Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
18.759
Cevap
86
Favori
695.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün misafir geldi biraz konuştuk bana 2.elde satmak zorunda kalırsan daha kolay satılabileceği için
    tam otomatik corsa al dedi,

valla ne diyeyim eşimde olabilir dedi, kafam karıştı gibi SX4 'ün yedek parça fiyatı servis bakım giderleri
    kaç lira tutuyor, birde bizim suzuki satışta adamlar dürüst , profesyonel çalışıyorlar adamları çok sevdim,
    fiat-ford-chevrolet hiç ilgili değil satmazsa da olur havasındalar,

siz cors-sx4 arasındaki durum için ne dersiniz?

saygıyla,
  • quote:

Orijinalden alıntı: firat74

herkese merhaba,
    dün misafir geldi biraz konuştuk bana 2.elde satmak zorunda kalırsan daha kolay satılabileceği için

valla ne diyeyim eşimde olabilir dedi, kafam karıştı gibi SX4 'ün yedek parça fiyatı servis bakım giderleri
    kaç lira tutuyor, birde bizim suzuki satışta adamlar dürüst , profesyonel çalışıyorlar adamları çok sevdim,

saygıyla,

arkadaşım sana tek diyeceğim ikisinide sür sonra hangisi içine yatıyorsa onu al ! ama ne alırsan al otomatik düşünüyorsan tam otomatik olsun ..3 gün oldu sana şunu söyleyebilirim sadece, arabaya aşık oldum kullanmadığım hiç bir araba kalmadı neredeyse ama suzukide ki sürüş zevkini rahatlığını bu sınıfta hiç bir arabada bulamazsın ..iyi bir test sürüşü yap ne demek istediğimi anlayacaksın .. ayrıca türkiye şartları belli her yer tümsek çukur v.s ikinci el dersen sana hiç bir şey diyemem ama şu varki hastalık borç harç v.s olmadığı sürece ben bu arabayı asla satmayı düşünmüyorum .. bak 3 gündür kaç kişi gördü arabayı hepsi hayran kaldı bir kaç süren arkadaşımda oldu harika süpermiş dediler .. sen alırsan ben alırsam insanlar tanırsa piyasada olur her şey olur ama aracı daha 100 kişiden 90 ı bilmiyor .. bir kere sx4 c sınıfı corsa b sınıfı aldığım yer kia,hyundai,ford,suzuki ve bir kaç markanın daha bayi, bakma suzuki daha az satıyor ama kalitesini hiç biri tutmaz dedi orada çalışan bir arkadaşım ....uzun lafın kısası binmek için alıyorsan suzuki satmak için alıyorsan bugün hiç bir arabadan zarar etmeme şansın yok suzukiden 5 edersin opelden 3 oda 1 sene içinde satarsan 3-5 senede zaten kim ölür kim kalır ALLAH bilir...ALLAH gönlünüze göre versin diyelim noktayı koyalım ..

• Bugun lpg yi olctum sehir ici esim kullandi ki acemidir gereksiz fren dengesiz hizlanmayla 400 kmdeki arac kmde 23kr yakti su kis gunu daha ne olacak ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SORMA_NEDEN

quote:

herkese merhaba,

saygıyla,

arkadaşım sana tek diyeceğim ikisinide sür sonra hangisi içine yatıyorsa onu al ! ama ne alırsan al otomatik düşünüyorsan tam otomatik olsun ..3 gün oldu sana şunu söyleyebilirim sadece, arabaya aşık oldum kullanmadığım hiç bir araba kalmadı neredeyse ama suzukide ki sürüş zevkini rahatlığını bu sınıfta hiç bir arabada bulamazsın ..iyi bir test sürüşü yap ne demek istediğimi anlayacaksın .. ayrıca türkiye şartları belli her yer tümsek çukur v.s ikinci el dersen sana hiç bir şey diyemem ama şu varki hastalık borç harç v.s olmadığı sürece ben bu arabayı asla satmayı düşünmüyorum .. bak 3 gündür kaç kişi gördü arabayı hepsi hayran kaldı bir kaç süren arkadaşımda oldu harika süpermiş dediler .. sen alırsan ben alırsam insanlar tanırsa piyasada olur her şey olur ama aracı daha 100 kişiden 90 ı bilmiyor .. bir kere sx4 c sınıfı corsa b sınıfı aldığım yer kia,hyundai,ford,suzuki ve bir kaç markanın daha bayi, bakma suzuki daha az satıyor ama kalitesini hiç biri tutmaz dedi orada çalışan bir arkadaşım ....uzun lafın kısası binmek için alıyorsan suzuki satmak için alıyorsan bugün hiç bir arabadan zarar etmeme şansın yok suzukiden 5 edersin opelden 3 oda 1 sene içinde satarsan 3-5 senede zaten kim ölür kim kalır ALLAH bilir...ALLAH gönlünüze göre versin diyelim noktayı koyalım ..

