Şimdi Ara

Diablo 3 Reaper of souls en uygun ön sipariş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
5.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caga17

quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Aral'dan alabilirsin. Az önce aldım. Stoklarına gelmiş. Pepsi kodunu da girdim 88TL'ye geldi. Ben tek çekim aldım ama siz taksit yapabilirsiniz.

Pepsi kodu için de bir tane 330ml kutu pepsi alın. Açma halkasının arkasında veya oralarda bir yerde (ben 1 litre almıştım, kapağın altındaydı kod) bir kod göreceksiniz. Onu girin alışveriş yaparken, işlem tamamdır

bende araldan ce alacaktım öyle 205 denk geliyor vatandada yüzde 30 indirim var 190 denk geliyor ama ön sipariş yok göremedim... gift yöntemi dolar olarakta riskli görünüyor çoğunluk yapmasına rağmen ve kutulu istiyorum.

Ben de CE almayı düşünüyordum ama içeriği beni pek tatmin etmedi. Yoksa bu tarz şeylere benim de takıntım vardır

• ben deluxe edition aldım ama kanat gelmedi pet geldi ayrıca iki tane kitap anlamadım.
  • Aral'dan CE almıştım 1 ay önce acaba ne zaman gönderime başlarlar bide gönderim sırasını satın alma tarihine göremi yapıyorlar acaba?
  • Aral oyunun cıkışına bir gün kala oyunları kargoya teslim edicek ve çıkış tarihi olan 25 inde elinde olcak sekilde gönderimi yapıcaklarmış böle bir bilgi duymuştum tahminimce cogu kisi 25 inde kavuşmuş olucak oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostdiver

Aral oyunun cıkışına bir gün kala oyunları kargoya teslim edicek ve çıkış tarihi olan 25 inde elinde olcak sekilde gönderimi yapıcaklarmış böle bir bilgi duymuştum tahminimce cogu kisi 25 inde kavuşmuş olucak oyuna

aral game twitter adresine 24 ünde kargoya verilecek demiş ama 24 mayıs demiş
  • MediaMarkt sitesine de gelmiş bulunmakta. Kutulu 99TL. 4-5 gün içinde kargoya verilir ibaresi var. Mail atıp bilgi aldığımda da "Belirtilen ürün 4 ile 5 günde kargoya teslim edilecektir. Kargo teslim sürecimiz 1 ile maksimum 5 iş günüdür." bilgisi geldi. Kutulu düşünenler için güzel fiyat. "0 850 222 1 500" numaradan sanırım daha fazla bilgi alınabilir.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ARAL-Diablo-3%3A-Reaper-of-Souls,103452,465882,1179041.html?langId=-14

• Arkadaşlar oyunu ön sipariş olarak kutulu kutusuz fark etmeyecek şekilde en uygun fiyata nereden alabiliriz ? Kinguin , G2A ? Sizin tercih ettiğiniz edinme yöntemi hangisidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamererr

Arkadaşlar oyunu ön sipariş olarak kutulu kutusuz fark etmeyecek şekilde en uygun fiyata nereden alabiliriz ? Kinguin , G2A ? Sizin tercih ettiğiniz edinme yöntemi hangisidir ?

battle net ten gift yoluyla 40 dolardan aldım ben. diğer fiyatları bilmiyorum.
  • Hocam az evel şu aral-pepsi kampanyası ile oyunu alayım dedim. Aldım bir pepsi koduda girdim 88 tl'de oldu(yan tarafta gözüküyor) ... Ancak öderken hala 108 tl üzerindne görüyor (tek çekim-taksit fark etmeksizin ödeme seçeneklerinde hepsi 108tl) . Sorun nedir acaba ? Siparişi tamamlasak ne olur ?

Bahsini ettiğiniz gift yolunu yapabilme şansımız var mı ? 40 dolarda 88 tl ediyor nasıl olsa. Taksit imkanı mevcut mudur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamererr -- 22 Mart 2014; 21:00:34 >
  • tamererr kullanıcısına yanıt
    battle nette taksit imkanı yok tek çekim oluyor. benim kredi kartı paypal a tanımlı zaten paypal dan direk aldım.

