Şimdi Ara

***/// DH PLC (Otomasyon) PROGRAMLAR, DÖKÜMANLAR, UYGULAMALAR \\\*** --- Güncellenmektedir--- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
14
Favori
100.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇOK TŞK EDERİM ALLAH SANA YENİ YILDA MUTLULUK BAŞARI GETİRSİN........NUKE55
  • BEN KURS A KAYIT OLDUM PLC OTOMASYON KURSUNA PENDİK E.M.LİSESİNDEKİNE OCAK AYINDA ACILACAKMIŞ HEM KURS A GİDERKEN HEM CIRAK OLARAK ÇALIŞCAM NERESİ VARDIR BANA YARDIMCI OLABİLCEK BİRİ VARMI NE YAPMALIYIM YAAA
  • DEĞERLİ ARKADAŞLAR ABİLER KARDEŞLERİM BU KURS A GİDDİĞİMDE YANİ SERTİFİKAYI ALDIĞIMDA ÖĞRENEBİLECEĞİMMİ HERHANGİ Bİ FABRİKADA İŞ BULMA ŞANSIM NASIL OLUR ACABA İÇTEN YARDIMCI OLURMSUNUZ LÜTFEN...........
  • BANA Bİ CVP VERİRMİSNİZ PLC OTOMASYON KURSUNA GİDCEĞİM ŞU PENDİKDE ACILAN KURSDAN SONRA İŞ BULABİLİRMYİM NASIL Bİ SEVİYEM OLCAK Bİ ARABA FABRİKASINA BENİ ALIP DEĞERLENDİRİRLERMİ İŞE YARARMIYIM ŞUAN HİÇ BİŞEY BİLMİYORUM DESEM ANCA DOĞRU OLUR LOJİK KAPILARI BİLİYORUM ÖLE BÖÖLE AMA HİÇ Bİ UYGULAMAM YOK BUNUN İÇİN KURS A GİDCEM CVPLARMSNIZ ARKDAŞLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: arifsistems

BANA Bİ CVP VERİRMİSNİZ PLC OTOMASYON KURSUNA GİDCEĞİM ŞU PENDİKDE ACILAN KURSDAN SONRA İŞ BULABİLİRMYİM NASIL Bİ SEVİYEM OLCAK Bİ ARABA FABRİKASINA BENİ ALIP DEĞERLENDİRİRLERMİ İŞE YARARMIYIM ŞUAN HİÇ BİŞEY BİLMİYORUM DESEM ANCA DOĞRU OLUR LOJİK KAPILARI BİLİYORUM ÖLE BÖÖLE AMA HİÇ Bİ UYGULAMAM YOK BUNUN İÇİN KURS A GİDCEM CVPLARMSNIZ ARKDAŞLAR

Kursa gitmekle iş bitmez.Canavar gibi olacaksın.Herhangi bir sistem üzerinde yorumunu yapıp direk tasarlıyacaksın.PLC otomasyon kursları hiç bilmeyen için faydalıdır .Eğer temelin varsa ileri seviye kursları vardır.Kursun içeriği çok önemli.Uygulama çok çok önemli!!!
    PLC çok kapsamlı birşeydir içine girdinmi çıkmak bilmessin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 7 Ocak 2008; 0:43:35 >

• Kardeş üst üste 5 mesaj yazmışsın
    Dikkatet banlanma
  • İşinize yarar bir döküman
    1- kumanda devre elemanlari pdf
    2- plc ile analog islemler (ısı basınç ölçme vs. örnek uygulama ile beraber)
    3-plc ile unite kontrolu pdf
    4-temel plc sistemleri
    http://r......share.com/files/3918448/yeni_plc.rar.html
  • WinCC için bir Türkçe kaynak

http://r a p i d s hare.de/files/38258988/w_ncc_tuerk_e_duekueman.doc.html
  • Arkadaşlar elinize kolunuza sağlık.ben kendimi bu alanda geliştirmek istiyenbir elektronik bölümü öğrencisiyim.yaptığınız çalışmlar çok güsel.eklediğiniz herşeyi dikkatle takip edip kendimi geliştricem.bende bişiyler bulursam buraya eklerim
  • ARKADAŞLAŞLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM.1.SAYFADAKİ QUİCK DİE BİR PENCEREDE DEVRE TARZINDA Bİ SİSTEM KURULMUŞ.BU BİR PROGRAM MI VE NE İŞE YARADIĞI KONUSNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk555

ARKADAŞLAŞLAR BİŞEY SORMAK İSTİYORUM.1.SAYFADAKİ QUİCK DİE BİR PENCEREDE DEVRE TARZINDA Bİ SİSTEM KURULMUŞ.BU BİR PROGRAM MI VE NE İŞE YARADIĞI KONUSNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

KÜÇÜK ESKİ BİR PROGRAM.

