Şimdi Ara

***/// DH PLC (Otomasyon) PROGRAMLAR, DÖKÜMANLAR, UYGULAMALAR \\\*** --- Güncellenmektedir--- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
14
Favori
100.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomasyon ülkemizde yeni yeni gelişen bir meslek dalı.Eğer bu dalda kandimizi geliştirebilirsek ve adımızı kalitemizle duyurabilirsek bize en büyük faydayı sağlar.

Otomasyon işinde gelişmişsen ve pazar payında varsa işsiz kalman imkansız.Sen istemezsen bile senin ayağına kadar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 5 Ekim 2008; 14:17:14 >
  • Beyler yetkili kayıp herhalde.Ama ilk sayfadaki imza linki ölmüş.Ben yaptım buyrun klubumüzün imzası

[center][image]http://img78.imageshack.us/img78/4923/elektronik1sxh9.jpg[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_9950796/mpage_1/key_/tm.htm][b]DH PLC OTOMASYON GRUBU[/b][/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoy93 -- 16 Temmuz 2008; 22:02:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

Beyler yetkili kayıp herhalde.Ama ilk sayfadaki imza linki ölmüş.Ben yaptım buyrun klubumüzün imzası

[center][image]http://img78.imageshack.us/img78/4923/elektronik1sxh9.jpg[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_9950796/mpage_1/key_/tm.htm][b]DH PLC OTOMASYON GRUBU[/b][/link][/center]

imza link için teşekkürler

• @İSKORPİT-X

Önemli Değil.Kulubumuzun imzasız olmasına dayanamadım yaptım.
  • quote:

@İSKORPİT-X

Kardeş teşekkürler imza için
    malum yıllık izindeydim.Bir süre foruma uğramadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

quote:

@İSKORPİT-X

Kardeş teşekkürler imza için
    malum yıllık izindeydim.Bir süre foruma uğramadım

Önemli değil.Sen keyfince gez , toz.Biz yürütürüz Konuyu
  • s.a arkadaşlar

şu anda bir nevi staj gördüğüm yerde (www.tibelsan.com.tr) plc öğreniyorum baya ilerleme kaydettim ve bana plc öğreten abi bana artık kendin bişeyler yap görelim dedi bende plc ile dc motor kontrolünün nasıl olduğunu öğrenirsem güzel projelerim var bendeki plc mitsubishi alpha al2 serisi fbd dilinde programlanıyor. plc ile motor kontrolünü açıklayacak veya kaynak sunacak birisi varsa çok işe yarar...
  • teşekürler ilk bilen siz olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Bilgeyazılım.Aslında söylediğin doğru.Buradaki insanlarınbelli oranda PLC ve diğer konularda bilgisi var.Bu arada işe yeni başlayanlar ve başlamak isteyenler içinde böyle bir topic olursa iyi olur.

katılıyorum .....
  • quote:

@derhce

Otomasyon ülkemizde yeni yeni gelişmekte olan bi meslek dalı.Türkiyede 3 lisenin otomasyon bölümü var düşün artık.Otomasyondan mezun oldun desek hem otomasyon dalında bir işe girebilirsin hemde elektrikçi veya elektronikçide çalışabilirsin.Otomasyonu seç.

Bende Konya Adil Karaağaç Anadolu Teknik Lisesi Otomasyon Bölümü 2. sınıf Öğrencisiyim.Bu sene meslek adına birşey görmedik.Hazırlık okuduk bu sene.Ama seneye Birçok Otomasyon , Torna , Freeze , Elektrik dersi göreceğiz.

Her alanda iş hazır.Önemli olan "Ben olmam" demeyip kendini geliştirmek

Ayriyetten benide ekleyin Klube

ülkemizde 2 adet okul olabilir fakat , Tuzla A.T.L. de elektrik bolumunde , plc eğitimi , Türkiye nin hiçbir lisesinde hatta birçok üniversitesinde yoktur. dileyenler bu okulu araştırabilirler. okul J.I.C.A. projesi dahilinde Japonya ile ortak kurulduğundan dolayı teknik desteği mükemmel

edit: ayrıca değişen sistem doğrultusunda elektrik-elektronik bolumu birleşerek , 10. sınıftan sonra bölümler içlerinde dallara ayrılmışlardır. elektrik-elektronik bolmunun içinde endüstriyel bakım ve otomasyon gibi bölümler mevcuttur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melyyh -- 25 Temmuz 2008; 15:39:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MzkC

s.a arkadaşlar

şu anda bir nevi staj gördüğüm yerde (www.tibelsan.com.tr) plc öğreniyorum baya ilerleme kaydettim ve bana plc öğreten abi bana artık kendin bişeyler yap görelim dedi bende plc ile dc motor kontrolünün nasıl olduğunu öğrenirsem güzel projelerim var bendeki plc mitsubishi alpha al2 serisi fbd dilinde programlanıyor. plc ile motor kontrolünü açıklayacak veya kaynak sunacak birisi varsa çok işe yarar...

plc nin çıkışına zarar gelme ihtimalinden dolayı , plc çıkışından bi röle sür ve bu röle ile motoru sür. bunda pek fazla açıklanacak bişey yok. plc den dc motor sürmek bir konu bile değil. kolay gelsin

• hee bu arada arkadaşlar soylemeden klübün imzasını kullandım. benide klübe alırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: melyyh

hee bu arada arkadaşlar soylemeden klübün imzasını kullandım. benide klübe alırsanız sevinirim

• yeni bu foruma üyeyim ama bayağı bi zamandır bu forumu takip ediyorum....ilk kez gördüm burayı...o da çaya bisküvi batıranlar grubuna yorum yazmış bi arkadaşın imzasından......

1999 yılında haydarpaşa teknik lisesi (HTL) hidrolik-pnömatik teknolojisi bölümünden mezun oldum...

son yıl komple PLC eğitimi aldık ve FESTO marka aletler vardı...

ama o yılda beri unuttum hiç elimi sürmedim gerçekten duygulandım şimdi ya ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkarakus

yeni bu foruma üyeyim ama bayağı bi zamandır bu forumu takip ediyorum....ilk kez gördüm burayı...o da çaya bisküvi batıranlar grubuna yorum yazmış bi arkadaşın imzasından......

1999 yılında haydarpaşa teknik lisesi (HTL) hidrolik-pnömatik teknolojisi bölümünden mezun oldum...

ama o yılda beri unuttum hiç elimi sürmedim gerçekten duygulandım şimdi ya ......

Benim imzamdan gördün demi çakaal

• Güncel
  • quote:

quote:

yeni bu foruma üyeyim ama bayağı bi zamandır bu forumu takip ediyorum....ilk kez gördüm burayı...o da çaya bisküvi batıranlar grubuna yorum yazmış bi arkadaşın imzasından......

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt iyi ki sen de çaya püsküüüüüüüt bandırıyon yoksa burdan haberim olmazdı......

formül de fena değildi yani

• peki uçlarına düşen gerilim kaç dc volt abi
  • quote:

quote:

quote:

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettt iyi ki sen de çaya püsküüüüüüüt bandırıyon yoksa burdan haberim olmazdı......

formül de fena değildi yani

Formulu einstein bulmuş abi.Bandırmanın ivmesinden filan ama neyse konuyu fazla sapıtmayalım

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.