aral dan alanlarlar vardı onlara bi sorabilirsin. direk aral game ede ulaşabilirsin destek ekipleri olması lazım. 88 geliyordu çünkü ordada. 108 olmaması lazım belki işlemi onaylayınca yine 88 e düşer.
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkür ederim. Oyunu araldan ön siparişle almış olduk. Ancak kanat manat yok henüz :) Nasıl olacak ki acaba o iş ? Aral bize kod falan mı gönderecek ? 25'inde oyun elimize geçince o kanatların bir anlamı oluyor mu , yada o zaman kanat oluyor mudur acaba ?
    aral 24ünde kargoya vereceğini söylerdi oyunları. büyük ihtimal 25 inde elinize geçmiş olur. kanatları almak için 31 ine kadar vaktiniz var.o zamana kadar kodu girerseniz kanat gelecek :)
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) Umarım vaat ettiklerini yerine getirebilmişlerdir de o eski diablo oynanış ve atmosferini mumla aramayız.
  • durmaplay den alan arkadaşların kodu geldi mi?
    Şimdi gördüm yazını dostum kusura bakma. Ben kredi kartı hesabımı kontrol ettim, 88TL çekilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

Kargoyla bilmemneyle uğraşmayıp serverlar aktif olduğu anda oynamak isteyen benim gibi arkadaşlara:

https://us.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-reaper-of-souls?utm_source=internal-shop&utm_medium=carousel&utm_campaign=d3x-presales&utm_content=d3x

Üstte verdiğim adresten kendime gift olarak aldım oyunu. Kendi hesabımdan kendi mail adresime gönderdim, gelen kodla da oyunu aktif ettim. Toplam 88 liraya (39.99 dolar) mal oldu. Bilginize.

Verdiğiniz link üzerinden hediye olarak alımı yapıp kendi e-posta adresime key gönderdim. Daha sonra EU üzerinden hesabıma birip keyi aktifleştirdim. Sonuçta EU üzerinden battle.net hesabıma girdiğimde oyun Diablo 3 Standart Edition görünürken hesabıma US olarak battle.net hesabıma girdiğimde oyun Diablo 3 Reaper of Soul.
    Bu durumda klan ile veya arkadaşlarla beraber oyun oynamak istediğimizde oyun girişinde Europa seçersem normal diablo 3, Americas seçinde RoS olarak girecek sanırım.
    Tek başına oymak için farketmez ama Klan ve arkadaş oyunlarında sorun olur gibi. Sizlerde hesap durumu nasıl acaba?

Diablo 3 luncher ile Avrupa server seçip girdiğimde oyunda normal standart Diablo 3 karakterleri duruyor. Girişte Amerika server olarak girdiğimde Paladinli RoS olarak açıyor oyunu. Fakat Avrupa serverdeki hiç bir karakter ve klan arkadaşları yok tabi. Her iki server de de paladin görünüyor ama seçilemiyor bu normal ama . RoS erişimi açıldığında Eğer Avrupa server ile girişte RoS a erişim olmazsa sıfırdan Amerika serverde oyuna başlayıp O serverden çevre edinmeye çalışmak gerekecek sanırım.
    Diablo 3 ve RoS için Region Free olacak deniliyordu. Yani nereden alırsan al her yerden girilecek. Ama Avrupa serverden hesabımın sitesine girdiğimde D3 Standart. Amerika serverinden hesabımaın sitesinegirdiğimde D3 RoS standart.

bende de aynısı oldu... sabah sabah panik oldum şimdi...
    2 dk da bir eu battle net'i tıklıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Arkadaşlar aral game dahil diğer bütün siteleri gezdim ama en uygunu sanırım bu sitede. 90 tl uygun geldi yani. Site güvenilir galiba buradan aldım bakalım

https://www.durmaplay.com/product/diablo-3-gold-cdkey-blizzard

link vermek yasak mı bilmiyorum ama buradan aldım

Bu siteden alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Arkadaşlar aral game dahil diğer bütün siteleri gezdim ama en uygunu sanırım bu sitede. 90 tl uygun geldi yani. Site güvenilir galiba buradan aldım bakalım

Bu siteden alan var mı?

Ben aldim kod daha gelmedi

• Orijinalden alıntı: yayengec

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Orijinalden alıntı: feverfire

bende de aynısı oldu... sabah sabah panik oldum şimdi...
    2 dk da bir eu battle net'i tıklıyorum :D

Problem değil. Sorun EU ve US serverler arası senkronizasyon için gerekli güncelleme arası geçen süreymiş.
    Kanatlar da geldi.... Hiç bir problem yok.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Komi

quote:

Bu siteden alan var mı?

Ben aldim kod daha gelmedi

Guvenilir site sorun yok. Buyuk ihtimal yarin gelir cdkeyleriniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.