Şimdi Ara

diablo 3 2.3.0 ptr (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
9.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüzükler ve amulet olayında ne düşünüyorsunuz? Oculus mu,elemental dmg veren yeni conv. mı,rorg mu yoksa başka kullanışlı ne yüzüğü var veya act 3 bounty hediyesi amulet mi? neyi almayı düşünüyorsunuz?
    Rimehart aktarılırsa işe yarar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymatloshan -- 3 Temmuz 2015; 23:04:02 >
  • peki ben 2 gün sonra sıkıldım diyelim furnace skillinden, kukri istiyorum mesela.. değiştirme yapabiliyor muyum?
  • bi hevesle ptr indirdim ama dehşet sıra var 7 saat sonra oyuna girebilirsin belki diyo yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

peki ben 2 gün sonra sıkıldım diyelim furnace skillinden, kukri istiyorum mesela.. değiştirme yapabiliyor muyum?

Sınıfa özel silahlar olmuyor, kukri malesef onlardan biri :) Ama sorunun cevabı evet yukarda paylaştığım resime bakarsanız, orda kırıp çıkarttığınız silah işaretleniyor yanıyor diyelim. Ona tıklayıp seçiyorsun, diğerini istersen ona tıklıyorsun. Yine bana totem doğdu, hepsini biriktirmeden içim rahat etmez onları benim :):)
  • Az önce WD tüf tüf build de kukriyi ekledim. Gayet güzel oluyor. Ama kukri WD dışında is yaparım bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada oyuna girmek için sıra bekleme istemezseniz bir kalana girin kanda mutlaka birilerine open slot oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

ben legendary ozelligi pasif olarak eklemeyi baya denedim. 18 item pasif olarak ekledim. Genel olarak soyle calisiyor.

genel olarak 3 tane itemin magic ozelligini pasif olarak ekleyebiliyorsun. Bunuda blizzard katagorilere ayirmis. Silahlar(herhangi bir silah axe, wand, daibo, bow, 2h,1h... farketmiyor), zirhlar(belt, pants, boots, gloves, chest, helm...farketmiyor) ve jewellery(amulet ve yuzukler). simdi Silahlara ornek verelim.

2 silahin ozelligini cektik. SKY SPLITTER ve SKYCUTTER. Bunlarin ikisininde ozelligi listede duruyor. Ama sadece birini secebiliyoruz ve sectigimiz pasif olarak ekleniyor.

Zirhlarda da ayni, ve jewellerylerde de(ben hem lighteningde zarar gormeyip heal veren amuletin ozelligini aldim. Hem de cold damage'den heal alan amuleti kullandim. Ama sadece birisini secebiliyoruz..

yani teorik olarak ekstradan 3 tane item daha yanimizda tasiyormusuz gibi oluyor. tabi onlarin diger statlarini kullanmiyoruz...

Son olarakta hellfire amuletleri denedigimde yapmadi. Yapsaydi cok şukela olacaktı...:)

oyuna gayet çeşitlilik katacaktır... Birde şeyi denemek istiyorum. Mesela bir tane cindercoat kullandık. "Reduces the resource cost of Fire skills by 30%" olarak eklendi pasife. Birde biz cindercoat giyersek bi %30 daha azalacak. Kafadan %60 azalmış olur mu?

denemek lazım... Birde oyunda inanılmaz lag var. Dün resmen ağladım. Pause yapıyorum. Oyun arkada oynamaya devam ediyor 5-10 saniye:D

yok hocam direk 60 olmaz.Cdr gibi düşün belirli bir sınırı var ondan sonra 5+5 = 10 mantığıyla gitmiyor.5+5 = 6.5 mantığı oluyor.
    güzel olmuş bu yenilikler inşallah fazla bekletmeden yama çıkar.

• Anlaşılan itemlerin üzerindeki yazan klasa özeller eklenemiyor, onun dışındaki her item karaktere pasif olarak ilave ediliyor, muhtemelen sıkıldım değiştireyim olayında da sınır yok zira materyal ve item koyup yapıyorsun neden sınırlama olsun ki.
  • arkdaşlar orda başka formullerde var onlar nedir bilen varmı
  • arkadaşlar oyuna yaklaşık 8-9 aydır girmiyordum , bu greater rift , season olayları vb hiç bilmiyorum fakat bu horadric cube tarzı item ve yeni patch ilgimi çekti , şuan indiriyorum. 8-9 ay önceye göre bütün itemlerim useless mi oldu şimdi , oyun çok değiştimi , hemen çözebilirmiyim sizce ?
  • ptr kurdum karekteri kopyaladım fakat girişte, sıraya atıyor 4 saat bekleme süresi veriyor. dns yok. çözümü varmı ?
  • oyununda 4 kişi olmamış (yeri olan) biri var mı diye sormak dışında bildiğim bi çözüm yok
  • PTR indirmek için uğraşmayın arkadaşlar, Diablo3 klasöründeki data klasörünü kopyalayıp atın içine 400 mb lık bir şey indirip başlatıyor. Hoş daha giremedik bile :)
  • sıraya atması çok saçma
  • güncelleme ne zaman gelir sizce ? ptr 1 ay falan sürüyordu galiba.
  • nzm13 kullanıcısına yanıt
    Eylül başı yada ortası gibi..
  • dün ilk defa tormentX de sıra buldum.. girdim..

