< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
DH üyeleri sınırsız mobil internet istiyor (13. sayfa)
-
-
Sınırsız mobil internet +1
-
Adamlar 1 gb ek pakete 10 lira para istiyor sinirsiz internet vermesine verir ama biz alabilirmiyiz bilemiyorum 35 dolar vs örnekler gözüme çarptı varmi 250 tl verecek babayiğit. -
Sınırsızın kralı geldi 🤣 -
Super box fiyati dusecek
Yakinda geri popi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben istemiyorum -
Yalnız DH üyeleri değil herks sınırsız istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 7 Şubat 2021; 12:43:54 > -
full hızda asla sınırsız veremezler öyle bir altyapı yok, ancak 1-3 mbps arası olabilir.
-
bir gelişme var mı arkadaşlar
-
Önemli bir şey yok ama sadece şuanlık bunlar var.
Vodafone'un herkese sunmadığı fiyat aralığı 129₺ ila 300'e kadar teklif sunduğu limitsiz redli tarifeler.
Türk Telekom da ise Prime 40; https://www.turktelekomprime.com/tarifeler/yeni-prime-40
Ve de Selfy Yeni Sosyal Tarifesi; https://www.selfy.com.tr/faturali-kampanyalar-ve-tarifeler/selfy-yeni-sosyal-kampanyasi bulunmaktadır.
Turkcell de ise henüz bir gelişme yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
vodafone red limitsiz 128kb a düşmüyor diye biliyorum
turkcell ve prime 40 da ki durum nedir ana net paketin limiti bitince hocam
-
Turkcell de sınırsız mobil internet yok hocam, ama gelecek sene sınırsız sosyal medyalı paketi piyasaya sunarlar diye düşünüyorum, oda en iyi ihtimalle Turkcell gibi bir operatör de en az 250₺ olur herhalde.
Türk Telekom Selfy Yeni Sosyal ve Prime 40 tarifelerin de ise; ana paketteki internet bitince aşım olma durumu var, ancak sınırsız sosyal medya da geçerli interneti sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sınırsız GB değil.. Sınırsız Sosyal medya istiyorum.
Sn Yetkililer..
* Kişisel görüşüm.
* 5G ile Sevindirin bizi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vodafone sinirsiz kullaniyorum 170 lira aylik. Hersey sinirsiz.
vodafoneda ek paket olarak alınabilen sınırsız youtube ve twitch ve sosyal medya paketleri var. sabit internetim olmadığı zamanlarda 15 liraya 1 haftalık sınırsız youtube alıyorum sabahtan akşama kadar 1080p video izliyorum güzel oluyor
-
Çok şanslısın. Maalesef benim burda Sadece Turkcell çekiyor. Diğer hatları kullandım. Bir türlü Akşamları 1Mbit üstüne çıkamadım.
Şuan El mecbur Mobil Turkcell kullanıyorum.
+Sol Fiber var..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
başkası da çıkacak diyor
Çok düştü 600 TL oldu hayırlı olsun.
-
Turkcell 500bin kota vermiş 2milyon satılmış
Satiş düşsün diyede fiyatı fırlatmışlar
1 superbox 25 normal telefon yüküne eş değer baz istasyonu için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X