Allah razı olsun,
    deneme sürüşü için; acemi sürücü olduğum için(ehliyeti yeni aldım) sürüş tecrübem yok.
    arkadaşla bakma şansım olabilir. Satma amacı ile olaya bakmıyorum. Okul köyde 30km mesafede
    gidiş dönüş amacı ile hem servis olarak kullanırım demiştim ilk zaman sonra vazgeçtim sıfır arabayı
    yormaya değmez diye. vs.
    34BİN LİRA bu araç için çok iyi rakam çünkü küçük iç alanı ile punto 35bin para istiyor bayide.
    Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
    Alınca gruptaki arkadaşlara resim paylaşacam inşallah.
    bu arada yakıt ortalamanızı yazarsanız fabrika verisi ile olan farkın kaç litre yakıt tüketimi olacağını
    belirlemiş oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dylan35

selamlar ,
    yaklaşık yirmi günden beri bende 2009 model sx4 HB (düz vites) sahibiyim...
    beni de kulübe eklerseniz sevinirim...

sx4 ü almadan önce forumlarda çok araştırdım ama malesef araç pek bilinmediği için hakkında da fazla bilgi yok... ama özellikle görünüş olarak çok hoşuma gittiğinden (otomobillerden ve teknik özelliklerinden zaten çok anlamam) ve özelliklerinin (yüksek olması , geniş sayılabilecek iç mekanı , crossover olması vb..) benim beklentilerimi karşılayabileceğini düşündüğümden sonunda gözümü karartıp ikinci el bir tane aldım... (buarada sahip olduğum ilk araçtır) umarım pişman olmam...

özellikle uzun zamandan beri kullanan arkadaşlar görüşlerini belirtirse sevinirim... yakıt tüketiminin fazla olduğuna dair bazı eleştiriler gördüm ama aracı şimdilik sadece haftasonu kullandığımdan lpg taktırmayı düşünmüyorum... ne dersiniz?

Öncelikle şunu söyliyim eğer aldığınız kişi aracı hor kullanmamışsa kesinlikle pişman olmazsınız,çok çok kaliteli bir araç,50 bini devirdim allah nazardan saklasın hiç bir sorunum çıkmadı.

Şu benzin olayı her araç için bir şehir efsanesi halini almaya başladı ,işte her araç aşağı yukarı aynı benzini harcıyor,sx4 de diğer aynı sınıftaki araçlar kadar yakıt yakıyor ne az ne fazla,yakıt tüketimi biraz sürücü ilede alakalı ne kadar agresif sürerseniz o kadar çok harcar,ben piyasadaki araçlar arasında öyle çok konuşulduğu gibi bir fark olduğunu düşünmüyorum.Üç aşağı beş yukarı hepsi aynı.

Size ve bütün yeni araç alan arkadaşlara tekrardan hayırlı olsun,bu fiyata sürmesi çok zevkli,çok kaliteli bir araç aldınız,ayrıca çok kaliteli servisleri ve personeli olan bir marka ile muhattap olucaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 18 Mart 2012; 11:05:58 >

• quote:

quote:

quote:

herkese merhaba,

saygıyla,

Allah razı olsun,
    deneme sürüşü için; acemi sürücü olduğum için(ehliyeti yeni aldım) sürüş tecrübem yok.
    arkadaşla bakma şansım olabilir. Satma amacı ile olaya bakmıyorum. Okul köyde 30km mesafede
    gidiş dönüş amacı ile hem servis olarak kullanırım demiştim ilk zaman sonra vazgeçtim sıfır arabayı
    yormaya değmez diye. vs.
    34BİN LİRA bu araç için çok iyi rakam çünkü küçük iç alanı ile punto 35bin para istiyor bayide.
    Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
    Alınca gruptaki arkadaşlara resim paylaşacam inşallah.
    bu arada yakıt ortalamanızı yazarsanız fabrika verisi ile olan farkın kaç litre yakıt tüketimi olacağını
    belirlemiş oluruz.

