Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.759
Cevap
86
Favori
695.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sekoya81

quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

arkadaşlar bende dün akşam itibariyle bir tane "0" km sx4 alarak aranıza katıldım. kavun içi rengi otomatik vites. şimdilik bir sorunum yok. bu arada araç 120 beygir

Hayırlı olsun ,çok sevindim,araç hakkındaki artı eksi yorumarı sizdende bekliyoruz.

öncelikle, ben bu aracı geçen sene de almaya niyetlenmiştim. fakat performansı beni tatmin etmemişti.

şimdi baktım araç 120 beygir olmuş, gidip bi deneyeyim dedim. denedim bu sefer olmuş dedim.

yakıtı şuan da 8.4 gösteriyor. bu da 37kr gibi bi rakama geliyor. rodaj süresi bitince daha da düşecektir. zaten bundan önceki aracım lpg'de bunu yakıyordu. o yüzden şimdilik lpg taktırma işini ertledim gibi...

onun dışında kasa olarak hoş araç. rengi itibari ile de dikkat çekiyor. fazla yaygın olmadığı için sağda solda çok soran oluyor.

şimdilik çok memnunum...

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bende dün akşam itibariyle bir tane "0" km sx4 alarak aranıza katıldım. kavun içi rengi otomatik vites. şimdilik bir sorunum yok. bu arada araç 120 beygir

Hayırlı olsun ,çok sevindim,araç hakkındaki artı eksi yorumarı sizdende bekliyoruz.

öncelikle, ben bu aracı geçen sene de almaya niyetlenmiştim. fakat performansı beni tatmin etmemişti.

şimdi baktım araç 120 beygir olmuş, gidip bi deneyeyim dedim. denedim bu sefer olmuş dedim.

yakıtı şuan da 8.4 gösteriyor. bu da 37kr gibi bi rakama geliyor. rodaj süresi bitince daha da düşecektir. zaten bundan önceki aracım lpg'de bunu yakıyordu. o yüzden şimdilik lpg taktırma işini ertledim gibi...

onun dışında kasa olarak hoş araç. rengi itibari ile de dikkat çekiyor. fazla yaygın olmadığı için sağda solda çok soran oluyor.

şimdilik çok memnunum...

kardeş hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşaallah. aramıza hoşgeldin..

• teşekkürler arkadaşlar.

sx4'lerinizde hangi lpg kiti kullanıyorsunuz?
  • ALLAH nasip ederse bende haftaya SX4 ümü alıyorum kaporayı verdim anlaşmayı yaptım..SX4 1.6 AT BEYAZ ..2011 model kampanyalı araçlardan 1.6 120 hp .. İnşallah aracı alınca bir süre sonra paylaşımlarımı yaparım buradan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SORMA_NEDEN

ALLAH nasip ederse bende haftaya SX4 ümü alıyorum kaporayı verdim anlaşmayı yaptım..SX4 1.6 AT BEYAZ ..2011 model kampanyalı araçlardan 1.6 120 hp .. İnşallah aracı alınca bir süre sonra paylaşımlarımı yaparım buradan..

hayırlı olsun. lpg düşünüyor musunuz?
  • quote:

quote:

ALLAH nasip ederse bende haftaya SX4 ümü alıyorum kaporayı verdim anlaşmayı yaptım..SX4 1.6 AT BEYAZ ..2011 model kampanyalı araçlardan 1.6 120 hp .. İnşallah aracı alınca bir süre sonra paylaşımlarımı yaparım buradan..

hayırlı olsun. lpg düşünüyor musunuz?

Volkan bey sizi telefonla arayan kişi bendim :) sağolun sizinde katkınız oldu karar vermemde ..ben senede 10.000 km yi hiç bir zaman geçemedim şu an için düşünmüyorum İnşallah ömrümüz olurda beğenir binersek araca ilerisi için bir şey diyemem .. yanlız bana bugün satıştaki bir arkadaş lpg kiti takabiliyoruz dedi garantisini bozmadan bende düşünmediğim çok fazla soru sormadım sadece hangi kit dediğimde gas italia yazıyordu ..daha da bir şey konuşmadık bu konuda..

