Şimdi Ara

Dh ölücüsü ülkeyi yönetse sizce ülke ne durumda olurdu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar biraz eğlenme vakti geldi. Taşın suyunun suyunu çıkarabilen bi master dh ölücüsü ülkeyi yönetseydi sizce durumumuz ne olurdu. Güzel düşüncelerinizi bekliyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herşeyi çok ucuza ithal ederdik
  • Devleti satardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vivaldi9

Devleti satardı

Dh ölücüsü vatanseverdir.

• Zaten ölücüler yönetmiyor mu? Cebe indirebildiği kadar indirmek.
  • Rusyadan gaz almak için indirim kuponu kullanırdı

İran ırak petrolu icin başka ülkeleri devreye sokar yarıdan fiyat verdirirdi sonra petrol alamayacağız bi ülkeyi gösterip bak burada bunun piyasası bu deyip en aa yarı fiyatına alırdı

Ülkeye ithal bir şey girerken gümrükte atıyorum mal 500 gr gümrükte ambalaj ve paket 500 grama dahil mi derdi

• Bişey ithal edeceği zaman kuponsuz almaz. Yada indirimleri bekler

Halka minimum harcamayı öğretir fiyat/performans felsefesini ideoloji edinir

Tabi ekonomi kimse harcama yapmadığı için dönmez ülke çöker

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya neden bu kadar adaletsiz ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence alırken kazan taktiğini uygulayacağı için ülke kısa zamanda kalkınırdı. İhtiyaç durumu biten uygun fiyata aldığı ürünü başka ülkelere aldığı fiyatın bir miktar üstüne kaptırarak cari açığa yardımcı olurdu

• Dışardan bir şey almayıp illa üretime soyunur dünya markası yapardı kendine.

Şaka bi yana DH ölücüsü diye adı çıkmış forumun.

• Füzede sıcak fırsat diye haber yapıp yabancılara silah satardı

• Dh ölücülerini bilmem de Dh yöneticileri yönetse şu gta daki uçak arkası reklamlardan kesin bizde de olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh ölücüsü yönetseydi bizi;kafelerde bayan garsonlara ödediğimiz hesabın üstünü almamak 1. zorunlu kanun olurdu.Bizim ölücülerimiz bile kızlar karşısında çaresiz

• Tüm kamu hizmetlerini sponsora bağlayarak bedavaya getirirdim.

*Tüm ambulanslara reklam alırdım, 'Turkcelle bağlan hayata'
    *Tüm polis araçlarına reklam alırdım, 'Bridgestone, emniyet lastiği'
    *Tüm paralara Merkez bankası yerine hangi banka fazla verse onun adını yazardım..
    *Tüm kimlik-ehliyet kartlarına dahi reklam alırdım 'Persil TC kimlik kartını sunar..'
    *Kamu spotlarına da reklam alırdım, 'Colgate, dişleriniz ve sağlığınız için sigarayı bırakmanızı tavsiye ediyor..'
    *Trafik tabelalarına dahi reklam alırdım, 'Dikkat kaygan zemin, durex kayganlaştırıcı sunar..'
    *Başbakanın konuşmalarına dahi reklam alırdım, 'Kamu harcamalarımızı nasıl düzelteceğimiz sorusuna cevap vermeden önce A101 harca harca bitmez'e teşekkür etmek istiyorum..'
    *Makam araçlarını en hesaplı verenden alırdım, düşünsene Ford, Reno falan imaj yapmak için bedavaya verir. Mersedes bokumu yesin.

• Fransa'dan bedava plastik zımbırtı alan adamlardan bahsediyoruz. Dünya'da bedava ne varsa ithal eder, kargoyu karşıya kitlerdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

Fransa'dan bedava plastik zımbırtı alan adamlardan bahsediyoruz. Dünya'da bedava ne varsa ithal eder, kargoyu karşıya kitlerdik.

Amazon işine dönmesin mevzu, ürün sağlam gelip de para iadesi istemek gibi yada vatandaştan habersiz referans sistemiyle kazanılan paraları cebe hortumlamakta olabilir. Sonrada yapılan hizmetler için vatandaştan karşılık olarak sadece bi Allah razı olsun istemekte denilebilir.

• Olumsuz Taraflarından Başlayalım:

- Ucuz bir şey gördü mü dayanamaz alırdı işine yarayıp yaramasına bakmazdı bunu fırsat bilen çakal satıcılar at tarağı gibi gereksiz ürünleri bize kakalayabilirler.
    - Bir ülke atıyorum petrolü normalde 2TL ye satıyorsa yanlışlıkla bir sorumlu 0.2TL fiyat verse bunu fırsat bilip sömürür hazır ucuza bulduk petrolü depolayalım, kardeş ülkelere falan da dağıtırız diğerlerine 1TLden satarız derdi. Boş yere başka ülkelerle diplomatik kriz yaşardı.
    - Memurları bezdirebilirlerdi. Seninle aynı işi yapan adamı ben 6 gün çalıştırır 1500₺ maaş verir kar yaparım diye düşünürdü.(Öğretmenlik hariç memurluk kurumu çökebilirdi.)
    - Başka ülkelerin devlet Başkanı geldiğine yemek olarak lüks şeyler ayarlamak yerine BİM'den tavuk döner sunabilirdi. Ayıp olurdu biraz.
    - Para için diğer devletlerle sorun çıkarırdı bu kesin. ( Kardeş sen 2 tabak yedin 1 tabak ikram 7 lira bırakacaksın çıkışta ahahahha )

Olumlu Tarafları
    Tasarruflu politikayla bütçe fazlası veririz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Profesyonel ölücülerimizi konuya bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.