler yapın, ortaya koyun veya daha yeterli olabilmesi için neler yapılması gerekli yazın ki.....arkasını neyle dolduruyorsunuz görelim. Sevgiler, Mesut Çevik
    Mesutcum. İlla Donanımhaberde karikatür olması mı gerekiyor. Karikatürler komik değil. Arkasını da bir şeyle doldurmak gerektiğini düşünmüyorum. Ben çok gereksiz buluyorum. Benim gibi düşünen de bir sürü arkadaş olduğuna eminim.Şu karikatürleri başından beri takip ediyorum. Bir tanesine bile gülmedim. İlk zamandan beri Belki daha sonra iyileşir diye okuyorum ama en ufak bir gelişme yok.Bu karikatürleri çizen arkadaş resim çizme konusunda iyi olabilir ama adamın espri yeteneği hiç yok.Komiklik olsun veya insanları neşelendirelim diye yapmıyorsunuz , niye o zaman ki?Komik değil, bilgilendirici değil. Öylesine karikatür işte.Bazı videolardan sonra hep anket yapıyorsunuz. Bunun için bir anket yapın bakalım beğenen var mı ?...

anket fikrine katılıyorum DH bu konu çok uzamadan bir anket yapmalı

• kendi fikrimi söyleyeyim, karikatürler olmamış. çizim olarak hoş ama güldüremediği gibi mesaj vermede de başarılı değil, microsoftlu karikatürde ne inceden giydirme var ne bir şey direkt olayın fotoğrafını çeker gibi olmuş. ha çizer arkadaşa yüzde yüz hak veriyorum, böyle bir görevi varsa, elinden geleni yapıyordur kaldı ki konu çok çok çok kısıtlı.
  • * Üşenmedim konudaki tüm mesajları okudum.

* Herkesin haklı olduğu noktalar var elbet ama bu noktadan yola çıkarak yazdığı mesaj uzadıkça gereksiz yerlere dokunuyor hep.

* Baştan alalım evet karikatür güldürmek zorunda değil, bunun yanında Soner Bey Microsoft ve Nintendo karikatürlerinde ince görmüş, ben beğendim.

* Lakin konunun adı DH mizah olunca maalesef güldürmek zorundasınız ."Mizah" kelimesiyle siz kendiniz taahhüt ediyorsunuz bunu.

* Ömer Bey gayet medeni bir dille biraz incelik katarak pek beğenmediğini söylemiş.

* Mesut Beyin mesajı temelde doğru olmakla birlikte açıkçası biraz fevri olmuş.

* Burada ise şunu görmeye çalışmak lazım ki; Mesut Bey büyük ihtimalle bu çalışmanın nasıl bir emek sonucu vücuda geldiğine bizzat tanık olduğu ve konuda muhatap alınabilecek nadir insanlardan olduğu için Ömer Beye cevap verme gereği hissetmiş.

* Mesut Beyin biraz sert çıkışı pek olmamış gibi ama dediğim gibi sonuçta herkes insan ve bu ürünlerin nasıl bir emek neticesinde hayat bulduğunu bizzat gördüğü için dayanamayıp tarzını ağırlaştırmış.

* Diğerleri ise konuya zerre katkıda bulunmaksızın tarafların arkasında saf tutmuşlar sadece.

* Forumlarda "Emeğe Saygı" klişesi vardır ya hani, insanlar copy-paste mesajlarına bile saygı beklerler. Bu adam tamamen kendi ürettiği bir ürünü koymuş ortaya yahu azıcık daha medeni olmayı deneyebilirsiniz.

* En nihayetinde ben gülmesem bile keyifle okudum ellerinize, emeğinize sağlık hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şifalı Bitki -- 30 Temmuz 2012; 3:44:45 >

• Tek kelimeyle "berbat"

bir seye ozeniyorsan en iyisini yapana kadar bekleyeceksin.
    Konu disindaki itici gifler gibi olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma dişi sinek koyulsa anında uçuruyorsunuz fakat 3.karikatür olmamış üstüne eleştiride kabul etmiyorsunuz.
  • komik deyil
  • Üşüyoruz Ömer Hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik baya sert çıkmış. Resimlerde falan hep alçak gönüllü bir insan gibi gözüküyordu. Hayallerim yıkıldı.
  • Karikatürler orta ancak şu mesut çeviğin ömer hocaya ''mizah bölümüne girmemenizde yarar var'' demesi ve eleştiri kaldıramaması berbat. Zor günler geçiriyor herhalde Allah şifa versin. Karikatürler hakkında yorum yapacaktım ama bu tavır yüzünde ne karikatürün güzelliği kaldı nede onu yapanın emeğine saygı. bu hoşgörüsüzlük konuyu batırmıştır tebrikler mesut bey
  • ömer reyize haksızlık olmuş burda, mesut çevikten beklenmeyen hareketler. kendisine söylense bunlar o lafları etmez ama yönetimden biri olunca bu nası bi dayanışmadır arkadaş
  • Komik olmayı bırak, bildiğin rezalet lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 30 Temmuz 2012; 7:18:23 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.