Daha öncede çıktı basında bu haberin aynıları ama daha bir şey olduğu yok. GM satamadığı için üretimi tamamen durduracak ve ocak ayından itibaren yeni alıcı bakacak. Olay şimdilik bu.
arkadaşlar hepinize merhaba.bugün itibarı ile bende saab 9,5 arc 3,0lt premium3 araç sahibi oldum.mondeo aracımı vererek bunu aldım.maaşallah uçak gibi.araç 170 bin km de lpg li hoş bir araç.
Merhaba , hayırlı olsun , iyi bir tercih yapmışsınız...Kazasız belasız kullanın inşallah..
Hayırlı olsun 9-5 1998 model 2,0 Turbo LPT 150 bg aracım var son derece herşeyinden özellikle gidişinden çok memnunum. Sizin aracınız 3.0lt nasıl gittigini hayal bile edemiyorum
konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:
tufan baysal bey ben sizin fikirlerinizin türkiye koşullarında gerçekleşmeini biraz abartı karşılıyorum ben de bir saab hastası biriyim sizin aracınız bugünün tarihi itibariyle 30000 euro değil 47500 tl yazmışsınız benim için iki rakam içinde bir fark yok neden çünkü ben kafamdan 40000 tl yazmadım SAAB I GETİREN SATIŞINI SAĞLAYAN BİR BAYİ SAHİBİNİN GÖRÜŞÜDÜR hergün internette araç ilanlarına bakan oto dergileri okuyan oto programlarını takip eden birisiyim saab 9,5 aero türkiye şartlarında içindeki donanımile onu karşılayan merceds s serisi ve bmw 7 serisi var ve başkada yok ama internette kafasına göre fiyat yazan araçlarında 2 sene ilanda beklediğini çok gördüm buna nispeten jaguar ıda örnek verebiliriz yani bir aracın satılacağı fiyat vardır o da 3 aşağı 5 yukarı bellidir.... saab bir hastalıkmı illaki ama ikinci eli sıfır hiç yok denecek kadar az szin aracınız 09 04 2007 tarihinde 34 ud 9716 26,05,2005 faturalı olarak ilk sahibinden almışsınız sahibinden .com da sizin aracınızı da takip ediyorum saab 9,5 aero ya gelince donanımı koltuk ısıtma koltuk soğutması deri döşeme kendine özgü night panel (gece görüşü) sahr boyun zedelenmesine karşı olan güvenlik sistemi yani tek tek yazmama gerek yok 2003 tarihinden itibaren f1 şanzuman direksiyondan vites değiştirme sizin aracınızda da var sizin sattığınız aracın ekstra donanımı neydi ben onu merak ettim saab markasında aero versiyonunun donanımı zaten en full olanıdır benim bilmediğim o yıllarda başka bir donanımı mı vardı ben anlamadım SON OLARAK ARACA GERÇEKTEN ÇOK İYİ BAKILMIŞTIR İNTERNETTE Kİ ARAÇLARIN BİRÇOĞU HIŞIR OLMUŞ SAAB İNTERNET İLANLARINDA SAYISI BELİRLİ BİR KOTAYI AŞMAYAN PİYASA OLUŞTURAMAMIŞ (JAGUAR ROVER ALFA ROMEO GİBİ SATIŞ KONUSUNDA DİĞER KONULARDA İLLAKİ KIYASLAMAM) BİR ARAÇTIR FİYATLARI ABARTMANINDA BİR ANLAMIYOK ARACIN 2010 SATIŞ FİYATI ZATEN 59000 EURO ZATEN ARTI BİR SAAB BAYİSİNE GİTTİĞİNİZ ZAMAN ZATEN GEREKEN İNDİRİMİ SAĞLIYORLAR TUFAN BEY SON SATTIĞINIZ ARACI DA HÜRRİYET GAZETSİNE SATILSIN DİYE KAÇ KERE İLAN VERDİNİZ FİYATINI AŞAĞI ÇEKTİNİZ 41000 TL YANLIŞ HATIMIYORSAM SİZİ ARADIĞIMDA ALICI GİBİ SORDUĞUMDA O FİYATA SATTIĞINIZI SÖYLEMİŞTİNİZ SADECE OLAYA KENDİ AÇINIZDAN BAKIYORSUNUZ SAAB 9,5 AERO ŞEHİR İÇİ 16,9 LT MAX. ŞEHİR DIŞI 8,0 9,0 LT ARASINDA BENZİN TÜKETEN BİR ARAÇ TÜRK İNSANI ARACIN PARÇASI UCUZ MU AZ YAKIYO MU VS VS.. ONALRA BAKTIĞI İÇİN VE BUNA DAHA FAZLA BİRSÜRÜ ŞEY YAZILABİLİR SİZİN SÖYLEDİĞİNİZİ HERKES BİR BİLGİSAYARIN TUŞUNA BAKARAK ÖĞRENEBİLİR BEN SİZDEN DUYDUM BU KADAR RAHAT İSTEDİĞİNİZ SAAB SATILDIĞINI SRMAK VE YAZMAK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY VARSA ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM TUFAN BEY
