Şimdi Ara

Diablo 2 LOD ekran sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sürekli diablo 2 oynadım.bu sorunla ilk defa karşılaşıyorum.sorunum diablo 2 lod da oyuna girdiğimde ekranın sağ ve sol kenarlarında siyah boşluklar oluyor.oyunu oynamaya başladığımda kısa bir süre sonra bilgisayar reset atiyor.

video test yaptım 2d-3d 2 sini de denedim sorun düzelmedi
    ekran kartını güncelledim sorun düzelmedi
    oyunun kendi yamalarını yükledim sorun düzelmedi
    windows xp sp3 kullanıyorum
    bu sorunu yaşayıpda çözen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?

• oyunun görüntü ayarlarından olabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

oyunun görüntü ayarlarından olabilir mi

Sanmam çünki yabancı sitelerin forumlarındanda araştırdım konuyu, ordada hep masaüstü çözünürlüklerini değiştirme üzerine öğütler verilmiş, ben tüm çözünürlük çeşitlerini artı megahertz hızlarını denememe rağmen bir sonuç alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekeseke

quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

oyunun görüntü ayarlarından olabilir mi

Sanmam çünki yabancı sitelerin forumlarındanda araştırdım konuyu, ordada hep masaüstü çözünürlüklerini değiştirme üzerine öğütler verilmiş, ben tüm çözünürlük çeşitlerini artı megahertz hızlarını denememe rağmen bir sonuç alamadım

Belki yüklemede bir sorun olmuştur.Tekrar yükle ya da eklentiyi başka yerden indirip kur.(Orjinal değil sanırsam)

• ekran sorununu düzelttim ama reset sorunu dewam ediyor.oyuna giriyorum 5-10 sn sonra makina reset atiyor.oyunu açarken 2d-3d şeçeneklerinde 2d yi seçmeme rağmen inadına kendi 3d seçeneğine geri dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim
  • Ne oyunda be BİLİZARD yapıyo kardeşim..
  • quote:

ekran sorununu düzelttim ama reset sorunu dewam ediyor.oyuna giriyorum 5-10 sn sonra makina reset atiyor.oyunu açarken 2d-3d şeçeneklerinde 2d yi seçmeme rağmen inadına kendi 3d seçeneğine geri dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim

Ekran sorununu nasıl çözdünüz acaba? Bende de var da aynı problem. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildiğiniz hamachi ağı varmı kaldım tek başına ortada
  • quote:

ekran sorununu düzelttim ama reset sorunu dewam ediyor.oyuna giriyorum 5-10 sn sonra makina reset atiyor.oyunu açarken 2d-3d şeçeneklerinde 2d yi seçmeme rağmen inadına kendi 3d seçeneğine geri dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim

Başka oyunlarda reset atma yok dimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.