keyifli olmuş zorluk seviyesi..
    en azından biraz çaba gerektiriyor..
    öyle zırt diye yanlarından geçerken korkudan ölmüyo tipler..

hatta savsaklarsak ölme ihtimali olmuş artık.. oynama daha bi keyifli olmuş..
    bence güzel. bi zorluk seviyesi..

sadece goblinlerde sıkıntı yaşanabiliyo ama.. zira kaçırdığım oldu bikaç tane
  • Furnace pasifini Kridershot'a ekleyemezsiniz, keza DH Furnace kullanamıyor. Kullanabildiğiniz bir item'ın legendary affix'ini ekleyebilirsiniz.

@ungalath, Cindercoat'taki RCR direkt olarak eklenir, multiple işlemez, Pride's Fall gibi değildir, %30 üzerine %30 ekleyince %54 olma durumu olmaz, %60 RCR varsa, fire büyülerine %30 ekler direkt ve %90 olur.

Cindercoat affix'ini alıp UE Fire için cloak'a ekleyip tekrar Cindercoat kullanılmaz. Cindercoat +12 disc ile gelmiyor, disc sadece DH cloak'ları için olan bir özellik.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam affix'i olan item'ı kullanamıyorsunuz. Yani Cindercoat affix'ini Cindercoat'a verip kullanamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 7 Temmuz 2015; 12:04:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Furnace pasifini Kridershot'a ekleyemezsiniz, keza DH Furnace kullanamıyor. Kullanabildiğiniz bir item'ın legendary affix'ini ekleyebilirsiniz.

@ungalath, Cindercoat'taki RCR direkt olarak eklenir, multiple işlemez, Pride's Fall gibi değildir, %30 üzerine %30 ekleyince %54 olma durumu olmaz, %60 RCR varsa, fire büyülerine %30 ekler direkt ve %90 olur.

Cindercoat affix'ini alıp UE Fire için cloak'a ekleyip tekrar Cindercoat kullanılmaz. Cindercoat +12 disc ile gelmiyor, disc sadece DH cloak'ları için olan bir özellik.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam affix'i olan item'ı kullanamıyorsunuz. Yani Cindercoat affix'ini Cindercoat'a verip kullanamazsınız.

Bu biraz saçma olmuş gibi, karaktere özel itemler dışında hepsi kullanılabilmeli,dh dışında hepsi furnace kullanabiliyor haksız rekabet iyice kızışır. Dh kafadan %50 daha az elit dmg ile yola çıkmış olur,birisi çok güzel bir sunkeeper silaha sahip olup furnace buff eklerse karaktere %80 buff bunun altında kalkamaz blizzard. DH aşırı güçsüz olur elitlere karşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymatloshan -- 7 Temmuz 2015; 22:31:32 >

• haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Bence iki kere daha nakarat olarak aynı şeyi yazarsan Blizzard yaptığı bu utanç verici hatadan dönerek Fürnans'ın affix'ini DH'ye eklemeye izin verebilir.

Bana kalırsa ben de gereksiz buluyorum. Item'ı herkes her istediği yerde kullanabilecek, hayvanatosman'ın DH ile kullanmasını kim nasıl engelleyebilir!!1!bir

Bir de ekleme yapayım, Cindercoat UE Fire için kullanılmaz demiştim ama zaten Nat için de kullanılmaz. RCR'ye gerek yok çünkü, RoV kaynak istemiyor. Yani Cindercoat'u üstümüze giymeyeceğiz, affix'ini UE fire için cloak'ta kullanabiliriz. Natalya için Leoric başlık affix'i mantıklı. Takılardan da RoRG kullanılabilir, böylece Magefist de kullanmak mümkün olur. Bende şahane Magefist'ler vardı, her türlüsü mevcuttu, ben büyük ihtimalle RoRG kullanıp Magefist'e yer açarım. CoE yüzük affix'i de çılgın atabilir ama, bilemiyorum.

Kridershot'a Furnace eklemek yerine Kridershot affix'ini alıp örneğin Calamity'e eklemek daha mantıklı olabilir. Zira güzel bir Kridershot bulmak çok zor (Hem disc'li hem damage'li hem atak hızlı). Natalya için de Calamity affix'ini alıp Balefire Caster'a takmak bence en mantıklısı. Zaten Calamity mi Balefire mı kavgası sezon bitimine bir ay kalmasına rağmen hâlâ devam etmekte. UE Fire için yeni Multishot Bow'una Calamity ya da Thunderfury eklenebilir. Iceblink'e gerek kalmaz, CtW ve BotT tetiklenmesi için EF:Focus kullanmaya da gerek kalmaz. Zira Cindercoat affix'i ile %30, RoRG kullanılırsa ve başlık olarak Pride's Fall alınırsa %30, eldivenden, omuzluktan, silahtan ve pasiften gelen RCR'lerle %30 birleştiğinde EF:Focus kullanmaya gerek kalmaz, Multishot 8-9 hatred harcar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 7 Temmuz 2015; 22:42:18 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.