Şimdi Ara

DH TAM BİR HASTALIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya başka site yazcam yuarıya elim hemenwww.don.... yazıyo istemsiz bir biçimde...
    Yok mu bu işin doktoru burda???!!!

• benim anasayfam burası browserı açınca direk foruma dalış yapıyorum
  • donanimhaber rullaz
  • he yaa doğru söylüyon bende nette girince maillerden sonra bi boşluk hissediyorum ve bide bakmışımki burdayım sonra başından kalkamıyorum ne garip. demekki bu site çok güzel....
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Kıllı Boy

Ya başka site yazcam yuarıya elim hemenwww.don.... yazıyo istemsiz bir biçimde...
    Yok mu bu işin doktoru burda???!!!

forum.donan.......yaz daha çabuk ulaşırsın
  •  DH TAM BİR HASTALIK

• quote:

Orijinalinden alıntı: guenen

DH TAM BİR HASTALIK

+1

• antiwww.donanimhaber.com die bir şey war mı banada bulaştıda bu hastalık elim alışmıs durmadan her ps ye oturduğumda burayı açıyorum aklım başıma gelince kendimi mesaj yazarken buluyorum
  •  DH TAM BİR HASTALIK

• quote:

Orijinalinden alıntı: guenen

DH TAM BİR HASTALIK

şerefsizim benimkiin aynısı aynı yer imleri war

• ya ben kendi halimde efendi efendi internette gezinen gazetelere bakan bir varlıktım ttaa ki dh ile tanışana kadar herşey yaklaşık 1 ay kadar önce oldu....sonrası ise hayal gibi giriorum başlıyorum sırtımda cok ciddi bir ağrı olana kadar...aman allahım kesinlikle bağımlılık yaratıyo doktordan rapor alcam zararlıdır diye...çok güzel bir site ,yapana üyesine ve paylaşımda bulunan herkese selamlar ve teşekkürler
  • benimde anasayfam donanım haber ama burdan başka bi siteye gitmeye kalkıştığımda bile ilk önce forum.do yazıyom diyom dur len yannış yazıyon falan alışmışım bu isme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.