Şimdi Ara

Dia geliyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Unranked ım Dereceli'de maçlarda dia gold filan geliyo o nasil oluyo bı açıklarmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgmons -- 23 Eylül 2013; 21:57:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Diamond 5 ya da Gold 5 falansa eloboosttur ya da satın almışlardır hesabı.
  • Yada senin mmr çok yüksektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 maçı atınca bi ss atsana merak ettim şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unranked'a diamond
  • no lolnexus no güven
  • Şuan 7maç yaptım 7/2 garenle yaptığım maçta iki kişiye baktım dia
    Link

http://www.lolking.net/summoner/tr/2837220

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut elmas efsane ya
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unrankedların eşleştirmeleri neye göre oluyor ben de anlamadım. Yukarıda bnir arkadaş mmrın yüksek ondandır demiş de, unrankedın mmrı nasıl olacak ki

Geçenlerde oyunun yayınladığı streamalrdan birisini izleyeyim dedima ama eğer plat maçlarıysa zaman kaybı olmasın diye takımdakilerden birisinin adını lolnexusa yazdım ve ne göreyim. 4 kişi unranked, aralarına 1 tane diamond 1 düşmüş Ve hiç biri duo değildi.

Clientin kendi yayınladığı streamlardan birisiydi, gözümle görmesem inanmazdım
  • Unranked eşleştirmesi bence unranked lar arası olmalı cok saçma bir sistem var
  • Ben normal oyunların W/L oranının sadece ilk 10 maçı etkilediğini biliyorum. Lakin yanlış olabilir, bilen arkadaşlar yazarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Unranked eşleştirmesi bence unranked lar arası olmalı cok saçma bir sistem var

aynn diamondlar geliyor
    eziyo seni resmen
  • Recent Statistics'te ki 2. karakter ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan0895

Recent Statistics'te ki 2. karakter ne oluyor?

garen yenilendi ya o galiba
    güncelleme geldimi acaba bilmiyorum
  • ben gold 4 üm arada banada geliyor unrankedlar
  • Geç saatlerde oynuyorsan oyuncu bulamadığı için eşleştiriyor. Gündüz saatlerinde oynamaya çalış genelde.

Bunun güzel yanı karşında diamond varken kazanırsanız daha çok puan geldiği için daha yüksek ligden başlayabiliyorsun.
  • açıklıyorum kaydet bro ; senin mmr şuan cillop sıfır model araba gibi düşün , ama diamond 5 olan adamın mmr boka sarmış yerlerde sürünüyordur oyunda onu kötü oyuncu olarak algılayıp düşük seviyelerle eşleştiriyor.Bu durum çok normal west veya tr ya da herhangi bir sunucu farketmez.Diamond 5 te çoğu insan troller ve durmak bilmez bu yüzden mmr sizlere ömür.Yardımcı olduysam ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Unrankedların eşleştirmeleri neye göre oluyor ben de anlamadım. Yukarıda bnir arkadaş mmrın yüksek ondandır demiş de, unrankedın mmrı nasıl olacak ki

Geçenlerde oyunun yayınladığı streamalrdan birisini izleyeyim dedima ama eğer plat maçlarıysa zaman kaybı olmasın diye takımdakilerden birisinin adını lolnexusa yazdım ve ne göreyim. 4 kişi unranked, aralarına 1 tane diamond 1 düşmüş Ve hiç biri duo değildi.

Clientin kendi yayınladığı streamlardan birisiydi, gözümle görmesem inanmazdım

Elo dönemini bilir misin? 1200 Elo başlardık hani?

• kardeş o farmlar ne gözünü seveyim.
  • Ilk maclarda dogaldir. Hem mmr yuksek hemde henuz siralanmadigin icin asiri yuksek veya asiri dusuk gelebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.