Köy yolunda kullanıcaksanız kesinlikle sx4 alın.Arazide kullanması çok zevkli bir araç,altı yükse olduğu ve 2 çeker olduğu için her türlü yolda çok güzel gidiyorsunuz.

Bu arabanın benim için eksik 2 yönü var biri arazi için yapıldığından sert süspansiyonları diğeri arka koltuk diz mesafesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 18 Mart 2012; 11:10:15 >

• quote:

sonuçta arabayı bugün aldım ilk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim , bu fiyata bu araba bedava benim gibi senede 10.000 km yi geçmeyen kişiler için benzinde çok sıkıntı olmayacak gibi fabrika değerlerine göre uzun yolda 5,6 tüketimi var ve araba 1.6 120 beygir , açıkası test sürüşü yapmama rağmen tereddütlerim vardı. acaba 4 ileri otomatik kasarmı perfonmans sorunu olurmu araba uzun yolda bağırırmı v.s gibi hepsini bugün çürüttü anında bir gönül bağı kuruldu aramızda tam dikkat etmedim ama 110-120 ile giderken sanırım 2500 devir gibi bir çeviriyordu yani 4 iler olması sizi aldatmasın ..ayrıca vites geçişleri çok tatlı öyle kasma vuruntu v.s yok ..ben kim düşünüyorsa bir an önce test etmesini tavsiye ediyorum inanılmaz bir sürüş zevki var ..tabiki bunlar ilk izlenimler kaltesi v.s uzun dönemde belli olacak ..ara ara bilgilerimi paylaşacağım canlandıracağım bu forumu İNŞALLAH ..:)

selam,
    aracı kaç liraya aldınız? birde kasko kaç lira tuttu?
    aracı kısmetse bu hafta içi alayım diyorum, kasko
    kaç liraya mal oluyor onu size sormak istedim.
    Allah herkese kazasız,belasız sürüş nasip etsin.

• quote:

quote:

sonuçta arabayı bugün aldım ilk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim , bu fiyata bu araba bedava benim gibi senede 10.000 km yi geçmeyen kişiler için benzinde çok sıkıntı olmayacak gibi fabrika değerlerine göre uzun yolda 5,6 tüketimi var ve araba 1.6 120 beygir , açıkası test sürüşü yapmama rağmen tereddütlerim vardı. acaba 4 ileri otomatik kasarmı perfonmans sorunu olurmu araba uzun yolda bağırırmı v.s gibi hepsini bugün çürüttü anında bir gönül bağı kuruldu aramızda tam dikkat etmedim ama 110-120 ile giderken sanırım 2500 devir gibi bir çeviriyordu yani 4 iler olması sizi aldatmasın ..ayrıca vites geçişleri çok tatlı öyle kasma vuruntu v.s yok ..ben kim düşünüyorsa bir an önce test etmesini tavsiye ediyorum inanılmaz bir sürüş zevki var ..tabiki bunlar ilk izlenimler kaltesi v.s uzun dönemde belli olacak ..ara ara bilgilerimi paylaşacağım canlandıracağım bu forumu İNŞALLAH ..:)

selam,

arkadaşım ben 35.000 TL ye aldım 2009 palio aracım vardı onu kafama yatan bir rakama takasa verdim 35.000 TL ye bitti ..bu fiyata trafik sigortası yok ben yaptırdım onu eski aracımdan aktarım oldu kasko olayını aktarma yaptım ağustosa kadar sadece 30 tl ye kasko devam edecek böyle bir uygulama varmış birde ben 5 senedir sürekli kasko yaptıran biriyim en ufak bir kazamızda olmadı hamd olsun . yani indirimin en dip yerindeyim şu an bu yüzden herkese göre değişir..unutmadan bu fiyata + sesli mesafe göstergeli bir park sensörü trafik seti hediye verdiler ..koltuk ve motor koruma fişide verdiler boya korumada yaparız dediler adamları izindeymiş.. şu ana kadar fazla gezemedim çok yoğun işlerimden dolayı mali müşavirim az çok bilirsiniz mart ayını :) daha 200 km deyim ..bu ay geçsin detaylı bilgileri gerekirse hareket halinde video bile koymayı düşünüyorum nasipse ..yanlız şu varki şu sx4 ile aramda bir aşk başladı öyle bir araba yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SORMA_NEDEN -- 18 Kasım 2012; 18:06:31 >

