Şimdi Ara

Diablo 3 de sonsuz town portal ve item identify hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Town portal ve item identify özelliğinin sonsuz olması beni çok sinirlendirdi , diablo 2 de bunlar kitap ve scroll şeklindeydi ve harcadıkça ya topluyorduk yada gidip satın alıyorduk. Diablo 3 de bunlar sonsuz yapılmış ve çocukça olmuş. ROS da bu değişecek mi?

• Sanırım değişmeyecek. Yine de sinirlerinizi bozan bu durum icin Blizzard a ticket atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Sanırım değişmeyecek. Yine de sinirlerinizi bozan bu durum icin Blizzard a ticket atabilirsiniz.

İngilizcem yeterli değil nasıl ticket atıcam ingilizce olarak?
  • give me identify and portal scroll. or i kill you yazabilirsin
  • Ya hocam ne güzel kaldırmışlar oyunu kolaylaştırmışlar neresi çocukca onu anlamadım?. Hem çantanda yer tutmuyorlar hemde TP id scrollarla uğraşmıyorsun. Neden çocukca daha da açarsan sevinirim. Bence bu tip kolaylıklar getirmeleri çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinakuma

Ya hocam ne güzel kaldırmışlar oyunu kolaylaştırmışlar neresi çocukca onu anlamadım?. Hem çantanda yer tutmuyorlar hemde TP id scrollarla uğraşmıyorsun. Neden çocukca daha da açarsan sevinirim. Bence bu tip kolaylıklar getirmeleri çok iyi.

Kolaylık sağlıyor olabilir ama oyunu baya değiştirmişler böyle. Ben hiç beğenmedim olmamış bizim gibi eski diablo 2 fanları için olmamış.
  • D2 D2de kaldı. Bu D3. Artık bunu kabullenin ve her seferinde D2de olsaydı mantığından vazgeçin.
    Ayrıca sinirlendiysen N1ghtshade'in postunu ticket olarak at adamlara.
  • Hocam diablo 2 oyna ondan daha fazla zevk alıyorsan. Diablo 3 te güzel bir oyun bence. İnsanlar doyumsuz ve beklentileri fazla o kadar.
  • 1 milyon insandan 1 tane illa çıkabilir heralde bunu isteyen. daha önce identifty all yoktu adamlar townda 5 dakka item açıyorlardı diğerleri sıkılıp parti dağılıyordu afk oluyor diye. sonra blizzard otomatik açmayı getirdi saolsun.
    + itemi tekrardan açmak tamamen saçmalık yere düşücek bakınca üzerine gelip çöpse taşımayacan . yerde kaplamayacak.hamal gibi 20 tane itemle dolaş bence mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiraykanka -- 19 Aralık 2013; 14:22:46 >
  • satın almayla sonra da tanımlamayla uğraşacağımıza sonsuz olmuş, gereksiz yada saçma değil bu değişiklik bence.
  • Sende kullanmayıver bu özellikleri. koşa koşa oradan oraya gidebilirsin :)
  • Oyunun bir handikapıydı bencede ve güzeldi. Sadece o olsa keşke. Diablo 2 nin skill ve stat sistemi hala 3 ten iyi. Gerçi arkadaşlar haklı skill sisteminede kolaylık getirmişler ne güzel skill point yok hepsi açılıyor direk, stat pointleride kaldırmışlar oh süper onla da uğraşmıyoruz, rare itemlar unid düşmüyor identfy içinde uğraşmıyoruz, hele o horadric cube neydi öyle ya sırf onu çözmek için bi ton kafa patlatmak gerekiyodu, rune words yok rune toplama derdi de bitti, benim şu an tek sıkıntım klavyeye mahkum olmamız hala keşke skilleri falan karakter kendi kullansada biz sadece mouse ile oynasak diğer elimizlede çay içer börek yerdik. Sanırım onuda artık diablo 4 te yaparlar. Diablo 5 tede karakter oyunu kendi oynar biz izleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Oyunun bir handikapıydı bencede ve güzeldi. Sadece o olsa keşke. Diablo 2 nin skill ve stat sistemi hala 3 ten iyi. Gerçi arkadaşlar haklı skill sisteminede kolaylık getirmişler ne güzel skill point yok hepsi açılıyor direk, stat pointleride kaldırmışlar oh süper onla da uğraşmıyoruz, rare itemlar unid düşmüyor identfy içinde uğraşmıyoruz, hele o horadric cube neydi öyle ya sırf onu çözmek için bi ton kafa patlatmak gerekiyodu, rune words yok rune toplama derdi de bitti, benim şu an tek sıkıntım klavyeye mahkum olmamız hala keşke skilleri falan karakter kendi kullansada biz sadece mouse ile oynasak diğer elimizlede çay içer börek yerdik. Sanırım onuda artık diablo 4 te yaparlar. Diablo 5 tede karakter oyunu kendi oynar biz izleriz.

Çok iyi yorum Katılıyorum!

• Kitap ve scroll ile gereksiz yere vakit kaybediyorduk. Bu özelliği nasıl beğenmediğinizi anlayamadım. Oyunu da çok etkileyen özellikler değildi zaten...
  • Biz scroll ve identify den bahsediyoruz. Skillerinden runelerden horadic cube den değil.
  • Scroll of town portal ve scroll of identify dan bahsediyoruz. Size tanıdık geliyor mu?
  • d2de çok uzatırdı işi bence daha iyi oldu
  • d2'de de sonsuzdu, oynamadınız heralde.
  • quote:

Oyunun bir handikapıydı bencede ve güzeldi. Sadece o olsa keşke. Diablo 2 nin skill ve stat sistemi hala 3 ten iyi. Gerçi arkadaşlar haklı skill sisteminede kolaylık getirmişler ne güzel skill point yok hepsi açılıyor direk, stat pointleride kaldırmışlar oh süper onla da uğraşmıyoruz, rare itemlar unid düşmüyor identfy içinde uğraşmıyoruz, hele o horadric cube neydi öyle ya sırf onu çözmek için bi ton kafa patlatmak gerekiyodu, rune words yok rune toplama derdi de bitti, benim şu an tek sıkıntım klavyeye mahkum olmamız hala keşke skilleri falan karakter kendi kullansada biz sadece mouse ile oynasak diğer elimizlede çay içer börek yerdik. Sanırım onuda artık diablo 4 te yaparlar. Diablo 5 tede karakter oyunu kendi oynar biz izleriz.

Katılmamak elde değil.

• quote:

Konu kilit, d3 serverlari kapatilsin.

Adam a dan z ye hakli. Ben o handikap dediginiz d2 de tum karakterle oyun bitirdim. Hatta canm skldgnda acip oynuyordum. D3 te barbarla bitti oyun, uninstall etmedim kyamiyorum ama midem bulaniyor.

Hani kiza asiksindir, senin olmaz baskasina verir. Nefret edersin ama aşk devam eder. Blizzin bize d3 te yaptigi tam olarak bu çin iskencesidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.