YİNE SÖYLÜYORUM NE KADAR TEMİZ OLURA OLSUN 2005 SAAB 9,5 AERO MAXİMUM 40000 TL DAHA FAZLASINI VERMEK ÇILGINLIK SAAB IN HASSAS NOKTALARI ÇOK FAZLA ÇOK HASSAS BİR ARABA BİR DETEMİZ BAKILMADIYSA ÇOK KÖTÜ SAaaaaaaaaaaab nerdde napacağı belli olmaz... aracın satmayı düşünmek lazım ihtiyacı olmayanlar için söylemiyorum bence saab kalitasiyle güvenliğiyle (euro n cap testlerinde olduğu gibi 60 km sabit hızla yapılan testlerdenn değil 120 km hızla bir test yapan yorumu size bırakıyorum internetten araştıralirsiniz) işçiliğyle donanımıyla türkiye şartlarında alınabilcek araçların başında geliyor....
son yazdığınız 9,3tid ona katılıyorum piyasası var ama ne derece... söylemeye gerek yok
Lütfen flood yapmayalım. Mesajınıza bir şey eklemek için değiştir butonunu kullanınız.
Bu arada spyker firması umarım Saab için hayırlı olur. Ama bizim için önemli olan diğer unsur distribütörün tutumu. İnşallah bu konuda da gelişmeler olur.
mutlaka distribütör değişmesi lazım ama isveç hükümetinin garanttörlüğü olmasaydı saab kesinlikle tarihe gömülecekti saab ı kurtaran yine isveç hükümeti böyle köklü geçmişi olan bir [simage][/simage]firma kapanmıyacağı için en çok benim gibi iskandinav hastası olanlar çok sevinmiştir...
Çok sessizleşmiş buralar. Cenevre fuarından Saab ve Spyker ile ilgili bilgileri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz
İlerleyen günlerde hareketlenecek gibi Saab cephesi, hayırlısı bakalım.
izmir de çınarlıda mert oto var saab konusunda uzman bir arkadaş işletiyor.hurşit. hem çok bilgili hemde fiyatı uygun tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: coolfire
Çok sessizleşmiş buralar. Cenevre fuarından Saab ve Spyker ile ilgili bilgileri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz
İlerleyen günlerde hareketlenecek gibi Saab cephesi, hayırlısı bakalım.
Aşağıdaki link derken?
selam Yıldıran kardeş
sende saab varmı? 95 veya 96 900 se almayı düşünüyorum, ne dersin,ben İzmir"deyim,
araçların biri kütahya"da diğeri antalya"da...
HOCAM Bende 9.5 var 2002 model.3.0 v6 motor.incelemek istersen karsıyakadayım.inceleyebilirsin
arkadaşlar ben saab 1.9 ttid aero almayı düsünüyorum 2008 2009 model 55000 65000 arası arac 1.9 motor 180 bg. 400 tork aracı hiç kullanmadım kullanan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla.. sizce aracı alayımmı
Selam arkadaşlar
2004 model 9-3 2.0T vector almayı düşünüyorum araç 160.000 km de gökşenler servis bakımlı.Aracı inceledim gayet temiz hasarı yok.nediyorsunuz sizce alınır mı?alırsam beni ne kadar idare eder yada km den dolayı artık devamlı arızamı çıkartır?
benim araç 176 bin de şu an.2002 model 3.0 v6 ve lpg li.ama motoru saat gibi maşallah.uzun süre binmeyi düşünüyorsanız alın .gerçi araba işi biraz şansa baglı,geçmişi temizse alınır güzel güzel binilir.
Sayın Yıldıran
Aracın tüm bakımları yetkili serviste yapılmış geçmiş ile ilgili sıkıntı yok.fakat ilerde ben satmak istersem satabilir miyim onu merak ediyorum.Parçalarıda pahalı.kararsız kaldım anlayacağın.