ŞİMDİ DAHA İYİLERİ MEVCUT.MİCROWİN VB.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 21 Ocak 2008; 20:32:55 >
  • peki indirebilceğimiz bi yer var mı.
    ya aslında eski programda olsa olur çünkü ben daha yeniyim.programı da en azından biraz kurcalayarak öğrenmek istiroum.eğer indirmek için bildiğin site varsa sölersen sevinirim.gene de ilglilendiğin için çok sağol
  • PM attım
  • kızılötesi verdiğin programı kurudm öğreniyorum sağol.bayaaaa ilerleme kaydettim.yalnız bir problem var bu problemimdede bana yardımcı olursan sevinirim.bu programı kuruyorum bilgisayarı kapatıp açıyorum
    program açılmıo hata raporu veriyor.bu konuda yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

arkadaşlar siemens s7-2000 ü win vista da kullanan varmı ? kuyllanna arkadaşlar hangi sürümü kullandıklarını ve nereden indirdiklerini yazarlarsa sevinirim

hocam bende geçenlerde vista kurdum makinaya siemens in plc programlarını bilgisayara yükleyemedim baya bi araştırdım uyumlu yazılımlar daha yok en azından ben bulamadım bu yüzden xp ye dönmek zorunda kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

arkadaşlar siemens s7-2000 ü win vista da kullanan varmı ? kuyllanna arkadaşlar hangi sürümü kullandıklarını ve nereden indirdiklerini yazarlarsa sevinirim

hocam bende geçenlerde vista kurdum makinaya siemens in plc programlarını bilgisayara yükleyemedim baya bi araştırdım uyumlu yazılımlar daha yok en azından ben bulamadım bu yüzden xp ye dönmek zorunda kaldım

Vistalar baş belası.açıkları çok
    XP

• arkadaslar merhaba bir sorum olacak ama konudan biraz uzak. işyerinde karşılastıgım bir sorunu anlatacağım yardımcı olabilirseniz sevinirim. lenze marka bir inverter var yaklasık 2,2 kw gücünde bir motoru çalıştırıyor. bu inverter bir bantı hareket ettirmektedir. bantın sonunda bağlı olan sensor inverteri stoplamaya yani bantı durdurmaya yarıyor.. sorun kısacası burda sac banta geldiğinde normal çalışıyor bantın sonunda sensor goruyor ama inverter motorun enerjisini hemen kesmiyor. yaklaşık 2-3 saniyelik gecikme ile duruyor. inverter, frekansı 50' den 0'ra 2-3 saniyelik gecikme ile geciyor. lenze marka inverter kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • PLC OTOMASYON Kursu

--------------------------------------------------------------------------------

İstanbul Maçka Akif Tunçel End.Mes.Lisesinde PLC OTOMASYON kursu açtık.Birinci dönem 08.02.2008 tarihinde bitiyor.2. Dönem kayıtları başlamıştır.İsteyen herkes İstanbul Ticaret Odası ile işbirliği ile açılan bu kursa katılabilir.Kursa katılım ücreti yoktur.İsteyen herkes ücretsiz olarak kursa katılabilir.
    Kursu başarı ile biterenlere MEB ve İTO onaylı sertifika verilecektir.
    Kursun süresi 13 hafta olarak ve haftada 20 saat olacak şekilde düzenlenmiştir.
    İlgilenenler PM veya mail atabilirler.
    volkans2004@hotmail.com
  • son 4 aydır plc programla görüyorm ...s7 200 simens plc sini programlayıp çalıştırdım .

sayıcılar-zamanlıyıcılar -and işlemi -or işlemi -karnon haritasına gore ledır dıyagramı oluşturma baya şey öğrendim çok şukur
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.