• quote:

quote:

quote:

selam,

arkadaşım ben 34.000 TL ye aldım 2009 palio aracım vardı onu kafama yatan bir rakama takasa verdim 34.000 TL ye bitti ..bu fiyata trafik sigortası yok ben yaptırdım onu eski aracımdan aktarım oldu kasko olayını aktarma yaptım ağustosa kadar sadece 30 tl ye kasko devam edecek böyle bir uygulama varmış birde ben 5 senedir sürekli kasko yaptıran biriyim en ufak bir kazamızda olmadı hamd olsun . yani indirimin en dip yerindeyim şu an bu yüzden herkese göre değişir..unutmadan bu fiyata + sesli mesafe göstergeli bir park sensörü trafik seti hediye verdiler ..koltuk ve motor koruma fişide verdiler boya korumada yaparız dediler adamları izindeymiş.. şu ana kadar fazla gezemedim çok yoğun işlerimden dolayı mali müşavirim az çok bilirsiniz mart ayını :) daha 200 km deyim ..bu ay geçsin detaylı bilgileri gerekirse hareket halinde video bile koymayı düşünüyorum nasipse ..yanlız şu varki şu sx4 ile aramda bir aşk başladı öyle bir araba yani :)

Allah kolaylık versin,
    aracınızla muhabbettiniz daim olsun, bunları okuyunca hemen gidip alasım
    geliyor. araç kredisi için en az zalim olan banka hangisi?
    hayırlı çalışmalar,

• İyi akşamlar herkeze.Bende sx4 ü uzun zamandır inceliyorum.Elimdeki focusu satınca almayı düşünüyorum.Ancak aracın kalitesi özellikle otomatik şanzımanı konusunda tereddütüm var. Birde bu araçlarda donanım biraz zayıf gibi, mesela arka cam otomatik değil, hava yastığı 2 tane, manuel klima, çelik jant yok vs. gibi.Alan arkadaşlar herşeye rağmen tavsiye edermi. İyi akşamlar .
  • bugün bayiden arkadaş aradı,
    gidip çayını içtim, sohbet ettik yeni swift araçlar gelmiş donanım full neredeyse herşey var,
    bağajı yok desem yeridir, fiyatı 36bin,
    yakıtı düşük ortalama 4,4 litre...

benzin fiyatı artışta, sorum:
    sx4 lpg taktırıp mı alınmalı yoksa swift mi?
    saygıyla,
  • ben brc attırdım kullanıyorum. 23kr yakıyor. swift vs sx4 dersen, sx4 daha geniş ferah ve güçlü. ben sx4 derim. biraz da kullanım amacına bağlı. aile için sx4 idealdir.
  • volkann86,
    sx4 mü 23 kuruş yakıyor? sanırım şehir içi için olan değeri yazdınız.
    ben acemi şoför olduğum için şunu da sorayım size; araç için kaç lt lik
    lpg kiti taktırdınız? bagaj için yer kalması gerek derim.
    100 km de benzin lpg karışık kaç litre ya da kaç tl lik tüketim değeriniz var?
    Allah kazasız , belasız sürüş nasip etsin,
  • quote:

volkann86,

evet. şehir içi.

lpg deposunu simit koydurdum. bagajda bi daralma olmadı haliyle.

8-8,5 benzin 9-9,5 lpg yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

volkann86,

evet. şehir içi.

cevap için çok teşekkür ederim.
    bu hafta içinde sx4 alıp almayacağım netleşecek,
    şehirler arası yollarda araç konforu nasıl? bunu da sormuş olayım size,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

volkann86,

evet. şehir içi.

cevap için çok teşekkür ederim.
    bu hafta içinde sx4 alıp almayacağım netleşecek,
    şehirler arası yollarda araç konforu nasıl? bunu da sormuş olayım size,

henüz uzun yol denemesi yapmadım.

