he yaa doğru söylüyon bende nette girince maillerden sonra bi boşluk hissediyorum ve bide bakmışımki burdayım sonra başından kalkamıyorum ne garip. demekki bu site çok güzel....
quote:
Orijinalinden alıntı: Kıllı Boy
Ya başka site yazcam yuarıya elim hemenwww.don.... yazıyo istemsiz bir biçimde... Yok mu bu işin doktoru burda???!!!
forum.donan.......yaz daha çabuk ulaşırsın
quote:
Orijinalinden alıntı: guenen
+1
antiwww.donanimhaber.com die bir şey war mı banada bulaştıda bu hastalık elim alışmıs durmadan her ps ye oturduğumda burayı açıyorum aklım başıma gelince kendimi mesaj yazarken buluyorum
quote:
Orijinalinden alıntı: guenen
şerefsizim benimkiin aynısı aynı yer imleri war
ya ben kendi halimde efendi efendi internette gezinen gazetelere bakan bir varlıktım ttaa ki dh ile tanışana kadar herşey yaklaşık 1 ay kadar önce oldu....sonrası ise hayal gibi giriorum başlıyorum sırtımda cok ciddi bir ağrı olana kadar...aman allahım kesinlikle bağımlılık yaratıyo doktordan rapor alcam zararlıdır diye...çok güzel bir site ,yapana üyesine ve paylaşımda bulunan herkese selamlar ve teşekkürler
benimde anasayfam donanım haber ama burdan başka bi siteye gitmeye kalkıştığımda bile ilk önce forum.do yazıyom diyom dur len yannış yazıyon falan alışmışım bu isme.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme