Şimdi Ara

diablo 3 2.3.0 ptr (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bence iki kere daha nakarat olarak aynı şeyi yazarsan Blizzard yaptığı bu utanç verici hatadan dönerek Fürnans'ın affix'ini DH'ye eklemeye izin verebilir.

Bana kalırsa ben de gereksiz buluyorum. Item'ı herkes her istediği yerde kullanabilecek, hayvanatosman'ın DH ile kullanmasını kim nasıl engelleyebilir!!1!bir

Yanlışlıkla üst kısmına yazmışım oradan alıp alta kopyaladım da ondan 2 tane çıktı,kestim sanmıştım başta meğer kopyalamışım sildim sonra.

Çok değişmesi gereken var gibi,hala trial keyler falan görünüyor bunlar ne işe yarayacak muamma gibi.hepsini atsam mı acaba rift ve trial keyleri yer açılsın diye:S
  • Yer açılsın diye tüm karakterlerin inventory'i item'lar ile doldurmak daha mantıklı. Ne olacağı belli değil, Shadow set coşacak diyorlar. Ben te sezon 2'den şahane item'lar saklamıştım, tüm özellikleri tam olan. Eldiveni, zırhı, ayakkabısı falan süper bir Shadow set mevcut, kırayım kırmayayım diye düşünürken kefere arkadaşlardan bunu duymak beni ürküttü, kırmaktan vazgeçtim. İş güç, hayat koşturmacası derken zaten aylardır oynayamıyordum, dün başladım oynamaya, bu yama da ilgimi çekti, belki fırsat bulursam yeniden oynayabilirim.
  • Hayda,Shadow set nasıl çoşacak :S bütün karakterlerin inventory'leri item,craft materyali ve keylerle dolu :S 12 slot yetmiyor,shadow setlerin fullerini kırdım hep :S ya delirtecek bu blizzardı,kim saklar ki zaten şu haliyle shadowu,resmen millete eziyet için uğraşıyorlar. Kasa olayına doğru düzgün bir çözüm bulsunlar,o da olmazsa bari karakter sınırı 12 olmasın:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymatloshan -- 7 Temmuz 2015; 22:54:40 >
  • haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Herşeyden bir sürü set saklayıp lazım olunca kullanmayın gidip farmlayın ki oyunun ömrü uzasın diye bilinçli yapılan bir hareket bu. Yoksa herkes çıkarır depodan oynamaya başlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stash büyücekti ama nezaman gelir bilmiyorum bi ara onunla ilgili fotolar görmüştüm. Hatta şuanda Asia serverında olması lazım bu yenilik.
  • Kasa büyüyecek, kanat gelecek, hayvan eklenecek de ne zaman? Bunları yapmak bu kadar uzun sürmez, belki de ellerindeki bütün kozları bu Ağustos'un ilk haftalarında yayınlanacağı tahmin edilen yamaya saklıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Herşeyden bir sürü set saklayıp lazım olunca kullanmayın gidip farmlayın ki oyunun ömrü uzasın diye bilinçli yapılan bir hareket bu. Yoksa herkes çıkarır depodan oynamaya başlar.

Her seferinde kırdığımızı farmlamaktan gına geldi,yeni oyuncular dışında bunu epeydir oynayanlar bunalıyor bu saçmalıklardan. craft materyalleri 5.000 depolanıyor ama rift keyler 100 peyderpey getiriyorlar bunları sonra yenilik yaptık diye sunuyorlar,zor iş mi hepsini 5.000-10.000 stoklanabilir hale getirmek.

Ptr çok kısa sürecek diyorlar öyle mi? haftaya çarşamba veya perşembe sanırım bitecek? Bir arkadaşta 1-2 haftaya bitecek falan dedi
  • Konunun son sayfasını baştan aşağı okurken kendi yazımı görünce anladım, yanlış bilgi vermişim, Ağustos'un ilk haftalarında bitecek olan mevcut sezon. Eylül'ün ilk haftalarında da bu patch gelecek diye konuşuluyor.

Bir de hayvanatorhan mahlaslı arkadaş Rimeheart'ı sormuş. Cevap vereyim: İşe yaramaz. Sadece Rimeheart için build yapıp reddit'te yayınlamışlığım var, işe yaramadığını ben ve arkadaşlarım test etti onayladı. İşe yaraması için çok değişken mevcut ve tutturduğunuzda da uğraştığınıza değecek bir hasar veremiyorsunuz. Gerek yok.

Frostburn olabilir cold için. Cold Natalya ile ilgili teoriler var, zaten hayvani bir gücü var, RoV başına 6-8 milyon vuruyorum ve item'larım da çok iyi değil (Bu zamana kadar kimsenin daha iyisini göremediği bir Hellfire Amulet'im mevcut, %19 Fire, %97 CHD, %10 CHC, Socket ve Steady Aim, 999 dex'i %10 CHC'ye roll'lemiştim, Ancient bir de). Özellikle silahlarım rezalet. Ama rahatlıkla 45-47 speedgrift yapılabiliyor. Cold Natalya ile alan kontrolü daha iyi yapılıyormuş. Hiç denemedim, bilgi olsun diye okumuşluğum var.

Tfury'i önermiştim silah için. Slow oranı yüksek, yeni yay ile hızlı MS atabiliyoruz ve birden fazla kişiye etki ediyor diye. Tfury'i solo için öneriyorum, takım için Calamity her türlü ilk tercih olmalı. Onu da belirtmemişim, belki yeni başlayan ya da bu tür konulara kafa yormayı sevmeyen oyuncu arkadaşlarımız okur yanlış yönlendirmiş olmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 8 Temmuz 2015; 15:15:13 >

• ptr de deneyen varmı yada bılen
    benım merak ettıgım konu

x karakterı ıcın 3 ıtemı cube e attık dıyelım
    wd ıcın kukrı ,mask of jeram ve rorg
    sımdı bunları pasıflerını kullanıyoruz wd de tamam
    ben wızardda oynuyorum dh da barbarda
    her karakter ıcın 3 ıtemmı koyuyoruz cube yoksa
    karakter degısıklıgı yaptıgımda bunlarıda degıstırecekmıyız
    konu hakkın bır arkadas aydınlatırsa benı sevınırım
    tsk
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    x karakterle girip 9 itemi attın ve onların içinden istediğin 3 itemi seçip aktif hale getiriyorsun. Canın sıkıldı başka 3lüyü de deneyebilirsin.
    y karakteriyle girdiğin zaman yine bunlardan 3'ünü seçip aktif edebilirsin. Ancak sınıfa özel şey atılıyor mu bilmiyorum bence atılmıyor mesala kukri, atsan bile y karakteri için pasifini aktifleştirememiş olursun diye düşünüyorum.
  • DH için cube da çok fazla olmuyor çeşitlilik. Bow dışında başka silah kullanamaması çok sıkıntı çıkarıyor.

Tabi kullanamadığı silahların özelliklerini de alabiliyorsa iş değişir.
  • Yukarıda bunun cevabını verdim. Sınıfa özel item'ı bırakın, kullanamadığınız bir item'ı bile (DH'ye özel olan bir yaydaki affix ya da DH'nin kullanamadığı Furnace gibi) affix'ini ayıklamak için kullanamazsınız.

Ama Thunderfury, In-geom, Eun-jang-do kullanabiliyorsunuz. Çünkü DH bunları kullanabiliyor. Sadece bunları değil tabiî, işe yarayabilecek affix'e sahip olan kılıçlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 9 Temmuz 2015; 15:55:28 >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    2.3te hellfire soket garantili. Dolayısıyla benzerini yakalamak mümkün olacak , ama an itibariyle gayet iddialı bir amulet hakikaten.

250+ key mevcut şuanbeşuan 4ünden de. Ki onlarda machine e dönüşecek 2.3te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cube'ün de getirisi ve oyuna yeni soluk getirmesi, uzun süreli oynatması mümkün olmayacak gibi görüyorum.
    Yine 3-5 item olacak her sınıf için cube'e atılan ve yine herkesin düşürüp de kullanıp kullanmayıp da denk getirip istediği gibi roll gelmesini bekleyeceği yine belli 3-5 farklılıktan denk gelecek olasılık.
    Demek istediğim bu yenilikler oyunun oynanabilirliğine ve daha uzun süre oynan asına katkı yapmıyor. Yine tek düze ve yine herkes aynı olmak için, en iyi build, kombinasyon ne ise onun için uğraşıyor duruyor. Popüler olanı, en iyisini araştır bul, bunları topla, sonra bir süre bu kadar toplamışsın madem, biraz oyna bari. Sonra sıkıl bırak. = Diablo3 özet
  • hack and slash sonuçta... ne kadar uzun vadeli -ve bağlayıcı nitelikte- değişiklik olabilir ki..

şuan 54 yapabildim solo max.. ptr ile bikaç demem sonunda 61e çıkmıştım..
    hadi düzgün hale getirmiş olsam olsun olsun 65 olsun
    bi miktar daha ilerleyip yine tıkanıcam sonuçta..
    anca bi miktar gazlar sonra yine durulur..

oyunun yapısı belli.. türü belli..
    beklentiyi düşük tutmakta da fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

hack and slash sonuçta... ne kadar uzun vadeli -ve bağlayıcı nitelikte- değişiklik olabilir ki..

şuan 54 yapabildim solo max.. ptr ile bikaç demem sonunda 61e çıkmıştım..
    hadi düzgün hale getirmiş olsam olsun olsun 65 olsun
    bi miktar daha ilerleyip yine tıkanıcam sonuçta..
    anca bi miktar gazlar sonra yine durulur..

oyunun yapısı belli.. türü belli..
    beklentiyi düşük tutmakta da fayda var

O değişikliği ben düşünmeyeceğim Blizzard düşünecek. Bağlayıcı değişiklik varsa getirecek. Ya da baştan oyunu rift'iyle zurtuyla cube'üyle çıkaracaktı.
    Ben oyun ilk çıktığı zamandan beri oynadım, hep beklentiyi düşük tuttum, her seferinde kendimi, arkadaş grubumu gazladım. Ama bu oyun patch çıkarıp, kendini, arkadaşları gazlayarak olmuyor artık.
    Senin nick'ini yeni görüyorum forumda, yani demek istediğim ben bu oyuna zamanında fazlasıyla zaman ayırmış biri olarak bunları yazıyorsam; bu oyun ne kadar fazla oyuncuyu artık çoktan kaybetmiş ve geri döndürmesi zor; bu oyun ancak çok sağlam bir ek paket ile kurtulur ve güzelleşir, farklılaşır. Bu ek paket de 2 sene sonra belki çıkar ya da hiç çıkmaz.

• Kiss-of-Death K kullanıcısına yanıt
    13 Ekim 2011 - 19 Haziran 2004
    Sizden 7 seneden daha eski aslında forumda bulunuşum,
    lâkin zannettiğim kadarıyla diablo bölümü kast ettiğiniz.
    Monster power, paragon v1 zamanlarında da oynamışlığım var,
    lâkin arkadaşların hesabında yan karakter olarak,
    kendi hesabımı ros sonrası aldım beraber oynayabilelim diye,
    diablo bölümüne de ptr gazı ile ilk kez yakın zamanda girdim.

Yıllarca wow oynadım. wow için her ay ödediğim hesaplanınca
    bi ton diablo3 alabilirdim muhtemelen,
    diablo3 wow kadar içerik zengini değil, ya da yenilik içermiyor kabul.
    lakin kaç zamandır beni gayet oyalayabiliyor..
    bence aldığım fazlasıyla karşılığı ödediğim paranın

Neyse, diablo 2 serverları 10 küsür seneyi devirdi..
    buna rağmen oynayan mevcuttu..
    bu tarzdan bıkmayan olduğu gibi,
    monotona girdikten sonra sıkılan da vardır kesin.

ben şikayetçi değilim, hatta memnunum..

misal beni birikte oynayabiliyo olmak adına teşvik edip,
    oyunu almama sebep olan arkadaşlar sıkılıp oyunu bıraktı.
    bikaç ay sadece birlikte oynayabildik..

beklenti ve memnuniyet farklılığı

• KKM kullanıcısına yanıt
    beni de al ağam :P
  • Waldrock W kullanıcısına yanıt
    2.3 çıktığı zaman hatırlat, tabi ki
  • umarım gırenikeceğim irı durum da olursam yazarım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.