• saygıdeğer sx4 kullanıcıları,
    acilen cevap bulmam gerekiyor,
    sx4 için bir miktar kredi alayım diyorum.
    lpg kiti servis tarafından takılacağı için
    garanti bozulmaz demişlerdi.
    şimdi lpg kiti taktırınca ş.içi hem lpg
    hem de benzin kullanılacağı için
    toplam tüketim ş.içi lpg ve benzin kaç litre
    tüketim oluyor?
    lpg için web te bağaj altındaki bölüme
    simit lpg kullanılmış sizinkilerde böylemi?
    boya koruma işe yarar mı?
    valla aklıma şimdilik bunlar geliyor,
    inşallah hayırlısı olur,
    cevaplarınızı bekliyorum.
  • fırat arkadaşım gerçek şuki araba çok zevkli keyifli v.s v.s ama şu an 320 km deyim ortalam 9,6 gösteriyor ve % 80 İ şehir içi ama benim hesabına göre daha fazla yakıyor 11 lt kadar belkide bunda benim çok kısa mesafelerle dur kalk yapmamın ve arabanın yeni olmasının etkisi var ...kısaca bu araç yakıyor ona göre düşün :) kıyaslama yapmam gerekirse bir önceki arabam palio 1.4 fire 2009 model 26.000 km de satmıştım.. o da şehir içindeçok yakıyordu buna yakın yada biraz daha az ama uzun yolda 5 ila 5,6 arasında yakıyordu kaç kez denedim uzun yolda suzukide uzun yolda 6 lt ye geçmezse benim için fazlasıyla yeterli olacak ..lpg olayını hiç bilmiyorum hiö kullanmadım hiç düşünmedim ama yeminli değilim sonuçta :) bizim suzukilerin subap yapısı lpg ye uyumlu değilmiş çabuk zarar veriyormuş diye bir şey okummuştum ama bende yazanların yalancısıyım ..
  • quote:

fırat arkadaşım gerçek şuki araba çok zevkli keyifli v.s v.s ama şu an 320 km deyim ortalam 9,6 gösteriyor ve % 80 İ şehir içi ama benim hesabına göre daha fazla yakıyor 11 lt kadar belkide bunda benim çok kısa mesafelerle dur kalk yapmamın ve arabanın yeni olmasının etkisi var ...kısaca bu araç yakıyor ona göre düşün :) kıyaslama yapmam gerekirse bir önceki arabam palio 1.4 fire 2009 model 26.000 km de satmıştım.. o da şehir içindeçok yakıyordu buna yakın yada biraz daha az ama uzun yolda 5 ila 5,6 arasında yakıyordu kaç kez denedim uzun yolda suzukide uzun yolda 6 lt ye geçmezse benim için fazlasıyla yeterli olacak ..lpg olayını hiç bilmiyorum hiö kullanmadım hiç düşünmedim ama yeminli değilim sonuçta :) bizim suzukilerin subap yapısı lpg ye uyumlu değilmiş çabuk zarar veriyormuş diye bir şey okummuştum ama bende yazanların yalancısıyım ..

Sorma_neden arkadaşım cevabın için çok sağol, Allah razı olsun,
    dün bayiyi aradım 34bin liralık olan son 2 aracın birini sabah kalanı satmış telefon açtığımda sırada ise kalan son aracı satıyorum
    dediler. Kısmet degilmiş yani.
    swift verelim denildi swift te küçük bagaj yok vaz geçtim.
    hem 11 lt benzini içiyor derim ben buna,
    otomatik başka araç bakacam şimdi.

astra classic3 otomatik hakkında bilginiz varmıdır?
    saygıyla,

• quote:

fırat arkadaşım gerçek şuki araba çok zevkli keyifli v.s v.s ama şu an 320 km deyim ortalam 9,6 gösteriyor ve % 80 İ şehir içi ama benim hesabına göre daha fazla yakıyor 11 lt kadar belkide bunda benim çok kısa mesafelerle dur kalk yapmamın ve arabanın yeni olmasının etkisi var ...kısaca bu araç yakıyor ona göre düşün :) kıyaslama yapmam gerekirse bir önceki arabam palio 1.4 fire 2009 model 26.000 km de satmıştım.. o da şehir içindeçok yakıyordu buna yakın yada biraz daha az ama uzun yolda 5 ila 5,6 arasında yakıyordu kaç kez denedim uzun yolda suzukide uzun yolda 6 lt ye geçmezse benim için fazlasıyla yeterli olacak ..lpg olayını hiç bilmiyorum hiö kullanmadım hiç düşünmedim ama yeminli değilim sonuçta :) bizim suzukilerin subap yapısı lpg ye uyumlu değilmiş çabuk zarar veriyormuş diye bir şey okummuştum ama bende yazanların yalancısıyım ..

hocam fotoları bekliyoruz :D

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.