• quote:

oh oh ne güzel çoğalıyoruz,herkese yeni araçları hayırlı olsun,bol bol yorum bekliyoruz,bu arada lpg taktırmayı kimseye önermem.Kaşla göz arası benimki 50 bini devirdi.

Hangi sebepten önermezsiniz?

Bir de 120 HP'liklere uyumlu mu bu acaba lpg?
  • ben iki gün önce taktırdım lpg. brc marka taktırdım. herhangi bir problem yok saat gibi maşallah :D
  • Sayın bamkan 120 bg için lpg olup olmayacağını yetkili servise sorarsanız daha iyi olur.

Bizim arabalar için değil her model araba için lpg nin motora zarar verdiği ,performansını düşürüp ömrünü azalttığı bilinen bir gerçek he ama ben tasarruf etmek istiyorum diyorsanız tabiki bir şey diyemem :)
    Tekrardan herkese hayırlı olsun,güle güle kullanın.
    Lpg performansı hakkındada ara sıra yorum yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 15 Mart 2012; 13:16:18 >
  • tabiki hiç kimse lpg zararsız diyemez fakat günümüz lpg teknolojisi artık kusursuza yakın kitler üretiyor. şu an için en büyük sıkıntı yeni nesil motorların magnezyum içerikli sübapları. bu sübaplar yüksek devirlerde kullanıldığı takdirde 30-40 bin km sonra uzama yapıyorlar. bunun nedeni de lpg nin benzine göre çok yüksek ısılarda patlaması. bunu engellemek için benim taktırıdığım kit olan brc de vsr diye bir sistem var. araç tehlikeli devirlere çıkmaya başlayınca %80 lpg, %20 benzine dönüyor. bu da hem silindirin hem de sübapların soğumasına dolayısıyla zarar görmesine engel oluyor. ha, kesin çözüm mü? tabiki değil. ama atıyorum 40 binde bozulacak bi sübabı bu sistem 70-80bin kmye kadar koruyor. 70 bin kmye gelen lpgli bir aracın yaptığı sarfiyata zaten o sübapları rahat değiştirirsiniz.
  • ALLAH ın izniyle bugün bursadan arabamı aldım inegöle getirdim 50-60 km binmiş oldum şu ana kadar her şey çok güzel MAŞALLAH ben bu aracı neden daha önce almadım dedim kendime aldım diye söylemiyorum ama tam otomatik vites harika araba yolda resmen akıyor 110-120 yaptım rahatsız eden bir ses v.s yok..zamanla paylaşacağım düşünmcelerimi İNŞALLAH .
  • quote:

ALLAH ın izniyle bugün bursadan arabamı aldım inegöle getirdim 50-60 km binmiş oldum şu ana kadar her şey çok güzel MAŞALLAH ben bu aracı neden daha önce almadım dedim kendime aldım diye söylemiyorum ama tam otomatik vites harika araba yolda resmen akıyor 110-120 yaptım rahatsız eden bir ses v.s yok..zamanla paylaşacağım düşünmcelerimi İNŞALLAH .

Otomatik vites manuelden bozma tiptronik değil tam otomatik diyorsunuz, güzel bilgi bunu bilmiyordum teşekkürler..
  • sonuçta arabayı bugün aldım ilk izlenimlerim harika ötesi diyebilirim , bu fiyata bu araba bedava benim gibi senede 10.000 km yi geçmeyen kişiler için benzinde çok sıkıntı olmayacak gibi fabrika değerlerine göre uzun yolda 5,6 tüketimi var ve araba 1.6 120 beygir , açıkası test sürüşü yapmama rağmen tereddütlerim vardı. acaba 4 ileri otomatik kasarmı perfonmans sorunu olurmu araba uzun yolda bağırırmı v.s gibi hepsini bugün çürüttü anında bir gönül bağı kuruldu aramızda tam dikkat etmedim ama 110-120 ile giderken sanırım 2500 devir gibi bir çeviriyordu yani 4 iler olması sizi aldatmasın ..ayrıca vites geçişleri çok tatlı öyle kasma vuruntu v.s yok ..ben kim düşünüyorsa bir an önce test etmesini tavsiye ediyorum inanılmaz bir sürüş zevki var ..tabiki bunlar ilk izlenimler kaltesi v.s uzun dönemde belli olacak ..ara ara bilgilerimi paylaşacağım canlandıracağım bu forumu İNŞALLAH ..:)

