Bildirim
diablo 3 2.3.0 ptr (8. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Patchin bugün çıkacağı ile ilgili kanıya nereden vardınız acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: burcumlop2
grift oyuna eklenene kadar ros'ta 600 paragon kasıp grift ve sezon gelir gelmez oyunu bırakan biri olarak sezon oynayanların oynama sebebini sorabilir mi? Yani bu tür bir oyunda sezon sisteminin mantığı nedir? Oyun gerçekten bitmiş durumda bu patch en fazla 1 ay oyalar sonra ne olacak?
Sezonun tek farkı herkesin sıfırdan başlıyor olup, belli bir süre sonunda da sona ermesi. Böylece oynayanlar eşit şartlarda başlayıp birbirleri ile rekabet içinde oluyorlar. Ama mesela benim sezon oynama amacım bu rekabet değil. Ben herşeye sıfırdan başlama kısmını seviyorum, daha zevkli oluyor bence. Ayrıca bazı eşyalar önce sezona geliyor ve sezon bitince normal kısımda çıkmaya başlıyor. -
Sezona öyle şeyler ekliyorlar ki insan oynamadan yapamıyor. DH adına konuşacak olursak, geçen sezon iceblink gem'i ve DML off hand'i UE oynayanlar için nimetti. Nat oynayanlar için de iceblink çok iyiydi, keza başka türlü yancıya tfury verip slow'lamasını bekliyordunuz +% damage için.
Bu sezon da damage için en iyi iki gem'den biri olacak yeni bir gem sadece sezona özel olacak.
Gerçi bu saydıklarımı Burcu Hanım zaten biliyordur, ben bilmeyen diğer cahil küstah, şişman ve çirkin arkadaşlar için yazdım. Selamlar Burcu. Burcu yazdım ama, rahatsız olmazsın umarım. Beraber bir hamburgere ne dersin, ha? -
Dün patch 2.3 preview diye bir paylaşım vardı diablo Twitter'da pek bakamadım. Acaba dedim patch geliyormu ? :) -
Patch agustos sonu eylül başı gibi çıkar herhalde başlasın artık da bizde Burcu haagnim gibi paran 600 e Vuralim seqlimiz olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
isyanqar_bashkentli_06 tarzında takılanları gönül rahatlığıyla gözardı edebilirsiniz Burcu Hanım. Siz bunlara bakmayın. Bunlar LUĞZIR. Görüyorsunuz ki eğitimli ve ahlâklı hayatımı saçlarımı yana tarayarak ve kumaş pantolon giyerek pekiştirmiş, aile babası olacak adamım. Ama sakın bu eğlenmesini bilmediğim anlamına gelmesin!
Çok güzel bale yaparım. Hayatın anlamını bunda buluyorum. -
Baya detay varmış yeni patchda cube olayında şimdi sınıfa özel itemlerin özelliklerini alamıyoruz?
Birde normal set itemleri anciente dönüştürme olayı mı olacak?O zaman kasadakileri patchdan sonra ancient yapabilecek miyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: -Bane
Baya detay varmış yeni patchda cube olayında şimdi sınıfa özel itemlerin özelliklerini alamıyoruz?
Birde normal set itemleri anciente dönüştürme olayı mı olacak?O zaman kasadakileri patchdan sonra ancient yapabilecek miyiz?
dıyelımkı 6 parcalık set ıtemın 1 parcası var
degıstırıp dıger parcaları temın edebılıyorsun
ancıent cıkma olasıgı vardır herhalde -
ancient çıkma olasılığı gibi tamamen leş statlar ile çıkma ihtimali de var..
lakin bikaç değişiklik yapıldı ptr da
bunlardan birisi bull katos set gibi 2 parçalı setler için geçerli değil artık bu işlem.
en az 3 parçadan oluşan setler için yapılabiliyor...
bi de yeni bracer stak speed iki katına çıkartıyodu ne güzel. onu da iptal ettiler :( -
Hadi yav tüh bull katos için sormuştum iptal olması kötü oldu.Teşekkürler cevap için -
Getirseler artık şu patchi artık neredeyse 1 haftadır açmadım bile oyunu, sezon zırvalığı da zaten uzun sürdü, tanıttılar patchi ama getiremiyorlar. -
Ben Bul Kathos'ları 2.9k base damage olarak düşürmüştüm, küp ile ancient ve güzel yapma imkânı çok yüksekti, 5 dakika uğraşmıyordunuz. Yeter ki materyal olsun (Materyal de sorun değil artık zaten).
Bir de küpte yaptığınız item'ı arkadaşınıza verebiliyorsunuz. Yani arkadaşınız bir set item'ı arıyor ve materyali yok. Siz küpte onu değiştirdiğiniz an o item arkadaşınıza verebilir hale geliyor. Bunu değiştirdiler mi bilmiyorum. -
değişti o accountbound artık.. -
bull katos kotu olmus yaa :( -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: burcumlop2
grift oyuna eklenene kadar ros'ta 600 paragon kasıp grift ve sezon gelir gelmez oyunu bırakan biri olarak sezon oynayanların oynama sebebini sorabilir mi? Yani bu tür bir oyunda sezon sisteminin mantığı nedir? Oyun gerçekten bitmiş durumda bu patch en fazla 1 ay oyalar sonra ne olacak?
bence tek bir sebebi var. Oda insanların diablonun d2 tadında oynanabilirliğinin olmasına yönelik beklentiler. Ama hiçbir zaman karşılayamadı. Bir iki item eklenince insanlar onunla çok şukela şeyler yaparım diye bekliyor. Ama onu bulup oyuna takılınca 1-2 gün sonra sıkılıyor. Sonra oyun şöyle olsaydı böyle olsaydı diye yazıyor.
sezon sisteminin mantığı, Güzel bir mantık aslında. İş dolayısıyla oyundan kopan insanlar için yeni sezonda başlangıç yapmak, diğer insanlarla yarışmak demek. Mesela adam olmuş paragon 1000 sense level 70 olmuşsun. Bu adamla nasıl mücadele içinde olabileceksin?
sezon sıfırlanınca herkes eşit olarak başlanması oyuncular için cazipleşiyor...
evet oyuun gerçekten bitmiş durumda. 1 ay bile oyalamaz. Benim fikrim ama blizzard d3 rosu bırakıp d4e başlaması lazım. Yada tamaman farklı bir çehreyle, farklı oyun yapısıyla diablo türünde oyunu geliştirmesi lazım(tabiki ah/rmah baz alınıp ona göre oyun geliştirme hatasına düşmeden.)
özetle d3ros tadında oyun olmadığı ve herkesin sıfırlanıp baştan başladığı bir oyunda başlangıç yapıyor insanlar. sonrada bırakıyorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X