Şimdi Ara

____ ::: DH SAAB TAKIMI ::: _____ (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.471
Cevap
59
Favori
319.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, aracınız o kadar güzel geldi ki gözüme...İlk fırsatta edinesim var o kasadan...O arka rüzgarlık ne kadar da yakışmış öyle...

Kazasız belasız sürün inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaf_kaftr

@kemerro
    Hocam, aracınız o kadar güzel geldi ki gözüme...İlk fırsatta edinesim var o kasadan...O arka rüzgarlık ne kadar da yakışmış öyle...

Kazasız belasız sürün inşallah...

Teşekkür ederim darısı başınıza artık Eğer alırsanız her anlamda (tasarım, konfor, donanım, performans, yol tutuş vs..) çok memnun kalacağınıza eminim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

Teşekkür ederim, oldukça uğraştırmıştır seni. Şimdi göz atıyorum.

• saab cı kardeşlerim dün ankara opal da 9,3 twinturbo dizel i kullandım aero donanımlı test aracı 400 nm çok canlı gidiyor piyasa da benim diyen çok aracı bitirir 2009 fiyatı 121000 tl den 91000 tl ye düşürdüler çok iyi indirim yapıyorlar o araç için o fiyat çok değil çünkü e 90 bmw 320 i nin fiyatı borusan da 120000 den başlıyor o performns o donanım için ben ce en ideal araba opel insignia da test ettim 60000 den başlıyor at tan inip eşşeğe binmek gibi oldu buluşma işini ayarlayalı9m diğer arkadaşlardan ses çıkmadı buluşalım o çitliğim oarda 5 temmuzda pazar günü...
  • kemerro doğu söylüysun saab tan herkes anlamaz kendi ustası hariç teslim edilmemeli yoksa aracınıza olmadık zararlar gelebilir katılıyorum fikirlwerinize
  • Konuyu yeniden düzenleyen @coolfire'a teşekkür ederim.
  • merhaba arkadaşlar imzamda saab takımı abmblemi koymak istiyorum bende bir saab hastasıyım msn nickim bile SAAB 9-7X yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1453

Konuyu yeniden düzenleyen @coolfire'a teşekkür ederim.

Bir şey değil hocam

Kucuk Bey; konunun ilk mesajına imza kodunu ekledim. Oradan imzana kopyalayabilirsin
  • merhaba arkadaşlar saab ı isveçte koinig seg diye modifiye yapan bir şirket satınaldı ancak benim duyduğum türkiyedeki bayilerin kapatılcağı konusunda inşallah doğru değildir....
  • SAAB orijinal üretimleri hangi yılda son bulup, GM kontrolüne ve üretimine geçmiştir. Bilen varsa yardımlarınız lütfen..
    SAAB 2.0Lt motorlu araç orta halli kullanım olarak ortalama yakıtı nedir?
    Son olarakhttp://www.sahibinden.com/ihtiyactan_acil_saab_9_5_cok_temiz-77WQQaXQQ15328262WQQpXQQdisplayitem ilandaki araç nasıldır, kullanan bilen varsa lütfen cevaplar mı? yakıt sorunlarından bahsedilmişti bir kaç sayfa önce, (hessini okudum forum sayfalarının, karıştırdım, hangi sayfada olduğunu :):):) ) bu araçtada var mıdır benzer sorunlar..

• saab 2,0 lt modelleri ortalama 10 11 lt yakıyor şehir içi tabii ki kullanıma gör değişir bende 2002 aero vardı 2,3 turbo 250 hp yüklendiğim anlarda 50 tane adam benzin yetiştiremiyorudu (17 litrecik) fabrika verilerinde 14,5 lt gösteriyor benimki biraz uçuk bir örnek oldu 9,5 in lpt si 2000 cc 150 hp olanı fabrika verileri 10 11 lt diye yazıyor.....
  • selamlar
    ben de bu hafta itibarı ile bir Saab kullanıcısıyım: 2000 model saab 93 aero sahibiyim. umarım hepinizin yazdığı kadar ben de aracımdan memnun kalırım.
    şimdi benim bir sorum olacaktı, özellikle ankaralı arkadaşlardan,
    arabanın SID 1 denen radyonun üstündeki ekran parça parça çalışıyor. bunun değişme ücreti 2.500 tlymiş fakat internette biraz araştırınca çok kolay onarılabileceğini buldum:

http://www.thesaabsite.com/93/Saab-Sidrepairs.htm
    http://www.saabworkshop.com/index.php?page=workshop&article_id=10

fakat bunu kendi başıma yapacak donanım ve tecrübeye sahip değilim. acaba bunu ankarada yaptırabileceğim, güvenilir bir oto elektrikçisi/elektronikçisi (tercihen saab uzmanı) biliyor musunuz?
    şimdiden tüm yardımlarınız için teşekkür ediyorum
    saygılarımla...

• merhaba arkadaşım bu numarayı ara onlar seni gereken yere yönlendirirler saab özel servisi erkan hakan usta 0312 2784519 mutlaka yardımcı olurlar şaşmaz da istersen gidebilirsinde ... emin ol opaldan sonra güvenebilceğin tek adres...
  • merhaba
    tavsiyeniz için çok teşekkürler. tavsiyeniz üzerine bugün gittim ve tanıştım, çok yardımcı oldular.
    umarım yol öncesi SID ve CD çaları hallederim. yoksa yolculuk ta kuru kuru gideceğiz, müziksiz
    tekrar sağolun
    umut
  • müziksiz uzunyol hiç çekilmiyor... ben de özkan memnun oldum önemli değil herzaman foruma beklerim arkadaşlar...
  • Saab severler tatilde heralde

Bende aracıma e-bay'den sunroof motor sipariş etmiştim. Bakalım ne zaman gelecek, heyecanla bekliyorum?
  • ben buradayım herzaman olduğu gibi coolfire benim numaram 0505 262 73 07 538 523 08 09 beni arayabilirmisin ya da cebini verwebilirmisin birşey soracam müsait olduğun zaman
  • ilanda bir tane saB 9,5 AERO 2005 MODEL VARDA onu almayı düşünüyorum ama aradım opel in bayi sahibinimiş aracını kendisi opel bayisinde bakım işlemlerini yaptığını söyledi sizce nederece sağlıklı onu soracaktım 2006 2009 kasasına da baktım ama içini gm çok basitleştirdiğinden vazgeçtim en çokı hoşuma giden 2004 v2005 kasası bende zaten 2002 9,5 aero vardı vazgeçemiyorum bu arabadan merso cls 320 cdi kullndım ama onun tadını vermiyor o yol tutuş o karizma o hızlanma verileri o donanım hepsi bir arada hangisinde var ne mercedes ne bmw ne volvo hikaye ne varsa 9,5 aero da var hastası oldum ama doğru dürüst uygun fiyata bir araç bulamıyorum internetten de bakıyorum ama internetteki araçların çoğu ya kazalı ya motorunda ya da şanzumanında problem var boşşşşşşşşşşşş neyse iyi akşamlar bana dönerseniz sevinirim...
  • Arkadaşlar saab severlere SELAMLAR
    Sitenize yeni katıldım. Bende bir saab sahibi oldum. Araçım 95 LPT 2000 motor Turbo 1998 model sizlerle saablar hakkında bilgi alış verişi yapmak istiyorum.Araçımı çok seviyorum ve herhangi bir arızası olduğunda ( elektroniksel veya mekaniksel ) çok iyi ustaların ellerini ve sizlerinde yardımı saab tecrübeleri ile güvenebiliciğim ustalara emanet etmek istiyorum. Araçımda Airbag ışıgı yanıyor bu konu ile ilgili beni yönlendirebileceginiz bir usta varmı .
    Şimdiden ilgi yardımlarınız için teşekkürler ediyorum. saygılar selamlar.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.