x karakterle girip 9 itemi attın ve onların içinden istediğin 3 itemi seçip aktif hale getiriyorsun. Canın sıkıldı başka 3lüyü de deneyebilirsin. y karakteriyle girdiğin zaman yine bunlardan 3'ünü seçip aktif edebilirsin. Ancak sınıfa özel şey atılıyor mu bilmiyorum bence atılmıyor mesala kukri, atsan bile y karakteri için pasifini aktifleştirememiş olursun diye düşünüyorum.
bilgilendirme icin tesekkurler
%2000 buffta kalktı. Artık oynamanın bir anlamı kalmadı :D
bu arada dün greater riftte bişey gözüme çarptı. Torment seviyelerine karşılık gelen greater levelları, greater level seçerken belirtmişler..:)
güzel bir minik güncelleme olmuş. (daha önceden varmıydı bilmiyorum. Dün ilk defa g.rift yapayım dedim. O zaman gözüme ilişti..)
Yoktu. Evet ben de yeni gördüm.
quote:
Orijinalden alıntı: dedehakan
%2000 buffta kalktı. Artık oynamanın bir anlamı kalmadı :D
bu arada dün greater riftte bişey gözüme çarptı. Torment seviyelerine karşılık gelen greater levelları, greater level seçerken belirtmişler..:)
güzel bir minik güncelleme olmuş. (daha önceden varmıydı bilmiyorum. Dün ilk defa g.rift yapayım dedim. O zaman gözüme ilişti..)
patch 2.3 geldiğinde o belirtmeler de gelmişti. şuanda sezon 4 başladı ptrde ama kasmak mantıklı değil. Bakalım bize nasıl yansıcak ne gibi değişiklikler olur merak konusu
4. sezon ne zaman basliyor ?
Ağustos ilk haftası başlıyacak galiba
PTR'yi indiripte server yoğunluğu sebebiyle denemeyenler varsa girip denesinler. Artık serverlara rahatça giriş yapılabiliyor.
PTR'de sezonu başlattıklarına göre yakında patch gelir.
Ben normal tarafta kasaları temizleyip 1000 bloodshardı yapıp bıraktım. Sezonun biteceği günde sezonun kasalarını temizler bi 1000 shardda o gün yapar bırakırım. Aktarım günü 2000 shardla hemen barbarın yeni bracersları için harcar bountye girişim direk. Zaten bir kere tamamlasam 3 tane transmute yapabiliyorum. Furnace, Hex pants, Unity'i alıp yallah grifte Planlamanızı yapın beyler şimdiden.
Arkadaşlar son gelen patch de bir sorun mu var koskoca riftten hiç bir şey düşmüyor mapin sonuna kadar gidersem 1 leg atıyor her riftte böyle üstümü düzeltemedim ozamanda akıcı olamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Maul*
Arkadaşlar son gelen patch de bir sorun mu var koskoca riftten hiç bir şey düşmüyor mapin sonuna kadar gidersem 1 leg atıyor her riftte böyle üstümü düzeltemedim ozamanda akıcı olamıyorum
Bounty ile grift yap hocam. Bountyde leg/set çıkma oranını artırmışlar galiba. Rift iyice tırt olmuş tek getirisi işte daha fazla exp yoksa aynı hamam aynı tas drop konusunda.
sezon da kesmiyor artık insanı :)
Patchin ne zaman yayınlanacağı ve sezon 4 hakkında bir gelişme var mı acaba?
Oyun bildiğin güzelleşti yahu. Monk ile 60 grift'te boss'u 30 saniyede 4 kişilik takımda kesiyorum diyen, SSS build'i ile muazzam hasarlar veren keşiş arkadaşlarım var. Barbar'lar %100 atak hızı ile memnun görünüyorlar. WD'ler SMK ve Mask of Jeram'ı da kullanabilmenin tadını çıkarıyorlar. Örümcek build'ine de güzel deniyor. Crusader Hammerdin oldu çıktı. DH'ler Yang'ın yayıyla sabaha kadar multishot atabiliyor. Wizard'lar Archon set ile 60 küsür solo yapıyor.
Tanrılar kurban istiyor.
Monk yine op oldu
Monk her seferinde op diye lanse ediliyor ama ne hikmetse oyuna gelince yine en yüksekler arasında yok. Soloyu geçtim partilerde dh ve wiz dışında dps kullanılmıyor yüksek grler içinde, hatta bu grler için belli 1 bilemedin 2 build var sadece. Solo 72 yapılmış sanırım ptr'de ama oyunda yine öyle olabileceğini düşünmüyorum, olmasını isterim tabi o ayrı mesele, dh ve wiz dps olarak sıkmaya başladı.
Ne zaman bitecek ptr ne zaman bitecek sezon hiç bir yerde kesin bir bilgi yok, bu kadar muammalı bir patch öncesine rastlamadım daha, küp olayını epey iyi pazarlıyorlar ama en fazla 1 hafta sükse yapacak diye düşünüyorum.
haymatloshanH
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle. Blizin en güzel yaptığı şey güzel pazarlamatır. Küpte küp tamamda bir numarası yok yani. Alt tarafı 3 tane item verecez oldu bitti. Gerekli materyalleri toplamak zaten kolay. 4 arkadaş bir girsen act 1den en fazla 20 dkta 2 tur atarsın zaten geren materyallerin hepsini toplamış oluyorsun. Diğer özellikleri zaten tırt. Bütün materyallerden 5er tane vereceksin şunu vereceksin bunu vereceksin bi tanede set itemi koyacaksında oda sana o set grubunda başka bi set verecek. Ne vereceği muamma, çıkacak statlar zaten Allah'a kalmış. Kim uğraşacak bunla.En beteri sezon başlarında sırf set tamamlansın ayağına aynı parçaları eritmek için kullanılır, seti tamamladın t6+ ve grift 40 üzerine yürüdünmü daha kimse yüzüne bakmaz bile. İşte bi tank char yapacak adamlar biraz kasacak bountyde onlarda işini bitirdimi tamamdır. Uzaktıkça uzatıyorlar PTR'yi. Millet orda deli gibi sezon oynuyor ne anlıyorlarsa zaten patch gelince oynayacaksın. Orda oynayıp kasmanın kendini sıkmanın ne anlamı var. Ondan sonra sezon başlıyor 1 ay sonra kimse yok, kendileri bilirler.
Ptr da WD deneyen var mı? Bu bufflar işe yaradı mı merak ettim?
grift oyuna eklenene kadar ros'ta 600 paragon kasıp grift ve sezon gelir gelmez oyunu bırakan biri olarak sezon oynayanların oynama sebebini sorabilir mi? Yani bu tür bir oyunda sezon sisteminin mantığı nedir? Oyun gerçekten bitmiş durumda bu patch en fazla 1 ay oyalar sonra ne olacak?
Patch bügünmü çıkıyor ?
Böyle bir bilgi yok sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: burcumlop2
grift oyuna eklenene kadar ros'ta 600 paragon kasıp grift ve sezon gelir gelmez oyunu bırakan biri olarak sezon oynayanların oynama sebebini sorabilir mi? Yani bu tür bir oyunda sezon sisteminin mantığı nedir? Oyun gerçekten bitmiş durumda bu patch en fazla 1 ay oyalar sonra ne olacak?
Selamlar Burcu Hanım. Ben de sorularınızın yanıtını bekliyorum, çok yerinde sorular sormuşsunuz. Saygılar.
Bu arada siz de bu tarz oyunlardan mı hoşlanırsınız acaba?