Bildirim
DH550 A/V ile kullanabiiceğim Tv tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım 55 inç tv arayışındasınız. Bende 65 inç televizyon alma arifesindeyim, sürekli araştırıyorum.
Ben uzun yıllardır üyüyem foruma, çok sık kullanırım forumu, çok da faydasını gördüm. Size nacizane bir tavsiyem, tv araştırırken çok fazla kendinizi kaptırmayın forumdaki paylaşımlara, içinden çıkamazsınız ve hatasız bir tv bulamazsınız.
Yok ışık sızması, yok olü pixel, yok bulutlanma, yok donma, ıps mi, va mı derken boğulur gidersiniz.
Bütçeniz belli zaten, girin alışveriş sitelerine, bakın bütçenize uygun tv modellerine, bir eleme yapın, her markadan birer modeli seçin ve epey de karşılaştırın, kafanıza yatan, bütçenize uygun olanı alın.
Yoksa aylarca tv arar ama yine de bulamazsınız. Bende araştırdım, sonuç belli, para yeterse 65xf9005 Sony, yetmezse 65ru7400 samsung, ikisi çok farklı tv ler biliyorum ama bu işte bütçe meselesi.
Eve girip tv kurulunca zaten büyük ihtimalle gözünüzü hoş gelecek görüntü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok teşekkür ederim somut bir yardım gibi gözükmese de manevi olarak yüksekti en azından aynı şeyleri hisseden birileri varmış yalnız değilmişim. İyi günler diler tekrardan teşekkür ederim. -
Rica ederim hocam, bende Sony str dh 770 avr kullanıyorum. Hem o yüzden, hemde Sony xf9005 i herkes öneriyor, yabancı forum sitelerinde, inceleme sitelerinde istisnasız önerilen bir tv, fakat fiyat bütçemi çok zorlar.quote:
Orijinalden alıntı: delthas
Çok teşekkür ederim somut bir yardım gibi gözükmese de manevi olarak yüksekti en azından aynı şeyleri hisseden birileri varmış yalnız değilmişim. İyi günler diler tekrardan teşekkür ederim.
Eğer yenileme hızı 50 hz olan bir tv alacaksanız
Samsung ru7400
Lg um7450
Sony xg8096 alacaksınız.
Eğer yenileme hızı 100 hz bir tv bakıyorsanız da
Samsung Q60 rat
Sony xf9005
Lg sm9100
Vestel den uzak durun, bende bir ara vestel düşünüyordum fiyatı için ama, yorumlar, testler ve bizzat izlemem neticesinde sildim listeden.
-
Sanırım sizin sözünüzü dinleyip xf ye yöneliceğim. Q79rat ları anlayamadım. Hakkında tutarlı birşey bulamadım hakkında ne düşünüyosunuz. Bütçe dahaa zorlanıp 2k eklenip Q70 alınması konusunda kıyaslandığında nasıl Q70? . Övende çok sövende çok kafamı kurcalayanlardan biriydi. Vakit ayırdınız teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delthas -- 28 Eylül 2019; 13:55:42 > -
Samsung da Q serisinde en fazla önerilen modeldir Q70, iyi bir panel,quote:
Sanırım sizin sözünüzü dinleyip xf ye yöneliceğim. Q79rat ları anlayamadım. Hakkında tutarlı birşey bulamadım hakkında ne düşünüyosunuz. Bütçe dahaa zorlanıp 2k eklenip Q70 alınması konusunda kıyaslandığında nasıl Q70? . Övende çok sövende çok kafamı kurcalayanlardan biriydi. Vakit ayırdınız teşekkür ederim.
Sony xf de şahane bir panel
Bu iki seçenek arasında ki tercih de, tamamen kişisel zevkler devreye giriyor.
Her iki tv yi de canlı canlı izleyip, zevkinize hangisi uyuyorsa onu tercih edebilirsiniz. Her iki panel de çok güzel.
Ben olsam ne yapardım, vallahi zor bir tercih, şimdi bile kafam karıştı, karar veremedim allahtan bütçemi aşıyor bu modeller
-
Vallaha ne güzel unutmuştum Q70 modelini şimdi tekrardan girdi hiç yoka gene bir bataklık içindne sürünüyorum öğlen öğlen. Yunanistanda tax free ile 6500 a geliyor en azından bu iyi haber :) -
Hocam son bir kaç sorum var senide çok darladım. AVR kullandığın için bilgin vardır. DH-550 ile Q/0 te uyum sorunu yaşarmıyım? DTS çalıştırmıyormuuş sanırım. -
Bildiğim kadarıyla Q70 dts passtgrough yapamıyor. Dolayısıyla arada amfi olması durumu değiştirmez. Mediaplayer a ihtiyacınız olur eğer dts passthrough yapamıyorsa.quote:
Hocam son bir kaç sorum var senide çok darladım. AVR kullandığın için bilgin vardır. DH-550 ile Q/0 te uyum sorunu yaşarmıyım? DTS çalıştırmıyormuuş sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung tv'de Dts desteği yok, yani şöyle bir örnek vereyim, harici diske film yüklediniz, taktınız tv ye, tv nin oynatıcısı ile DTS ses formatına sahip filmlerden ses alamazsınız, harici wd gibi medya oynatıcıya ihtiyacınız olacak.quote:
Hocam son bir kaç sorum var senide çok darladım. AVR kullandığın için bilgin vardır. DH-550 ile Q/0 te uyum sorunu yaşarmıyım? DTS çalıştırmıyormuuş sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım teşekkür ederim hocam. -
Çok teşekkür ederim hocam.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X