< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 6 Kasım 2024; 9:55:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
DH Otel İnceleme Veri Tabanı
-
-
2
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3
4
5
6
7
Yukarı ki rakam olan mesajları sonradan editlemek için yazdım. Karakter sınırına takılabilir ilk mesaj
Harika konu olmuş. Teşekkürler.
-
elıne saglık hocam vakit ayırıyorsun
-
Ellerinize sağlık kesinlikle ihtiyaç vardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elinize sağlık.
-
biz yerli ve milli olarak bodrumda o otellerin kapısından geçemiyoz. burası ecnebilere cennet.
Ben de fikir vermesi açısından 2024 Temmuz Nirvana Dolce Vita tatil deneyimlerimi aktarayım. Öncelikle otele saat 9.30 gibi giriş yaptık ve karşılama sonrası direkt kahvaltıya geçtik. Saat 11 olmadan odamız hazırdı. Odamız her gün temizlendi. Hijyen konusunda herhangi bir sorun yaşamadık. Yemek ve tatlı çeşitliliği ve lezzeti iyiydi. 2 adet alakart deneme imkanımız oldu myhn alakarttan çok memnun kalmasak da katamarandaki akşam alakartı çok iyiydi. İçki çeşidi yeterli olsa da premium alkoller ücretliydi.Ayrıca ithal şişe bira yoktu. Akşam şovları çok başarılıydı. Hem yetişkin hem de çocuklar için birçok aktivite vardı. Deniz,sahil, havuzlar ve Aquapark çok güzeldi. Asistan hizmeti ve mini kulüp personeli başarılıydı. Genel anlamda keyifli bir tatil geçirdiğimizi söyleyebilirim. Oteli puanlamam gerekirse;
• Hizmet (8/10)
• Yeme İçme (8/10)
• Konum ve Deniz (9/10)
• Alkol (7/10)
• Temizlik (10/10)
• Odalar (9/10)
• Eğlence ve etkinlikler (10/10)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kapadokya otellerinin hepsini bilirim. Turizmde ve bölgede aktif çalıştığımdan otel olarak sorarsanız iyi mi kötü mü söyleyebilirim.
Çok güzel konu elinize sağlık hocam
Yerli ve milli Tripadvisor sitemizide yapmış olduk sayenizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam elinize sağlık mükemmel olmuş 👍
Üstad ellerine sağlık. Şöyle bir problem var aynı otele aynı yıl giden 3 kişinin yorumunu eklemek gerekiyor. Çünki beklentiler kişiden kişiye göre değişiyor. Adam yemekler tuzluydu diyor mesela yorumda. İyide bu görecelidir herkesin tat alma hususu aynı değil mesela en basit örnek.Kişilerin beklentileri farklı olabiliyor. Bugün 20k verip 40k beklenti ile giden insanlar oluyor. Ha yorum yoksa tabiki ama 2-3 yorum eklenmeli.
-
Hocam evet ben tarayarak gidiyorum yorumları 2024 yorumlarından itibaren, bulduğumu ekliyorum. Burada en önemli nokta kullanıcıların yorumlarını paylaşmış olmaları.
Mesela Norm Bodrum için yakın dönemlerde konaklamış 4 farklı kişinin yorumlarını ekledim hepsi birbirinden farklı dediğiniz gibi. Ama Norm Bodrum için şanslıyız çünkü kullanıcılar yorum paylaşmış ve bende bunlar ekledim, yukarıda bakarsanız @Eagle.BJK , @atesoku , @senayakbas ve @erdfb_1907 nin yorumları var Norm hakkında.
Diğer oteller için de birden fazla yorumlar var, buldukça ekliyorum.
-
Evet dediğiniz gibi otel hakkında yorum yapmak önemli. Çoğu arkadaş gidiyor ama ayn ızamanda dönüşte orta ayrıntılı bile yazsalar bugünler için iyi oluyor işte. Çoğu yazmıyor ne yazık ki.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2024 Temmuz ayına kadar olan bütün incelemeleri ekledim, devam ediyorum |
Ben de fikir vermesi açısından 2024 Temmuz Nirvana Dolce Vita tatil deneyimlerimi aktarayım. Öncelikle otele saat 9.30 gibi giriş yaptık ve karşılama sonrası direkt kahvaltıya geçtik. Saat 11 olmadan odamız hazırdı. Odamız her gün temizlendi. Hijyen konusunda herhangi bir sorun yaşamadık. Yemek ve tatlı çeşitliliği ve lezzeti iyiydi. 2 adet alakart deneme imkanımız oldu myhn alakarttan çok memnun kalmasak da katamarandaki akşam alakartı çok iyiydi. İçki çeşidi yeterli olsa da premium alkoller ücretliydi.Ayrıca ithal şişe bira yoktu. Akşam şovları çok başarılıydı. Hem yetişkin hem de çocuklar için birçok aktivite vardı. Deniz,sahil, havuzlar ve Aquapark çok güzeldi. Asistan hizmeti ve mini kulüp personeli başarılıydı. Genel anlamda keyifli bir tatil geçirdiğimizi söyleyebilirim. Oteli puanlamam gerekirse;
• Hizmet (8/10) • Yeme İçme (8/10) • Konum ve Deniz (9/10) • Alkol (7/10) • Temizlik (10/10) • Odalar (9/10) • Eğlence ve etkinlikler (10/10) |
Benzer içerikler
- booking türkiyeden rezervasyon yapılamaz
- datça mı marmaris mi
- 2025 otel fiyatları
- otel giriş çıkış saatleri
- uygulama oteli nedir
- en iyi elektrikli scooter
- green card yaş sınırı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X