• ayrıca içi çok ferah diz mesafesi baş mesafesi sıkıntısız ...bir sx4 e binin gidin sonra bir nissan qashqaiye binin aradaki farkı görün evet abartıyorum bence dağlar kadar fark var iç mekan rahatlığı açısından .. bunları nedenmi yazıyorum maalesefki sx4 fazla bilinen duyulan bir araba değil çünkü bende niyetine girdiğimde fazla paylaşım bulamadım olaki merak edenler olursa değerlendirsin diye yazıyorum ..
  • hadi hayırlı olsun...
  • 1 yıldır burda bağırıyordum bu fiyata inanılmaz derecede kaliteli bir araba diye .
  • herkese merhaba,
    sx4 aracı halen bayii bekletiyor. kısmetse yakın zamanda teslim alacam,
    tam otomatik benzinli araç için elinizdeki ş.içi yakıt tüketim değerleri nasıl?
    saygıyla,
  • quote:

ALLAH ın izniyle bugün bursadan arabamı aldım inegöle getirdim 50-60 km binmiş oldum şu ana kadar her şey çok güzel MAŞALLAH ben bu aracı neden daha önce almadım dedim kendime aldım diye söylemiyorum ama tam otomatik vites harika araba yolda resmen akıyor 110-120 yaptım rahatsız eden bir ses v.s yok..zamanla paylaşacağım düşünmcelerimi İNŞALLAH .

Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin,
  • selamlar ,
    yaklaşık yirmi günden beri bende 2009 model sx4 HB (düz vites) sahibiyim...
    beni de kulübe eklerseniz sevinirim...

sx4 ü almadan önce forumlarda çok araştırdım ama malesef araç pek bilinmediği için hakkında da fazla bilgi yok... ama özellikle görünüş olarak çok hoşuma gittiğinden (otomobillerden ve teknik özelliklerinden zaten çok anlamam) ve özelliklerinin (yüksek olması , geniş sayılabilecek iç mekanı , crossover olması vb..) benim beklentilerimi karşılayabileceğini düşündüğümden sonunda gözümü karartıp ikinci el bir tane aldım... (buarada sahip olduğum ilk araçtır) umarım pişman olmam...

özellikle uzun zamandan beri kullanan arkadaşlar görüşlerini belirtirse sevinirim... yakıt tüketiminin fazla olduğuna dair bazı eleştiriler gördüm ama aracı şimdilik sadece haftasonu kullandığımdan lpg taktırmayı düşünmüyorum... ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: firat74

quote:

Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin,

tşk ederim arkadaşım ALLAH sanada güle güle binmeyi nasip etsin ..ben arabam 3.000 km olmadan yakıt konusunda bir bilgi v.s vermem veremem daha 100 km deyim :) şu an ortalama 8,7 ama şuna inanıyorumki herhangi bir benzinli araçtan çok daha fazla yakmayacak tabiki ayağımızın ayarını bilirsek :) ben arabanın uzun yoldaki yakıtına bakarım şehir için ölçü olmuyor çünkü sabah biniyorum işyerim 1 km araba ısınmadan kapatıyorum kontağı ama nasıl bir şöförlüğüm varsa hangi aracı sürdüysem şehir dışı rakamlarını hep tutturdum sx4 benim 5.aracım yaşım 33 ömrümüz varsa borç harç sıkıntı yaşamazsam az binerim zevkle binerim 5 yıl satmam İNŞALLAH.. arabanın sürüş zevki müthiş ben bunu uçuyor kaçıyor diye söylemiyorum içi çok ferah görüş alanı çok güzel ve yükseken bakıyorsun yola tam bir jeep havası var ...dün biri hayırlı olsun kaça aldın bu jeep i dedi :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.