sürekli diablo 2 oynadım.bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum.sorunum diablo 2 lod da oyuna girdiğimde ekranın sağ ve sol kenarlarında siyah boşluklar oluyor.oyunu oynamaya başladığımda kısa bir süre sonra bilgisayar reset atiyor.
video test yaptım 2d-3d 2 sini de denedim sorun düzelmedi ekran kartını güncelledim sorun düzelmedi oyunun kendi yamalarını yükledim sorun düzelmedi windows xp sp3 kullanıyorum bu sorunu yaşayıpda çözen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?
oyunun görüntü ayarlarından olabilir mi
quote:
Orijinalden alıntı: jeyjey11
Sanmam çünki yabancı sitelerin forumlarındanda araştırdım konuyu, ordada hep masaüstü çözünürlüklerini değiştirme üzerine öğütler verilmiş, ben tüm çözünürlük çeşitlerini artı megahertz hızlarını denememe rağmen bir sonuç alamadım
quote:
Orijinalden alıntı: sekeseke
quote:
Orijinalden alıntı: jeyjey11
Sanmam çünki yabancı sitelerin forumlarındanda araştırdım konuyu, ordada hep masaüstü çözünürlüklerini değiştirme üzerine öğütler verilmiş, ben tüm çözünürlük çeşitlerini artı megahertz hızlarını denememe rağmen bir sonuç alamadım
Belki yüklemede bir sorun olmuştur.Tekrar yükle ya da eklentiyi başka yerden indirip kur.(Orjinal değil sanırsam)
ekran sorununu düzelttim ama reset sorunu dewam ediyor.oyuna giriyorum 5-10 sn sonra makina reset atiyor.oyunu açarken 2d-3d şeçeneklerinde 2d yi seçmeme rağmen inadına kendi 3d seçeneğine geri dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim
Ne oyunda be BİLİZARD yapıyo kardeşim..
quote:
ekran sorununu düzelttim ama reset sorunu dewam ediyor.oyuna giriyorum 5-10 sn sonra makina reset atiyor.oyunu açarken 2d-3d şeçeneklerinde 2d yi seçmeme rağmen inadına kendi 3d seçeneğine geri dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim
Ekran sorununu nasıl çözdünüz acaba? Bende de var da aynı problem. Yardımcı olursanız sevinirim.
bildiğiniz hamachi ağı varmı kaldım tek başına ortada
quote:
Başka oyunlarda reset atma yok dimi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme